Om DermoCosmetic Akademi

Kvindeansigt

Om DermoCosmetic Akademi

DermoCosmetics uddannelsesakademi tilbyder uddannelse til dig der ønsker en tryg og faglig fokuseret uddannelse indenfor kosmetiske behandlinger. Vi hjælper dig med at opfylde alle krav til at søge registrering.

DC Akademi logo

DC Akademi tilbyder uddannelse for sygeplejesker og læger indenfor den kosmetiske verden. Vi ruster dig til at kunne søge registrering og arbejde med kosmetiske behandlinger.

Uddannelse i kosmetiske behandlinger

Ønsker du en tryg og fagligt grundig start i din karriere som kosmetisk sygeplejerske eller kosmetisk læge? Så er DC Akademi det rette sted for dig. Hos DC Akademi uddanner vi sygeplejersker og læger i de mest velkendte kosmetiske behandlinger. Vi tilbyder kurser indenfor Botulinum Toksin og ikke-permanente fillere, laserbehandlinger og Sculptra (sidstnævnte kun for læger).

På din uddannelse bruger vi god tid på at gennemgå teorien, anatomien og sikkerheden i behandlingerne. Du vil desuden lære at håndtere forskellige problematikker og håndtere bivirkninger, så du føler dig tryg ved at behandle. Du kommer igennem alle væsentlige trin i et behandlingsforløb fra konsultation og indikation, over behandling til kontrol af behandlingseffekt. Når du har godt styr på teorien vil du herefter gennemgå en intensiv træning, hvor du udfører det obligatoriske antal superviserede behandlinger, der kræves af Styrelsen for Patientsikkerhed.

Hudlæge Erik René Obitz har med denne uddannelse valgt at fokusere 100% på, at du mestrer disse behandlinger og teorien bag og lever op til Styrelsen for Patientsikkerheds krav til at du kan blive registreret behandler. Formålet med vores uddannelser er at kvalificere dig til at søge registrering hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Vi tilbyder uddannelse i både København og Aalborg.

Hvad du får med uddannelsen hos DermoCosmetic Akademi

  • Et skræddersyet og intensivt kursus målrettet kvalifikation til at søge registrering
  • Højeste kvalitet i undervisning med dygtige behandlere, der forstår at formidle teori
  • Uddannelse på den eneste klinik i Danmark med en international træner
  • Et uddannelsesdiplom fra en af de mest fagligt anerkendte klinikker

Hvorfor vælge DC Akademi?

Vi ved præcis hvad der kræves. Hos DC Akademi får du en helt unik oplæring og ekspertise. DermoCosmetics hjerte er dermatologi - en fantastisk grundsten for det arbejde vi udfører. Vi har mange års erfaring med de behandlinger vi tilbyder i vores uddannelser. Derfor har alle vores kursister også opnået registrering efter deres forløb hos os - en enestående bedrift vi er stolte af og giver os højeste kvalitetsstempel.

Hos os ved vi ved hvad der skal til for at blive dygtig og kickstarte din karriere. Derfor har vi sammensat små intime hold, hvor der sættes god tid af til den enkelte. Du er i centrum. Undervisningen varetages af vores speciallæge i dermatologi dr. Erik René Obitz samt vores erfarne kosmetiske sygeplejerske Rosa. Tilsammen har de over 30 års erfaring indenfor det kosmetiske område, og som behandler til dagligt. Sammen udgør de vores “dream team” af undervisere på højeste plan.

Kosmetisk sygeplejerske Camille fortæller om hendes forløb hos DermoCosmetic Akademi

Om hudlæge og international træner Erik René Obitz

Hos DC Akademi er hudlæge Erik René Obitz din gennemgående underviser og træner. Erik har stor erfaring i in-clinic undervisning af behandlere på de største klinikker herhjemme, ligesom han træner og hjælper nystartede klinikker med at få registreret sygeplejersker og virksomhedsansvarlige læger hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Erik Obitz er en af de første hudlæger, som startede kosmetisk speciallægeklinik for mere end 15 år siden. Han har mange års erfaring i undervisning i kosmetiske behandlinger, og han har senest gennemgået det højeste niveau af mentortræning fra nogen af verdens bedste eksperter indenfor Restylane behandling.

Erik rejser for tiden meget rundt i Norden og træner sygeplejersker og læger i de mest avancerede behandlinger med Restylane (ikke-permanente fillere) og Azzalure (Botulinum toksin) for Restylane Galderma. De seneste år har Erik også undervist læger i Sculptra, hvilket er begyndt at fylde mere i hans undervisning.

Krav for deltagelse i uddannelsen

Vi tilbyder kun uddannelse til folk som allerede er autoriseret sygeplejerske eller læge. På vores uddannelse giver vi dig de bedste forudsætninger til at søge registrering hos Styrelsen for Patientsikkerhed efter endt forløb. Dette kræver at du har gennemført et vist antal obligatorisk superviserede behandlinger, hvilket vil være en del af dit uddannelsesforløb hos os. Erik vil efter endt forløb skrive under på at du har modtaget den obligatoriske træning, samt behandlet de nødvendige modeller, så du med ro i maven selv kan sende din ansøgning ind til styrelsen.