Sculptra og Radiesse behandlinger - ansigtsløft uden operation

Kvindeansigt

Sculptra og Radiesse behandlinger - ansigtsløft uden operation

Sculptra og Radiesse er begge behandlingsmetoder, der virker ved at skabe volumen og stimulere væv til at danne nyt kollagen. Begge metoder fungerer som "stimulatorer" til genskabelse af tabt volumen. Resultatet er et ansigtsløft uden brug af kirurgi.

Det er kun få speciallæger, der er registreret hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at udføre behandlinger med semi-permanente stimulatorer, der må udføre behandlinger med Sculptra og Radiesse.Vi tilbyder behandllinger med Sculptra og Radiesse i vores klinikker i København og Aalborg.

Ansigtsfylde i 4 trin ved behandling med Sculptra

Behandlingsforløb med Sculptra - billederne viser hvordan volumen gradvis udvikles og rynker udglattes efter flere behandlinger

Restylane er i de fleste tilfælde den optimale filler behandling til rynker, furer og til skulpturering af ansigtet. Sculptra eller Radiesse kan være det rette valg ved markant volumenttab i ansigtet og dybe furer og rynker, der typisk opstår når man er i 50´erne eller ældre.

Sculptra og Radiesse er typisk velegnede behandlingsmetoder til dig, der før er blevet behandlet med ikke-permanente fillere, men hvor du oplever, at du har brug for ekstra hjælp og en mere langvarig effekt, der bevarer et friskt og forynget udtryk. Sculptra og Radiesse er særdeles velegnet til midaldrende og ældre personer, der har brug for ekstra volumen og løft af ansigtet.

Oversigt over Radiesse behandlingsområder

Radiesse behandlingsområder

Sculptra

Sculptra virker ved at revitalisere og stimulere hudens kollagen og opbygger huden indefra i løbet af nogle måneder. Det er en effektiv injektionsbehandling, hvor ansigtet genvinder struktur, volumen og spændstighed. Rynker og furer reduceres markant.

Sculptra er dannet af stoffet mælkesyre, som findes naturligt i kroppen. Produktet er 100% biologisk nedbrydeligt og forsvinder helt fra kroppen i takt med, at virkningsmekanismen aftager i løbet af nogle år.

I DermoCosmetic anvender vi især Sculptra til fullface behandlinger med udglatning af rynker, ansigtsløft uden kniv og til retablering af tabt volumen som mål.

Radiesse

Radiesse injiceres i huden for at udglatte rynker og furer og for at genskabe struktur og volumen. Filleren har en dobbelt effekt: Du oplever både umiddelbart en volumentilførelse i det behandlede område og samtidig sætter Radiesse gang i en proces, hvor du gradvist kan se endnu mere tydelig volumentilførelse.

I DermoCosmetic anvender vi ofte Radiesse til behandling af mindre områder i ansigt og på hænder.

I forbindelse med en konsultation hos hudlæge Erik René Obitz kan du få svar på, om en behandling med Radiesse og eller Sculptra vil være en god løsning for dig.

Birgit siger om behandling med Sculptra og Radiesse:

Birgit siger om behandling med Sculptra og Radiesse:

Birgit Aaby

I mere end 10 år har jeg været kunde hos DermoCosmetic. Jeg har både fået behandlinger med Radiesse og Sculptra og med Botox / Vistabel,og laser. Jeg kan helt igennem anbefale DermoCosmetic. De er eksperter og kvalificeret helt ud til fingerspidserne og laver flotte og harmoniske behandlinger. Her er jeg altid i trygge hænder, hos et personale som tager sig tid til at forstå mine ønsker, og sætter mig godt og grundigt ind i hver eneste behandling. Behandlingen skræddersyes altid præcist til mig.

Birgit Aaby