Kenneth 39 år - genetablering af et maskulint attraktivt udseende

Kvindeansigt

Kenneth 39 år - genetablering af et maskulint attraktivt udseende

Kenneth har gennemgået et behandlingsforløb for at vedligeholde et tiltrækkende ansigt og genoprette ("restore") yngre ansigtstræk, hudstruktur og modvirke rynker. Med et begrænset antal behandlinger, har han fået et klart flottere og mere vitalt ansigtsudryk.

Kenneth Nilsson

Kenneth efter behandlingsforløb med et friskere og yngre udseende og naturlig mimik

Kenneth er en fyr i sidste halvdel af 30´erne, som kom til os, fordi han de sidste par år har oplevet, at hans hud er blevet lidt trist, grå og i det hele taget ældet på en måde, der ikke passer til, hvordan han føler sig indeni.

Sol og tidens tand har sat sine første tydelige spor. Tab af volumen i ansigtet før ses behandlingen tydeligt i området ved kindbenene.

Det var meget vigtigt for Kenneth, at blive lyttet til i forhold til hans behov som mand. Kenneth ønskede under ingen omstændigheder, at han kom til at se feminin og heller ikke "behandlet" ud.

Kenneths behandlingsforløb trin for trin

Mange mænd som Kenneth kan få stor hjælp med en rimelig begrænset behandlingsindsats. I dette tilfælde har Kenneth opnået et friskere og forynget udseende med Botox / Vistabel i øjenomgivelserne, mellem øjenbrynene og lidt i panden.

Kenneth har bevaret en naturlig mimik efter sin Botox / Vistabel behandling. Små rynker ved siden af øjnene ses stadig, de er bevarede for at fastholde et maskulint udseende.

Især når man som mand vælger en Botox / Vistabel behandling, er det vigtigt ikke at blive behandlet for kraftigt så ansigtsmimikken forsvinder, da dette giver et umaskulint og unaturligt ansigtsudtryk.

Mænd skal behandles anderledes end kvinder med Botox / Vistabel og med Restylane, og der skal ved behandlingerne tages højde for de universelle idealer for et attraktivt og maskulint ansigt.

Derfor er det vigtigt, at du søger en klinik som DermoCosmetic, der har stor erfaring i at fremhæve maskuline træk.

Kenneth Nilsson efter behandling, kollage

Kenneth før behandlingsforløbet: de sidste par år er hans hud er blevet lidt trist, grå og i det hele taget ældet på en måde, der ikke passer til hvordan han føler sig indeni. Sol og tidens tand har sat sine første tydelige spor. Tab af volumen i ansigtet ses tydeligt i området ved kindbenene.

Kenneth Nilsson før behandling, kollage

Efter behandlingsforløbet: Kenneth ønskede under ingen omstændigheder, at han kom til at se feminin og heller ikke "behandlet" ud. Han har bevaret en naturlig mimik og små rynker ved siden af øjnene er bevarede for at fastholde et maskulint udseende. Kenneths hud er boostet med fugt ved hjælp af en Restylane Skinbooster kur, og tabt volumen er reetableret med Restylane Sub-Q ved kinderne.

Kenneths hud er boostet med fugt ved hjælp af en Restylane Skinbooster kur, og tabt volumen er reetableret med Restylane Sub-Q ved kinderne, hvor der de sidste år var sket et markant volumentab i Kenneths ansigt.

Kenneth er desuden i gang med laserbehandlinger, hvor gamle akne ar og solskader reduceres effektivt med Fractional laser erbium 1540 nm.

Vedligeholdelse af et flot behandlingsresultat

Kenneth kan vedligeholde det flotte behandlingsresultat ved at gentage Botox behandlinger ca. 3 gange om året og behandlinger med Restylane 1-2 gange om året. Efter 4-6 laserbehandlinger vil Kenneth desuden opleve en markant foryngelse af hudens struktur, en effekt han med fordel kan vedligeholde med 1 årlig gentagen behandling.