Rosacea behandling

Kvindeansigt

Rosacea behandling

Rosacea rødme kan reduceres og karsprængninger og synlige kar kan fjernes ved hjælp af IPL - Intens Pulseret Lys. Vi tilbyder behandling af milde og moderate former for Rosacea. Kom til en gratis konsultation i København, Virum og Aalborg.

Rosacea er en kronisk sygdom. Dvs. Rosacea kan ikke kureres. Der er desværre flere private laserklinikker på nettet, der omgår sandheden ved at love, at de kan fjerne eller helbrede Rosacea. Dette er en direkte omgåelse af sandheden.

Det er karsprængningerne og de synlige blodkar, der kan fjernes og rødmen reduceres med IPL - Intens Pulseret Lys. Ikke selve sygdommen Rosacea.

Få behandlet Rosacea i privat kosmetisk hudlægeklinik med det bedste laser og IPL udstyr

Der findes flere forskellige former for Rosacea. Hos DermoCosmetic tilbyder vi at behandle dig, hvis du har en mild eller moderat form for Rosacea. Vi vejleder dig og svarer på alle dine spørgsmål om Rosacea.

Rosacea behandling ansigt, før og efter

Før-efter behandling af Rosacea med IPL - Intens Pulseret Lys

Du kan som privat kunde kommer igang med en behandling, så snart du ønsker det. Du bliver behandlet med den højeste og mest sikre kvalitet af IPL udstyr, der virker effektivt på din Rosacea. I DermoCosmetic har vi mange års erfaring i effektiv behandling af Rosacea. Vi kan også vejlede dig om hvordan du selv kan begrænse Rosacea med hudpleje rutiner og –produkter.

Rosacea behandling mundomgivelser, før og efter

Før-efter behandling af Rosacea ved mundområdet med IPL

IPL minimerer ubehag ved Rosacea behandling

IPL er en nænsom behandlingsmetode og restitutionstiden er kort (den tid der går før huden igen er “normal” at se på). Det er en særdeles god og sikker Rosacea behandlingsmetode. Hverken cremer eller tabletter får de udvidede årer til at gå tilbage. Der skal mere til, nemlig IPL - Intens Pulseret Lys behandling.

Rosacea behandling ansigt, før og efter

Før-efter behandling af Rosacea rødme og karsprængninger med IPL

Hvordan virker IPL behandling på min Rosacea?

Ved behandlingen fjernes de synlige blodkar og karsprængninger. Rødmen kan også reduceres. Varmen fra apparatet får blodkarene til at disintegrere. Normalt kræves der mindst 3 behandlinger, afhængigt af rødmens grad og karrenes beskaffenhed og omfang.

Hvad er resultatet af en IPL behandling af Rosacea?

IPL (Intens Pulseret Lys) kan fjerne de tydelige blodkar, reducere rødmen I huden og fjerne eventuelle deformiteter på næsen ved svær Rosacea.

Rosacea behandling ansigt, før og efter

Før-efter behandling af mild form for Rosacea med IPL

Når du har fået behandlet din Rosacea rødmen medicinsk, vil du nemlig ofte opleve, at du pludselig har fået (flere) karsprængninger I ansigtet. I virkeligheden er der sket det, at rødmen har ”dækket” for dine blodkar og blodsprængninger. Disse sprængninger kan relativt nemt fjernes med IPL (Intens Pulseret Lys).

Skal jeg selv betale for behandling af Rosacea?

Det afhænger både af, hvad du selv vælger, men også af, hvilken form for Rosacea du har.

I Danmark er det kun muligt at få behandlet milde og moderate former for Rosacea med IPL (Intens Pulseret Lys), hvis du selv betaler for det. Det er således kun de svære tilfælde af Rosacea, man kan få behandlet med IPL med en henvisning fra egen læge uden selv at skulle betale for det.

Hos DermoCosmetic har du den fordel, at du kan komme hurtigt til og få en behandling. Konsultation er gratis.

Rosacea er en kronisk sygdom der kan holdes i skak

Rosacea findes i flere forskellige stadier, former og typer. Rosacea udbrud dukker op gentagne gange hos de fleste med kortere eller længere perioder af udbrud. Heldigvis kan sygdommens symptomer holdes i skak. Dette kræver behandling hos en hudlægeklinik og at du selv også er aktiv i forhold til din hudpleje og kost. Ubehandlet Rosacea kan forværres.

Hvordan behandles Rosacea?

Hos hudlægen vil du først få udredet alle dine symptomer og tegn på Rosacea. Dette er af afgørende betydning, for de forskellige former for Rosacea kræver forskellige behandlingsformer.

Behandling af Rosacea inkluderer:

  • Receptpligtige cremer
  • Tabletter
  • IPL behandlinger
  • Solbeskyttelse
  • Særlige hudplejemidler rettet mod Rosacea

I DermoCosmetic benytter vi IPL til vaskulære indikationer som f.eks. Rosacea, mindre karsprængninger og rødmosset hud.

Forskellige pulstider bruges til at nå forskellige dybder i huden og dermed til at behandle forskellige hudproblemer og forskellige former for Rosacea.

Når lyset sendes igennem huden opfanges det af chromophorer, dvs. emner der er i stand til at opfange lys og omdanne det til varme. I huden vil dette være pigment og oxyhæmoglobin (den iltbærende komponent i blod). IPL kan derfor bruges til at fjerne karsprængninger.

Hav tillid til din dermatolog og dermatologiske sygeplejerske

Udviklingen indenfor Rosacea behandlingsområdet betyder, at der i dag er gode muligheder for at fjerne eller reducerer generne ved Rosacea - selv om sygdommen er kronisk.

I DermoCosmetic har vi den lægefaglige viden og praktiske træning, der gør os i stand til at skræddersy unikke Rosacea behandlinger til netop dit behov. Hvis du vil være sikker på en grundig vejledning i dine behandlingsmuligheder, bestil en tid hos DermoCosmetic i København, Virum og Aalborg.