Mænd og behandling med ikke-permanente fillere

Kvindeansigt

Mænd og behandling med ikke-permanente fillere

En behandling med ikke-permanente fillere forstærker og bevarer dine maskuline ansigtstræk. Resultatet er et friskere og mere attraktivt ansigt. Du får genoprettet tabt volumen, mens dine kraftigste furer og rynker reduceres. Bestil tid til en gratis konsultation.

Interesseret i et friskere og stærkere udseende? Vil du genvinde dine maskuline ansigtstræk, mens du bevarer et naturligt udseende? Så kan vi hjælpe dig med en behandling med ikke-permanente fillere

Mænd skal behandles anderledes end kvinder, når de vælger en behandling med ikke-permanente fillere. Målet med en behandling af mænd er nemlig at forbedre et maskulint udseende.

Er du mand og oplever, at du ser mere træt ud, end du føler dig? Så er en diskret rynkebehandling i øjenomgivelserne sikkert noget for dig.

Uanset om du er ung, og ønsker at fremhæve træk og gøre dit udseende endnu mere attraktivt ("enhancement") eller du er midt 30´erne, 40´erne eller ældre, og ønsker at skrue tiden tilbage og genvinde et friskt og attraktivt udseende ("restoration"), tilbyder vi dig behandling med ikke-permanente fillere i København, Virum og Aalborg.

I DermoCosmetic lægger vi vægt på kvalitet og sikkerhed. Klinikken og alle behandlere er registrerede hos Sundhedsstyrelsen.

Et flot, maskulint ansigt

En fysisk attraktiv mand har et flot, maskulint ansigt, kendetegnet ved en kombination af relativt lavt siddende, kraftige og lige øjenbryn, få linjer i ansigtet, en kraftig og rimelig vinkelret kæbelinje og en markant hage. Disse træk er mere end 95% af mænd og kvinder enige om definerer det attraktive udseende hos en mand - uanset hvilken kultur man lever i.

Behandlingsområder i ansigtet med ikke-permanente fillere for mænd

Oversigt behandlingsområder i ansigtet med ikke-permanente fillere

Du kan vælge at blive behandlet med ikke-permanente fillere i vores klinikker i København eller i Virum. Vi behandler også rynker med Botox / Vistabel og Azzalure, vi fjerner akne ar med laser (fractional laser ER: Glass 1540 nm) og hjælper dig af med uønsket hårvækst med IPL. Har du tatoveringer, du ønsker at slippe effektivt af med, tilbyder vi behandling med den nyeste og sikreste teknologi: Pico lasere (Discovery Pico).

Ikke-permanente fillere er et særdeles effektivt og velegnet produkt til mænd

De fleste ikke-permanente fillere, også de, vi bruger i DermoCosmetic, er baserede på hyaluronsyre, som ligner kroppens egen hyaluronsyre. Den rene, ikke-animalske gel injiceres i huden (ved enkelte behandlinger lige under huden) for at genoprette volumen og struktur og reducere de kraftigste furer og rynker.

Pande, bekymringsrynker og ar før behandling

Før behandling: pande-/bekymringsrynker og ar

Pande, udglattede furer, rynker og ar efter behandling

Efter behandling: udglattede furer, rynker og ar

Resultatet er øjeblikkeligt og langvarigt, men ikke permanent. Dermed kan du selv vælge, om du vil bevare effekten: Effekten af en behandling med ikke-permanente fillere holder normalt i flere måneder, og den kan bevares med genbehandling én eller to gange om året. I DermoCosmetic anvender vi udelukkende de mest sikre fillere på markedet med den bedst dokumenterede effekt..

Der er imidlertid ingen begrænsning for, hvor ofte du kan få en behandling. En behandling med kke-permanente filler kan med fordel kombineres med Botox / Vistabe eller Azzalure, præparater med et muskelafslappende toxin.

Stig Andersen før og efter Restylane behandling

Efter behandlingsforløb med "enhance" teknologien har Stig opnået mere attraktive og stærkere maskuline ansigtstræk. Næsen er rettet diskret op, mens den mest markante del af behandlingen ses i kæbelinjen og op mod ørerne.

Full-face behandling af rynker og furer, før og efter

Før-efter behandling "full-face". behandling af rynker og furer: et friskere, maskulint og forynget ansigt.

Hvad kan ikke-permanente fillere gøre for mit udseende?

Du kan få reduceret alderstegn såsom furer i ansigtet og markante rynker. Det, der ofte giver dig et træt udseende. Med ikke-permanente fillere kan du også opnå et ansigtsløft uden kniv og få (endnu) mere maskuline ansigtstræk.

Ikke-permanente fillere udglatter linjer, rynker og ar

Når du som mand ældes, bliver huden mere grov og tør. Behandling med f.eks. ikke-permanente fillere kan være et nyttigt værktøj til at genoprette hudens fugtbalance eller til at udfylde uønskede rynker og folder.

Behandling af rynker ved øjnene, før og efter

Før-efter behandling af "vredesrynker" mellem øjnene

Hudforyngelse med ikke-permanente fillere

Ikke-permanente fillere tilfører volumen ved at forstærke hudens struktur. Effekten af behandlingen er synlig med det samme og er langvarig, men ikke permanent. Fillerene virker fra indersiden af huden og løfter og udglatter linjer, samt genopretter hudens struktur.

Ikke-permanente fillere former ansigtskonturer

Behandlingen kan give dig en fastere og mere defineret hage og forbedre din profil. Ved at genoprette mistet naturlig volumen i huden, kan du også få en fastere kind, ved at huden over kindbenene løftes og dermed genopretter formen i den øvre del af ansigtet.

Behandling af furer i området fra næse til mund, før/efter

Før-efter behandling af dybe furer i området fra næse til mund med ikke-permanente fillere

Hudforyngelse med ikke-permanente fillere

Vital Skinbooster forynger huden, modvirker solskader og den naturlige aldringsproces. Ved at fylde hyaluronsyre under huden gendanner Vital Skinbooster fugtighedsbalancen og forbedrer hudens struktur og elasticitet.

Det er videnskabeligt bevist, at produktet forbedrer hudens kvalitet, og produktet kan bruges til at forynge udseendet på ansigt, hals og hænder. Et typisk behandlingsprogram består af tre behandlinger med 2–4 ugers mellemrum samt af en vedligeholdende behandling ca. hver halve år.

I DermoCosmetic i København, Virum og Aalborg kan vi tilbyde dig en behandling af mørke og / eller dybe rander under øjenenunder udført med kun ét par enkelte stik i huden. En behandling, der er let og har et overbevisende resultat. Du får forbedret spændstigheden, fylden og tonen i huden under og omkring øjnene.

Hvor lang tid holder effekten af en behandling med ikke-permanente fillere under øjnene?

Effekten af behandlingen varer normalt 1 – 1 ½ år. Nogle gange kan man med fordel gentage behandlingen med en mindre mængde af produktet efter ca. 3/4 år.

Hvad skyldes mørke rander under øjnene og hule øjenomgivelser?

Der kan være forskellige årsager til mørke rander under øjnene og hule øjenomgivelser (typisk under øjnene). Det kan være medfødt, mørke rander under øjnene er ofte noget, man ser går igen hos ens familiemedlemmer.

Mørke rander og hule øjenomgivelser kan også opstå senere i livet. Typisk skyldes det, at huden under øjnene med alderen bliver tyndere. De fine blodkar ses tydeligt igennem huden som en mørk rand. Med alderen synker fedtvævet samtidig ned omkring øjnene eller bliver mindre. Musklen omkring øjet skinner da igennem huden. Som resultat heraf ser øjnene hule ud.

En kombination af synlige blodkar og fremtrædende øjenmuskulatur giver et ekstra hult udseende under øjnene. Resultatet er alt i alt ofte et træt udseende. Især hvis huden i øjenomgivelserne samtidig er blevet løs og kreppet.

Hvordan kan jeg være sikker på, hvad den bedste behandling af mine øjenomgivelser er?

I forbindelse med en konsultation, kan vi vurdere, hvilken behandling, der vil være den rette for dig. Et operativt indgreb, en laserbehandling eller en behandling med ikke-permanente fillere.

Hvis der er tale om deciderede poser under øjnene, er løsningen i de fleste tilfælde en nedre øjenlågsoperation hos en erfaren øjenlæge eller plastikkirurg. DermoCosmetic henviser gerne til læger, der har særlig erfaring med denne type operation.

Forbigående bivirkninger af rynkereduktion med ikke-permanente fillere

Forbigående bivirkninger i de behandlede områder er blå mærker, hævelse og rødme. I 1 ud af 2000 behandlinger har man iagttaget bumselignende udslæt. Disse bivirkninger forsvinder i løbet af få dage og indtil få uger uden mén. Infektion ses sjældent.

Enkelte får et bumselignende udslet i området og herpes forkølelsessår kan reaktiveres. I meget sjældne tilfælde kan der ske en dannelse af langvarige granulomer (bindevævsknuder under og i selve huden).

Afhængig af indsprøjtningsteknikken kan der forekomme ujævnheder i deponeringen af filleren og evt en overkorrigering af rynken. Dette svinder helt i takt med at filleren absorberes. I nogle tilfælde kan hyaluronidase bruges til at fjerne for meget injiceret filler.