Rynkebehandling i ansigtet

Kvindeansigt

Rynkebehandling i ansigtet

Har du rynker eller furer i ansigtet kan disse i de fleste tilfælde udglattes eller fjernes helt. Du opnår et yngre og friskere udseende. Vi sørger altid for at behandlingsresultatet er i balance med dit naturlige udgangspunkt.

Vi kan både hjælpe dig med at fjerne dine mimiske rynker såsom bekymringsrynker, smilerynker og panderynker. Og vi kan udglatte furer og kreppet hud. Du kommer med andre ord til at se bedre og friskere ud efter en behandling af rynker i ansigtet hos DermoCosmetic. Men, resultatet ser naturligt og derfor "ikke-behandlet" ud.

De mest effektive behandlinger af rynker i ansigtet

Det bedste resultat opnår du ofte, når du både får udglattet dine mimiske rynker og dine statiske rynker: Dvs. rynker, der fremstår når du bevæger ansigtsmuskulaturen, og rynker og furer, der ses, når du slapper af i ansigtsmuskulaturen. Vi tilbyder følgende injektionsbehandlinger til rynker:

Hos DermoCosmetic tilbyder vi dig netop den behandling, der passer bedst til dig. Vi tilbyder en gratis og uforpligtende konsultation. Du kan vælge at blive behandlet for rynker i ansigtet i vores klinikker i København, Virum og i Aalborg.

Karina Byberg før/efter rynkebehandling

Før-efter behandling af rynker og furer i ansigtet

Hvilke former for rynker og furer i ansigtet kan udglattes med vores injektionsbehandlinger?

Vi kan som udgangspunkt fjerne alle slags rynker. Selv de helt dybe, som har plaget dig i mange år.

  • Nubret hage
  • Rundt om læberne ("rygerynker") samt ved mundvigene
  • Nasolabiale fuger (fra næse til mundviger)
  • Kinderne (ved "kreppet" hud med fine linjer)
  • Rundt øm øjnene ("kragetær") samt kreppet hud omkring øjne
  • Pande samt bekymringsrynken (mellem øjenbryn)

Botox / Botulinum Toksin A
Botox er særligt egnet til mimiske rynker, der skabes gennem ansigtets egen mimik gennem årene. Der bruges oftest botox når der er tale om rynker i panden eller mellem brynene.

Restylane filler /Ikke-permanent filler
Ikke-permanente fillere såsom Restylane egner sig især til at (gen)skabe fylde i ansigtet, på hals, bryst og hænder. Til rynker bruges det primært til at fylde dybe fuger ud såsom nasolabiale folder eller dyb bekymringsry. Restylane Skinbooster kan derimod bruges på fine linjer på kinderne, hage og læber med rygerynker, da det udglatter og opfrisker huden med fugt.

Sunekos
Kom løs hud til livs med Sunekos. Denne behandling bruges oftest rundt om øjnene, da den virker opstrammende. Sunekos bevarer dit naturlige udseende uden du mister mimik. Derfor kan denne behandlnig også gå ind og udbedre problemer såsom mørke render under øjnene.

Profhilo
Du får en udglattende og mild opstrammende effekt med Profhilo behandlingen og er ideel, hvis du har mistet fedtvæv og elasticitet med alderen. Denne behandling forbedrer hudens kvalitet og bruges særdeles på hals, decollette og og arme men kan også bruges udvalgte steder i ansigtet.

Hvordan foregår en behandling af rynker i ansigtet?

Forud for alle injektionsbehandlinger kræves en konsultation.

Ved behandling af rynker i ansiget er bedøvelse forud for behandling oftest ikke nødvendig. Afhængig af behandlingsområdet (f.eks. rundt om læber og behandling med Skinbooster) kan der dog påsmøres en bedøvende creme. Herefter sprøjtes præparatet ind under rynken eller fugen. En behandling varer ca. 30 minutter.

Behandling af mimiske rynker ved siden af øjnene, mellem øjenbrynene og i panden kræver ingen bedøvelse. Toxinet sprøjtes ind i området med rynker med super tynde nåle. En behandling varer ca. 15 min.

Behandling af mørke rander og rynker ved øjnene. før/efter

Før-efter behandling af rynker i øjenomgivelserne og mørke rander under øjnene

Behandling af smilerynker, bekymringsrynker og rynker i panden

Rynker som skyldes muskulærebevægelser i ansigtet, ses tydeligere med årene. De mest almindelige områder i ansigtet at behandle mimiske rynker i er:

  • Rynker mellem øjenbrynene (ofte kaldet "bekymringsrynken")
  • Rynker i panden
  • Rynker ved siden af øjnene (ofte kaldet "kragetæer")

Denne typer rynker behandles typisk med Botox.

Yderligere information om rynkebehandling i ansigtet

DermoCosmetic lægger vægt på kvalitet og sikkerhed. Klinikken og alle behandlere er registrerede hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Vi er uddannede Restylane Masterbehandlere (det højeste uddannelsesniveau) og er certificeret Restylane klinik.

Hos DermoCosmetic tilbyder vi dig netop den behandling, der passer bedst til dig. Vi tilbyder en gratis og uforpligtende konsultation, hvor vi kan vurdere og forklar, hvad vi kan gøre for dig. Du kan vælge at blive behandlet for rynker i ansigtet i vores klinikker i København, Virum og i Aalborg.

Helle siger om rynkebehandling i ansigtet:

Helle siger om rynkebehandling i ansigtet:

Helle Palsbo

På forholdsvis kort tid åbnede der sig en helt ny verden af muligheder, og jeg fik svar på alle mine spørgsmål. Jeg er nu blevet behandlet adskillige gange hos DermoCosmetic. Og det virker - sikke en forskel jeg kan se. Og det er på den naturlige måde, trætheden er forsvundet og min glød er kommet tilbage.

Helle Palsbo