FraxTight til opstramning og foryngelse af huden

Kvindeansigt

FraxTight til opstramning og foryngelse af huden

Få smuk hud med en kombination af fractional laser og radiofrekvens.

FraxTight er en ny og unik laserbehandling til dig, der både ønsker hudopstramning og hudforyngelse. Behandlingen er særdeles effektiv og sikker, og resultatet er en yngre udseende, opstrammet og smukkere hud med ”glow”.

Behandler ved maskine

Behandlingen kombinerer 2 lasere: 1. Radiofrekvens laser for hudopstramning og 2. Pico laser for hudforyngelse. FraxTight laserne arbejder ved at stimulere din hud indefra. Huden bliver stimuleret til selv at gå i gang med at reparere og forbedre kvaliteten i collagenet og elasticiteten på naturlig vis.

Vil du høre mere om, hvad vi kan gøre for dig? Book tid til en gratis konsultation her.

Hvilke resultater kan du forvente?

Resultatet kan sammenlignes med et ikke-kirurgisk lettere "ansigtsløft" og er den ultimative behandling til:

  • Slap hud
  • Forstørrede porer
  • Solskader og pigment
  • Rynker og ujævn hudstruktur
  • Ar

Du vil umiddelbart se effekt efter første behandling, men det er vigtigt at gennemføre en række individuelt tilrettelagt behandlinger, for at opnå en vedvarende og optimale effekt med gennemgribende collagen fornyelse. I gennemsnit anbefales 3 behandlinger afhængig af hvor rynket og ”hængende” huden er.

Som kosmetisk hudlægeklinik med højeste ekspertise i hudforyngelse og hudopstramning er vi din garanti for sikkerhed og kvalitet. Hos DermoCosmetic har vi branchens højeste kundetilfredshed.

Før behandling

Vi lægger stor vægt på, at du skal føle dig tryg og velinformeret. Første trin er derfor en gratis konsultation, hvor vi tager os god tid til at lytte til dine behov og ønsker. Du bliver informeret om alt, hvad du skal vide inden du beslutter dig for behandling. Der er ingen betænkningstid på vores FraxTight hudforyngende og opstrammende behandling.

I mange tilfælde har vi mulighed for at behandle dig samme dag, du er til konsultation, hvis du skulle ønske det.

FraxTight tilbydes i vores klinikker i København og Aalborg. Book en gratis FraxTight konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker på tlf.: 31 21 64 24, og lad os hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv.

Hvem egner FraxTight sig bedst til?

FraxTight er som udgangspunkt til alle, der ønsker en smukkere og opstrammet hud, kort down-time og minimalt ubehag ved behandling. Ved gentagne behandlinger med FraxTight er resultatet sammenligneligt Co2 laser og Morpheus 8 behandlinger.

FraxTight behandlingen er samtidig mindre smertefuld og har markant kortere down-time end ved f.eks. behandling med Co2 laser. Endelig er FraxTight den mest prisvenlige behandling.

Har du tydeligt ældet hud med markant slaphed og dybe rynker, kan vi heldigvis tilbyde dig andre, effektive behandlinger såsom Morpheus8 og Co2 laser.

Har du ikke brug for opstramning af huden men ”kun” en mere glat og ensartet hud, anbefaler vi Pico laser behandling.

FraxTight kombinerer 2 lasere: 1. Radiofrekvens laser for hudopstramning og 2. Pico laser for hudforyngelse. FraxTight laserne arbejder ved at stimulere din hud indefra og resultatet er en opstrammet og jævn hud med glød.

Behandlingsforløb

Selve behandlingen tager mellem 30-90 minutter, afhængig af hvor stort et område, du skal have behandlet. Du skal forvente at gennemgå mellem 3-6 behandlinger. Behandlingen foregår med 2 forskellige laser apparater udført på samme dag.

Først opstrammer vi din hud (Tight) med radiofrekvens laser. Denne del af behandlingen er hel smertefri. Derefter får du bedøvende creme på, før vi starter på den hudforyngende del af behandlingen (Frax). Den fraktionerede laser (Frax) del af behandlingen er nemlig ikke helt smertefri, og hvert lyspuls føles som en prikkende varme, der brænder lidt i de efterfølgende minutter.

Du vil være rød og hævet i huden efter behandlingen. Dette er helt normalt og vil aftage indenfor de næste 1-3 dage, dog kan de fleste sagtens gå på arbejde dagen efter. Det er vigtigt at bruge solcreme efter behandlingen, hvis du skal opholde dig i solen. Ellers skal du undgå al sol de næste 3-4 uger.

Behandlingen i detaljer
Første del af behandlingen er med radiofrekvens laser, hvor bølger bevæger sig mellem elektroder og giver en komfortabel og varm oplevelse meget dybt i huden, i de dybeste bindevævslag. Behandlingen er uden fare for forbrænding eller underbehandling. Collagenet i huden opvarmes til en vedvarende temperatur på 41-43 grader. Ved disse temperaturer oplever man ikke smerte. Apparatet anvender temperatur sensorer og feedback kontrol for at fastholde varmen i huden til præcist disse temperaturer.

Anden del af behandlingen foregår med en potent Pico laser, der virker højere oppe i huden end radiofrekvens bølgerne, men samtidig uden at forårsage sår dannelse og bivirkninger på huden.

Anden del af behandlingen er med Pico laser, der arbejder så hurtigt at hastigheden bliver målt i pico sekunder (10 i minus tolvte sekund).

Med Pico teknologien opstår der pga. hastigheden en ”kold” mekanisk påvirkning af huden (modsat radiofrekvensen, der varmer huden). Pico laseren bruger nemlig ultra korte udbrud af laserenergi. Disse ultrakorte energiudbrud laver mikrohuller i huden og fremkalder en vævreaktion. Laserens højfrekvente lysbølger optages i huden og omdanner collagen og elastin. Øjeblikkelige, diskrete resultater viser sig – mere løftet, glattere og strålende hud ("Glow").

Efter et forløb på 3-6 behandlinger vil du opleve en reduktion af rynker og folder i huden, samt en lysere, glattere og yngre hud med reducerede ar. Uregelmæssigheder i hudens tekstur vil blive mere ensartet og huden vil være mere opstrammet. Efter endt forløb anbefaler vi én årlig vedligeholdende behandling efter behov.

Kan FraxTight kombineres med andre kosmetiske behandlinger?

Behandlingen kan anvendes i kombination med de fleste andre laserbehandlinger, Botox og/eller fillers. Dette kan din behandler vejlede dig om i forbindelse med en gratis konsultation forud for din FraxTight behandling.

Anbefalet efterpleje til optimering af dit behandlingsresultat

For at optimere dit behandlingsresultat, anbefaler vi altid, at du anvender virksomme cremer, som understøtter effekten af din behandling.

Er du blevet behandlet med FraxTight, anbefaler vi følgende produkter:

  • Phyto Corrective Masque (dag): Intensiv behandling der fugter, køler og beroliger huden efter behandlingen
  • C E Ferulic (dag): Beskytter mod aldring af huden og frie radikaler
  • Mineral Radiance (solbeskyttelse): Mineralsk solcreme til alle hudtyper, der fremhæver hudens naturlige tone
  • Retinol 0,3-0,5 (nat): Stimulerer cellefornyelsen og reducerer forekomsten af synlige aldringstegn og urenheder

Book tid til en gratis FraxTight konsultation
Hvis du drømmer om en spændstig, fast, strammere hud med reduktion i rynker, der ser naturlig ud, kontakt os allerede i dag for at booke tid til en gratis konsultation på tlf. 31 21 64 24 eller via email info@dermocosmetic.dk. Du kan også benytte vores online booking.

Behandling tilbydes i vores klinik i København og Aalborg.