Restylane læbebehandling - Få naturligt smukke læber

Kvindeansigt

Restylane læbebehandling - Få naturligt smukke læber

Ønsker du mere fylde i dine læber, eller måske mere symmetri? Vi kan hjælpe dig, hvad enten du ønsker volumen, hjerteformede læber eller bare et diskret resultat. Vi tager højde for dit naturlige udgangspunkt, så du opnår de helt rette læber for dig.

Læbebehandlinger med ikke-permanente fillere giver et flot og naturligt resultat. I DermoCosmetics klinikker i København, Virum og Aalborg har vi stor erfaring med Restylane læbebehandlinger. Vi har altid fokus på dit ansigts helhed, så du opnår et resultat, der er tilpasset dig og dine ønsker - hvad enten det er mere synlig volumen eller et mere diskret resultat.

Vidste du at vi har branchens højeste kundetilfredshedsscore indenfor filler og Botox behandlinger? Det siger bare lidt om den service og ekspertise vi tilbyder. Vores kosmetiske sygeplejersker lytter til dine behov og tilbyder individuelt tilpassede behandlinger.

Behandler udfører ansigtsbehandling med injektionssprøjte

Hos DermoCosmetic er vi certificeret Restylane klinik, og har flere internationale Restylane-trænere.

Hos DermoCosmetic behandler vi dine læber, så du får et smukt resultat. Det handler om at kende sit håndværk, at respektere den enkelte kundes naturlige udgangspunkt, og at bevare balancen og symmetrien i ansigtet.

Med ikke-permanente filler kan du opnå smukke og naturlige læber. Som en af de dygtigste kosmetiske speciallægeklinikker i Danmark, tager vi højde for dit naturlige udgangspunkt, så du altid får den fylde og form, der passer til dig og dine træk.

Se alle de flotte før/efter billeder.

Vi tilbyder behandling med Restylane Kysse, ikke-permanente fillere, der giver synligt volumen i læberne og forbedrer læbekanten. Effekten holder ca. 6 måneder.

I forbindelse med en konsultation vil behandleren vejlede dig om valg af produkt til forskønnelse af dine læber. Vi anvender aldrig permanente fillers til behandling af dine læber.

Restylane læber før og efter

Før-efter behandling af læber med Restylane Kysse

Hvad kan en læbebehandling med Restylane?

En læbebehandling med Restylane kan give dig:

  • en tydelig volumenforøgelse
  • et mere diskret resultat, hvor fokus er på foryngelse, fugttilførsel og definering af læbekant
  • volumen og skulpturering - hjerteformede læber
Restylane læber før og efter

Før-efter læbeforstørrelse med Restylane.

Hvad er Restylane Kysse?
Restylane er krystalklar form for hyaluronsyre, som i forvejen findes naturligt i læberne, men som aftager med alderen. Restylane erstatter denne hyaluronsyre, så dine læber bevarer deres fylde, form og kanter. Udover at dine læber kommer til at se flottere ud, vil de også føles sundere, blødere og mere fugtige.

Læbeprodukterne indeholder lidocain, et indbygget smertestillende middel, som letter det milde ubehag ved behandlingen. Herudover kan du vælge at få smurt en meget effektiv bedøvende creme på læberne inden behandlingen.

Læbeforstørrelse med Restylane

Uanset om du ønsker mere fylde, en friskere læbekant, mere attraktive konturer eller en markant form, kan Restylane give dig et synligt anderledes udseende, som dog stadig er naturligt.

Læbeformning kan udføres i to trin, volumen og formning af læbekant. Restylane injiceres i indersiden af over- og/eller underlæben for at skabe en mere fremtrædende mund og fyldigere læber.

Resultatet af behandling med Restylane varer op til 6 måneder, og kan gentages så ofte du vil.

Læber og mundomgivelser før og efter

Foryngelse af læber og mundomgivelse med Restylane på kvinde +60 år

Få en uforpligtende og gratis Restylane konsultation
Vil du vide mere om, hvad Restylane kan gøre for dig? Ved en konsultation kan du blive yderligere informeret om alt, hvad du skal vide om en læbebehandling med Restylane, samt hvordan vi kan hjælpe dig med at opnå dit ønskede resultat. I DermoCosmetic lægger vi vægt på, at du skal være tryg og velinformeret.

Book en gratis konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker allerede i dag på tlf. 31 21 64 24, og lad os hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv.