Ansvarsbegrænsning

Kvindeansigt

Ansvarsbegrænsning

Generelt om indholdet på websitet, om hvordan resultater af behandlinger varierer og om lovgivning

Dette website og dets beskrivelse af behandlinger og behandlingsresultater opdateres og ændres løbende. DermoCosmetic prøver at sørge for, at indholdet på websitet er korrekt og opdateret, men vi kan ikke garantere det.

Brugen af DermoCosmetics website foregår på dit eget ansvar. DermoCosmetic kan ikke drages til ansvar for evt. tab af indtægter, direkte eller indirekte, som følge af din brug af websitet eller dets indhold. Læs mere om vilkår for brug af dette website.

Om individuelle resultater af behandlinger

DermoCosmetics tilknyttede hudlæger og vores specialuddannede sygeplejersker samt IPL- og laserbehandlere står bag sikkerheden og kvaliteten i de behandlinger vi tilbyder dig.

Alle behandlingsresultater beskrevet og annonceret på dette website er individuelle. Det betyder, at dine egne behandlingsresultater kan variere i forhold til hvad du ser beskrevet og vist på billeder.

Derfor tilbyder vi kun at behandle dig, hvis vi er sikre på, at dine forventninger står mål med de opnåelige resultater. Læs mere om kvalitet og sikkerhed hos DermoCosmetic og om vores registrering hos Sundhedsstyrelsen.

Anbefalinger fra kunder

Alle anbefalinger fra kunder - nuværende eller tidligere - er baseret på deres egne personlige erfaringer og oplevelser med behandlinger hos DermoCosmetic og vi kan ikke garantere samme resultater eller oplevelser.

Lovgivning

Indholdet af websitet, og brugen af det, er underlagt dansk lovgivning og DermoCosmetic bestræber sig på at overholde alle gældende love og regler på området.

Såfremt et eller flere vilkår i på denne side og siden Vilkår for brug af websitet er i konflikt med dansk lov, er det naturligvis dansk lovgivning, der er gældende. De øvrige vilkår beskrevet på denne side og i Vilkår for brug af websitet er dog fortsat gældende, selvom enkelte vilkår skulle erstattes af dansk lovgivning.

Denne side ’Ansvarsfraskrivelse og ansvarsbegrænsning’ er sidst ændret 27. april 2017.