DermoCosmetic klinikken i Aalborg

Kvindeansigt

DermoCosmetic klinikken i Aalborg

DermoCosmetic Aalborg er vores nyeste klinik og er beliggende på den attraktive gade Møllegade, som ligger direkte i forlængelse af Algade, Aalborgs mest besøgte gå-gade. Klinikkens placering er derfor en helt central og vital del af bylivet i Aalborg.

Velkommen ind i vores flotte rammer i Aalborg klinikken. Klinikken ligger på Møllegade 10 og er vores nyeste klinik. DermoCosmetic er den klinik i Aalborg og hele Nordjylland, som tilbyder det største udvalg af kosmetiske skønhedsbehandlinger af højeste kvalitet og sikkerhed.

Klinikfacade

Klinikken i Aalborg, Møllegade 10

Mere om klinikken i Aaborg

Der er gode parkeringsmuligheder få minutters gang fra både C.W. Obels Plads, Salling og Friis Shoppingcenter, og flere buslinjer tæt på klinikken i Møllegade 10 i Aalborg.

Vores behandlinger foregår i store lyse lokaler med en hyggelig stemning, lækre faciliteter og sødt personale. Klinikken åbnede i 2020 og har siden huset mange tusinde tilfredse kunder.

I klinikken finder du vores kosmetiske sygeplejersker Ann og Lotte - de står klar til at gøre dig en smukkere version af dig selv, og giver altid råd og vejledning med på vejen.

Behandlinger i klinikken i Aalborg

I klinikken i Aalborg tilbyder vi de mest sikre og anerkendte æstetiske/kosmetiske behandlinger:

  • Injektionsbehandlinger
  • Hudforyngelse
  • Body Contouring
  • Laserbehandlinger
  • Hudopstramning
To kvinder i klinikreception

Behandlingslokale

Bookning, kontaktoplysninger og åbningstider

Åbningstider, telefontider og kontaktoplysninger til bookning finder du på vores kontaktside. Vi tilbyder gratis konsultationer hos vores sygeplejersker.