Anbefalinger af DermoCosmetic Akademi

Kvindeansigt

Anbefalinger af DermoCosmetic Akademi

Se anbefalinger fra nogle af dem, som allerede har gennemført uddannelsen hos DermoCosmetic Akademi.

Sofie Kjeldsen-Kragh

Sofie Kjeldsen-Kragh

Sofie Kjeldsen-Kragh

Tak for et fantastisk forløb! Jeg har netop afsluttet teoretisk og praktisk kursus i kosmetisk laserbehandling hos DermoCosmetic Akademi.

Jeg blev undervist af hudlæge, dr. med. Erik René Obitz, en uovertruffent dygtig og erfaren specialist, samt hans to kosmetiske sygeplejersker Mia og Denise, der er indædte perfektionister på området.

Jeg modtog undervisning på et højt fagligt niveau, præget af stor professionalisme og engagement. Jeg var særdeles positivt overrasket over den fine balance mellem et højt fagligt undervisningsmiljø og en uformel og varm atmosfære.

Kurset levede fuldt op til mine forventninger og jeg kan varmt anbefale det til alle der måtte være interesserede.

- Sofie Kjeldsen-Kragh, 26. maj 2020

Rikke Lysholt

Rikke Lysholt fra klinik ByLysholt

Rikke Lysholt - klinik ByLysholt

Da jeg var under uddannelse til kosmetisk sygeplejerske, havde jeg svært ved at finde et sted at tage min undervisning, hvor jeg følte jeg fik alt med.

Ofte følte jeg at undervisningen var en smule mangelfuld, og ikke alle havde viden omkring, hvad det rent faktisk kræver at blive registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Jeg blev mødt af mange forskelige måder at undervise på og med meget forskelligt indhold. Til slut mødte jeg hudlæge Erik Obitz. Her oplevede jeg endelig at få "hele pakken". Han sørger for både for den faglige undervisning, men også at man til slut får sin registrering. Jeg fik to fulde dage med undervisning, af behandling med botulinum toksin og ikke-permanente fillers. De to dage var så enormt lærerige, og der er ingen tvivl om, at han er en af Danmarks førende kosmetiske behandlere.

Erik er rolig og behagelig i sin måde at undervise på og man kan ikke andet end blive imponeret over den meget høje faglighed og professionalisme han lægger i sin undervisning. Jeg bruger stadig Erik Obitz, når jeg har brug for at blive oplært i nye metoder og behandlinger, for man vil selvfølgelig altid lære fra den bedste.

- Rikke Lysholt fra klinik ByLysholt, 22. november 2019

Helene - kosmetisk sygeplejerske

Kosmetisk sygeplejerske Helene anbefaler DermoCosmetic Akademi

Fra videoen: "Jeg har taget min uddannelse ved DermoCosmetic, de tilbyder både teori og superviserede behandlinger, som nogle af de eneste i Danmark. Mine største anbefalinger herfra".

- Helene, kosmetisk sygeplejerske, 30. oktober 2019

Charlotte Villquist

Charlotte Villquist fra Galderma Restylane Nordic

Charlotte Villquist - Galderma Restylane Nordic

DermoCosmetic er et seriøst uddannelsesakademi, med høj faglig standard og et yderst dokumenteret undervisningsforløb.

Galderma Restylane er stolte over at være valgt til leverandør til DermoCosmetic og ser frem til samarbejdet.

- Charlotte Villquist, Galderma Nordic, 29. oktober 2019