Restylane læbe filler giver dig smukke læber, der ser naturlige ud

Kvindeansigt

Restylane læbe filler giver dig smukke læber, der ser naturlige ud

Vi kan hjælpe dig hvis du ønsker volumen, hjerteformede læber eller bare et diskret resultat. Læbebehandlinger er en kunst, der kræver ekspertise. Vi tager højde for dit naturlige udgangspunkt: du får netop den fylde og form, der giver dig de flotteste læber.

Læbebehandlinger med ikke-permanente fillere udført af erfarne behandlere giver et flot resultat. I DermoCosmetic i København og i Virum har vi stor erfaring i at forskønne læber og skabe større volumen - vel at mærke så det ser naturligt ud.

Nye lavere priser på Restylane og Juvederm behandlinger. Vi udfører stadig flere Restylane behandlinger. Det betyder bl.a., at vi har opnået mere fordelagtige indkøbspriser fra vores leverandører. Se de nye priser her.

Se hvordan en Restylane læbebehandling foregår i DermoCosmetic. Læbebehandlingen egner sig til alle aldre, og til både kvinder og mænd. Behandlingen tilpasses køn, alder og ønsker til effekt.

Morten 32 år får Restylane læbebehandling. Behandlingen tilfører diskret fylde og en mere markeret læbekant.

Kvinde 28 år, ansigt før/efter, forfra

Kvinde 28 år før og efter behandlingsforløb. Bemærk effekten i form af smukkere og fyldigere læber.

Hos DermoCosmetic behandler vi dine læber, så du får et smukt resultat. Det handler om at kende sit håndværk og at respektere den enkelte kundes naturlige læbe udgangspunkt. F.eks. ikke at overbehandle små og tynde læber. Og at bevare balancen og symmetrien i ansigtet.

Når du er ung, ønsker du sikkert mere markant fylde i læberne, og er du voksen eller lidt ældre, ønsker du måske et mere diskret og hudforyngende resultat. Læs mere generelt om hudforyngelse.

Vi tilbyder behandling med Restylane Emervel, ikke-permanente fillere, der giver synligt volumen i læberne og forbedrer læbekanten. Effekten holder ca. 6 måneder.

Læber før/efter behandling

Før-efter diskret læbeforstørrelse med Restylane. Bemærk den markante udglatning af rynker i selve læberne og rygerynker over overlæben.

I forbindelse med en konsultation vil behandleren vejlede dig om valg af produkt til forskønnelse af dine læber. Vi anvender aldrig permanente fillers til behandling af dine læber.

Læbebehandling, før/efter

Før-efter behandling med Restylane Lip

Hvornår er en Restylane læbebehandling et godt valg for dig?

Vi anbefaler en Restylane læbebehandling hvis du ønsker:

  • en tydelig volumenforøgelse - mere sensuelle læber
  • et mere diskret resultat, hvor fokus er på foryngelse, fugttilførsel og definering af læbekant
  • volumen og skulpturering - hjerteformede, feminine og sensuelle læber

Hvad er effekten af en Restylane læbebehandling?

Du opnår smukkere og naturligt udseende læber, uanset om du ønsker et "diskret" resultat eller en mere tydelig volumenforøgelse.

Læber før og efter behandling

Før-efter læbeforstørrelse med Restylane. Bemærk den forbedrede symmetri og fyldighed i overlæben

Hvad er Restylane Lip Volume?

Restylane er krystalklar form for hyaluronsyre, som i forvejen findes naturligt i læberne, men som aftager med alderen. Restylane erstatter denne hyaluronsyre, så dine læber bevarer deres fylde, form og kanter. Udover at dine læber kommer til at se flottere ud, vil de også føles sundere, blødere og mere fugtige.

Ved hjælp af en gennemtestet og pålidelig behandling kan du på en sikker og naturlig måde få de læber, som du ønsker dig. Læbeprodukterne indeholder lidocain, en indbygget smertestiller, som letter det milde ubehag ved behandlingen. Herudover kan du vælge at få smurt en meget effektiv bedøvende creme på læberne inden behandlingen.

Restylane Heart Lips metoden til markant forøget læbe volumen

Som den eneste kosmetiske hudlægeklinik tilbyder DermoCosmetic i København og i Virum den anerkendte "Heart Lip" behandling udviklet af Dr. Bob Khanna i London Der er tale om en revolutionerede hjerteformet behandling af læber. Effekten er mere volumen og et mere feminint og naturligt smukt udseende. Ring og hør mere og book gerne tid til en gratis konsultation.

Læber og mundomgivelser før og efter

Foryngelse af læber og mundomgivelse med Restylane på kvinde +60 år

Læbeforstørrelse med Restylane

Uanset om du ønsker mere fylde, en friskere læbekant, mere attraktive konturer eller en markant form, kan Restylane give dig et synligt anderledes udseende, som dog stadig er naturligt.

Restylane læbebehandling er fremstillet af naturlige kilder

Modsat andre behandlinger til forstørrelse af læber er Restylane udelukkende fremstillet af ikke-animalske, naturlige kilder, hvilket mindsker risikoen for allergiske reaktioner. Læs mere om Restylane.

Har du også mørke rander under øjnene, så kan det også behandles med Restylane. Er du mand eller kender du en, som ønsker et friskere udseende med maskuliniteten bevaret? Læs mere om Restylane behandling af mænd.

Hvor længe varer effekten af Restylane Læbebehandling?

Resultatet af behandling med Restylane varer op til 8 måneder og kan gentages så ofte du vil.

Få fyldigere læber med Restylane

Læbeformning kan udføres i to trin, volumen og formning af læbekant. Restylane injiceres i indersiden af over- og/eller underlæben for at skabe en mere fremtrædende mund og fyldigere læber.

Få en tydeligere læbekant med Restylane

Behandlingen kombineres ofte med en injektion langs med læbekanten for at markere læbekanten. En tydeligere kontur giver et yngre og mere attraktivt udseende. Den forhindrer også, at læbestiften "siver" ind i de tynde linjer omkring læberne. Linjerne, der går op mod næsen (philtrum), kan gøres mere fremtrædende med en gelinjektion. Oftest bruger man en kombination af disse behandlinger for at opnå et optimalt resultat.

Er du i slut 40´erne eller ældre, oplever du måske også at du er begyndt at få nedadvendte mundvige. En markant foryngelse af mundomgivelserne vil derfor ofte være at kombinere behandling med Restylane i og over læberne med behandling af furer fra munden og ned mod hagen.

Ved behandling af læberne benyttes udelukkende lokalbedøvelse. Efter injektionen bliver læberne ofte en anelse hævede i 2-3 dage.

Hos DermoCosmetic behandler vi dine læber, så du får et smukt resultat. Balancen og symmetrien i dit ansigt ansigtet. bevares. Uanset om du ønsker et diskret resultat eller en mere fyldige og sensuelle læber.

Forbigående bivirkninger ved behandling med Restylane

Forbigående bivirkninger i de behandlede områder er blå mærker, hævelse og rødme. I 1 ud af 2000 behandlinger har man iagttaget bumselignende udslæt. Disse bivirkninger forsvinder i løbet af få dage og indtil få uger uden mén. Infektion ses sjældent.

Enkelte får et bumselignende udslet i området og herpes forkølelsessår kan reaktiveres. I meget sjældne tilfælde kan der ske en dannelse af langvarige granulomer (bindevævsknuder under og i selve huden).

Afhængig af indsprøjtningsteknikken kan der forekomme ujævnheder i deponeringen af filleren og evt en overkorrigering af rynken. Dette svinder helt i takt med at filleren absorberes. I nogle tilfælde kan hyaluronidase bruges til at fjerne for meget injiceret filler.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Julie Rostholm Toborg
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hilda Olsen
Line Grønvall
Simone
Helene Lindhardt
Ann Schmidt Holleufer