Restylane Vital Skinbooster - hudforyngelse med et naturligt resultat

Kvindeansigt

Restylane Vital Skinbooster - hudforyngelse med et naturligt resultat

Hudforyngelse som forbedrer hudens spændstighed og struktur

Længes du efter en hud der er glansfuld, gennemfugtet og elastisk? Da er Restylane Vital skinbooster med stor sandsynlighed noget for dig.

Nye lavere priser på Restylane og Juvederm behandlinger. Vi udfører stadig flere Restylane behandlinger. Det betyder bl.a., at vi har opnået mere fordelagtige indkøbspriser fra vores leverandører. Se de nye priser her.

Restylane Vital skinbooster forbedrer hudens fugtbalance og gør den blød og elastisk

Hør hvordan Charlotte oplever behandlingen med Restylane Skinbooster og besøget hos DermoCosmetic

Produktet forbedrer din huds struktur og spændstighed inde fra. Huden fyldes op, og dine mindre rynker bliver udglattet. Læs mere om rynker og fjernelse af rynker.

Du kan vælge at blive behandlet med Restylane Vital Skinbooster i vores klinikker i København og i Virum.

Restylane Skinbooster er en naturlig skønhedskur

Produktet består af en unik hyaluronsyre. Hyaluronsyre er et vandbindende stof. Stoffet findes naturligt i kroppen, men forsvinder langsomt, jo ældre vi bliver. Med tiden forandres hudens egenskaber.

Kollagen og elastiske fibre forsvinder, og fordelingen og funktionen hos kroppens egen hyaluronsyre forandres. Resultatet er, at huden bliver mere tør og mindre elastisk. Tiden er kommet til en hudforyngende behandling.

Restylane Skinbooster er med stor sandsynlighed en god løsning til dig, uanset din alder.

Behandling af solskadet hud på hænder med IPL og ikke-permanente fillere, før/efter

Hudforyngelse af hænder med Restylane Vital Skinbooster

Du fastholder et naturligt udseende med Restylane Vital skinbooster

Et behandlingsforløb med Restylane skinbooster hos DermoCosmetic i København eller i Virum giver naturlige resultater, uden at det ændrer din ansigtsform.

Verdens mest anvendte og veldokumenterede produkt baseret på Hyaluronsyre

Fælles for alle Restylane produkterne gælder, at de er et af verdens mest anvendte og veldokumenterede produkter baseret på hyaluronsyre målrettet kosmetiske behandlinger.

Din hud genoprettes naturligt indefra med Restylane Vital skinbooster

Mange skønhedsprodukter og behandlinger behandler kun symptomer så som manglende fugtighed, tørhed og elasticitet i huden overfladisk. I modsætning hertil genopretter Restylane skinboosters huden indefra.

Din hud bliver blødere med mere glans på en naturlig måde ved blidt og naturligt at få udglattet huden indefra. Du opnår både en forebyggende og en reparerende hudforyngelse.

Læs mere om metoder til at få reduceret deciderede rynker i ansigtet. Har du rynker ved øjnene kan Restylane også anvendes.

Restylane Skinbooster er ikke er erstatning for andre Restylane og andre filler behandlinger målrettet skulpturering og volumentilførsel, f.eks. til læber og kindben) eller til udglatning af dybe rynker.

DermoCosmetik klinikken i København, komposition af 7 billeder

Billeder fra DermoCosmetic klinikken i København. Vi har også klinik i Virum.

Få behandlet dit ansigt, din hals, dekolletage eller hænder

Restylane Vital skinboosters kan både anvendes i ansigtet og til de udsatte og sarte områder som hals, dekolletage(øverste brystparti) og hænder samt til udbedring af akne ar.

Restylane skinboosters kan også anvendes forebyggende, som en super velegnet skønhedsbehandling, hvis din hud endnu ikke har generende alderstegn.

Hvad sker der før og under behandlingen med Restylane Vital skinbooster

Forud for en Restylane Skinbooster behandling vil du blive grundig vejledt af din behandler. Du vil ligeledes have mulighed for at høre om andre behandlinger, der med fordel kan kombineres med Restylane Vital behandlinger, såsom Fractional Laser Er: Glass 1540 nm, IPL behandling og peelinger.

I forbindelse med behandlingen føres hyaluronsyre via injektioner ind lige under hudoverfladen. Hermed genopretter Restylane Skinboosters hudens fugtbalance og forbedrer hudens struktur, fasthed og elasticitet og giver den ny energi.

Restylane Vital skinbooster er en langtidsvirkende kur

Restylane Vital er en kur, hvor du modtager 3 behandling med ca. 1 måneds interval. Du opnår en markant genfugtning af din hud som et resultat af at de fineste små injektioner med hyaluronsyre, der trin for trin giver dig en mere fyldig og spændstig hud og hvor rynker udglattes.

Sikkerhed og effekt af en Restylane Vital skinbooster behandling er særdeles høj

Restylane Vital skinbooster er som alle andre Restylane produkter fremstillet med hyaluronsyre af ikke-animalsk oprindelse. Denne patenterede teknik kaldes NASHA og er en af verdens mest effektive og avancerede skønhedsteknikker.

Restylane klinik 2019 logo

DermoCosmetic er certificeret Restylane klinik på masterniveau

Med 15 års forskning og 11 millioner behandlinger udført over hele verden siden 1996 er sikkerheden og effekten hos produkterne med Restylane veldokumenterede. Og måske frem for alt – de giver resultater, som du virkelig kan se og føle, men på en naturlig måde.

Kliniske studier viser, at Restylane skinboosters signifikant øger hudens elasticitet og forbedrer hudstrukturen. Tyndere, sart hud bliver også tykkere og fastere, så den bedre tåler hverdagens belastninger. Du kan med stor fordel få foretaget en genbehandling hvert halve til hele år for at vedligeholde en smuk hud.

Forbigående bivirkninger ved behandling med Restylane

Forbigående bivirkninger i de behandlede områder er blå mærker, hævelse og rødme. I 1 ud af 2000 behandlinger har man iagttaget bumselignende udslæt. Disse bivirkninger forsvinder i løbet af få dage og indtil få uger uden mén. Infektion ses sjældent.

Enkelte får et bumselignende udslet i området og herpes forkølelsessår kan reaktiveres. I meget sjældne tilfælde kan der ske en dannelse af langvarige granulomer (bindevævsknuder under og i selve huden). Afhængig af indsprøjtningsteknikken kan der forekomme ujævnheder i deponeringen af filleren og evt en overkorrigering af rynken.

Dette svinder helt i takt med at filleren absorberes. I nogle tilfælde kan hyaluronidase bruges til at fjerne for meget injiceret filler.

Restylane Skinbooster forbedrer din huds struktur og spændstighed inde fra. Huden fyldes op, og dine mindre rynker bliver udglattet.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Julie Rostholm Toborg
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hilda Olsen
Line Grønvall
Simone
Helene Lindhardt
Ann Schmidt Holleufer