Om DermoCosmetic Akademi

Kvindeansigt

Om DermoCosmetic Akademi

DermoCosmetic har etableret sit eget uddannelsesakademi for sygeplejersker og læger målrettet registrering hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Der tilbydes to uddannelsesforløb; et i Botulinum Toksin og ikke-permanente fillere samt et i laserbehandlinger.

DC Akademi logo

DemoCosmetic Akademi er 100% fokus på at du mestrer behandlinger og lever op til krav fra Styrelsen for Patientsikkerhed

Hudlæge Erik René Obitz har med denne uddannelse valgt at fokusere 100% på, at du mestrer disse behandlinger og teorien bag og lever op til Styrelsen for Patientsikkerheds krav til at du kan blive registreret behandler.

Derfor er der ingen unødvendigt og fordyrende undervisning i behandlingstyper, som ikke kræver registrering hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Eksempler herpå kunne være micro-needling ("Dermaroller") og fjernelse af tatoveringer med laser.

Registrering hos Styrelsen for Patientsikkerhed

Der findes i dag ingen formaliseret eller anerkendt uddannelse til kosmetisk sygeplejerske. Men vi kan hjælpe dig med at blive kvalificeret til at søge registrering hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at måtte udføre disse behandlinger - mod et gebyr. Ved uddannelsens afslutning sørger vi for at underskrive dine superviserede behandlinger.

Kosmetisk sygeplejerske Helene anbefaler DermoCosmetic Akademi

Fokus i uddannelsesforløbene

Fokus er på, at du kvalificerer dig til at opnå registrering hos Styrelsen for Patientsikkerhed. I løbet af uddannelsesforløbet gennemgår du derfor en intensiv træning, hvor du udfører det obligatoriske antal superviserede behandlinger, der kræves af Styrelsen for Patientsikkerhed for at opnå registrering.

Vi underviser dig desuden grundigt i teorien (anatomien og sikkerheden i behandlingerne), så du trygt efterfølgende kan behandle og håndtere bivirkninger. Du kommer igennem alle væsentlige trin i et behandlingsforløb fra konsultation og indikation, over behandling til kontrol af behandlingseffekt.

Uddannelsen henvender sig til sygeplejersker og læger

Det er både for dig, som har planer om at starte egen klinik, eller dig der vil søge ansættelse som kosmetisk behandler på en klinik.

Hvad du får med uddannelsen hos DermoCosmetic Akademi

  • Et skræddersyet og intensivt kursus målrettet registrering.
  • Højeste kvalitet i undervisning og samtidig den hurtigste vej til at opnå registrering.
  • Uddannelse på den eneste klinik i Danmark med 2 internationale Restylane (ikke-permanente fillere) og Azzalure (Botulinum Toksin) trænere.
  • Et uddannelsesdiplom fra en af de mest fagligt anerkendte klinikker.
Receptionen i Hammerensgade

Receptionsområdet i DermoCosmetic klinikken i København

DermoCosmetic Akademi har dokumenteret undervisningserfaring

Vi garanterer dig den højeste kvalitet i uddannelse, hvor den gennemgående underviser er hudlæge Erik René Obitz.

Vi har dokumenteret undervisningserfaring. DermoCosmetic har desuden mere end 15 års erfaring i kosmetiske behandlinger.

Vi har selv uddannet flere af vores ansatte i laserbehandlinger, samt i at blive kosmetiske injektionssygeplejersker og fået dem registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Bl.a. vores sygeplejersker Mia, Kristoffer og Denise.

Og så har vi hjulpet andre behandlere og klinikker med at opnå registrering hos Styrelsen for Patientsikkerhed. DermoCosmetic har også stor erfaring i in-clinic undervisning af behandlere på de største klinikker herhjemme.

Bemærk, at det ikke er DermoCosmetic Akademi eller hudlæge Erik René Obitz, der beslutter om du kan blive registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Styrelsen for Patientsikkerhed er tilsynsførende myndighed, og det er dem, der alene godkender endelig registrering.