Sculptra Butt-Lift - få en fyldigere, mere attraktiv bagdel

Kvindeansigt

Sculptra Butt-Lift - få en fyldigere, mere attraktiv bagdel

Det kan være svært selv at ændre på sin bagdels størrelse og form gennem træning og diæt. Sculptra genvinder effektivt tabt struktur, spændstighed og volumen i bagdelen. Eller du kan få former du måske aldrig har haft, men altid ønsket dig.

Det geniale ved Sculptra er, at det er en injektionsbehandling, der har vist sig at være effektiv til at genvinder tabt struktur, volumen og spændstighed. Sculptra er i kyndige hænder særdeles velegnet til at skabe nye former, former som du måske aldrig har haft, men ønsket dig. En kæmpe fordel ved behandlingen er desuden, at man undgår kirurgi.

DermoCosmetic tilbyder Sculptra Butt-Lift som den første speciallægeklinik i Danmark. DermoCosmetics hudlæge, dr. med. Erik Obitz den i Danmark, der har udført flest Sculptra behandlinger, og han har fungeret som underviser af andre speciallæger i at udføre Sculptra behandlinger.

Butt-lift før, under og efter behandling

Denne kvinde i slutningen af 40'erne ønskede en lidt mere fyldig bagdel end hun havde fra naturens side. I foråret 2018 startede hun på et Sculptra Butt-lift behandlingsforløb hos os. Billederne viser før, efter 2. behandling og efter 3. behandling. Resultatet er overbevisende, og kvinden har fået en mere fyldig bagdel både set bagfra og fra siden.

Særligt ved Sculptra

Sculptra er dannet af stoffet mælkesyre, som findes naturligt i kroppen. Produktet er 100% biologisk nedbrydeligt og forsvinder helt fra kroppen i takt med, at virkningsmekanismen er langtidsvirkende og først aftager i løbet af nogle år.

Sculptra kan bedst beskrives som stimulator, der ved at stimulere dit vævs naturlige produktion af kollagen, resulterer i at din bagdel gradvis over en periode på ca. 3 mdr. (gen)vinder fylde og løftes.

 • Sculptra er en 100% bio-stimulator som strammer og foynger huden
 • Bevist sikker igennem mange forskningsresultater (50 publikationer på mere end 10.000 patienter)
 • Et patenteret produkt og godkendt af FDA
 • Den eneste bio-stimulator på markedet der er bevist med en holdbarhed igennem mere en 2 år herfeter kræves vedligeholdelse af behandlingen

Sculptra er ikke:

 • en fedttransplation. En fedttransplation er bedre til at øge volumen, men kræver overskydende fedt andre steder på kroppen, som skal bruges til tranplationen. Desuden kræver operation fuld bedøvelse (Se Brazilian Butt Lift vs. Sculptra Butt-Lift længere nede)
 • implantater. Fysiske silikone implantater kan forbedre projektionen og fylden, men kræver en operation under fuld bedøvelse. Desuden skal de udskiftes efter x antal år.
 • filler. Almindelig filler har en kort holdbarhed og kan kun forbedre hudkvaliteten og give en smule projektion

Hvilke resultater kan du forvente?

Der er mange forskellige forhold, der skaber en attraktiv og perfekt bagdel. Her er 7 faktorer:

 • Hudkvaliteten forbedres i form af mindre kreppet og rynket hud
 • Slap hud der hænger løftes og strammes op
 • Tab af volumen i fedtvævet forbedres
 • De rette projektioner bedres
 • Den nedre bagdelsfold forstærkes
 • Konturerede ved at skabe former
 • Cellulitis (appelsinhud) mindskes
Butt-Lift før og efter 3. behandling

Denne kvinde i slutningen af 40'erne ønskede en lidt mere fyldig bagdel end hun havde fra naturens side. I foråret 2018 startede hun på et Sculptra Butt-lift behandlingsforløb hos os. Billederne viser før, efter 2. behandling og efter 3. behandling. Resultatet er overbevisende, og kvinden har fået en mere fyldig bagdel både set bagfra og fra siden.

Før behandling

Før din behandling inviterer vi dig til en gratis konsultation, hvor vi lytter til din behov og vejleder dig om, hvordan vi bedste kan hjælpe dig i mål med dine drømme. Vi sørger for, at du får al den vigtige mundtlige og skriftlige information, så du føler dig velinformeret og tryg. Sammen planlægger vi dit behandlingsforløb.

Vores typiske kandidater for Sculptra butt-lift er ca. 25-45 år med en tilnærmelsesvis ideel kropsvægt.

Brazilian Butt Lift vs. Sculptra Butt-Lift

Brazilian Butt Lift (BBL) er en kosmetisk procedure, der involverer at fjerne fedt fra et område på kroppen og injicere det i bagen for at skabe et mere voluminøst og formfuldt udseende. Mens mange patienter er tilfredse med resultatet af BBL, er det også en farlig behandling, som kan have alvorlige komplikationer.

En af de største risici ved en Brazilian Butt Lift (BBL) er, at fedtet kan injiceres i blodkar og forårsage en potentielt dødelig tilstand kendt som fedtembolisme. Når fedtet injiceres i blodkar, kan det rejse gennem kroppen og forårsage blokeringer i vitale organer som hjernen, hjertet eller lungerne, hvilket kan føre til død.

En anden risiko ved BBL er infektion, som kan opstå som følge af den invasive natur af proceduren. Infektion kan føre til betændelse, smerte og yderligere komplikationer, der kan være livstruende.

Hos DermoCosmetic kan vi tilbyde et fantastisk og sikkert alternativ til Brazilian Butt Lift (BBL). Behandlingen hedder Sculptra butt-lift og det til dig, som ikke ønsker et kirurgisk indgreb, men stadig gerne vil have fylde i bagdelen. Den største fordel ved Sculptra butt-lift er, at det er en ikke-kirurgisk behandling. Dette betyder, at det ikke kræver kirurgi eller en betydelig ophelingstid som Brazilian Butt Lift. Med en Sculptra behandling kan du gå tilbage til dine daglige aktiviteter umiddelbart efter behandlingen, modsat Brazilian Butt Lift som kræver mange ugers opdeling og kræver ofte at man tager fri fra arbejde. Sculptra butt-lift er en sikker måde at øge volumen i bagdelen.

Sculptra butt-lift er egnet til dig, som ønsker et mere subtilt resultat end det, der opnås med Brazilian Butt Lift. Sculptra kan injiceres gradvist over tid for at give en gradvis stigning i volumen og forbedre formen på bagen samt “hips dips”.

Behandlingsforløb

Behandlingen med Sculptra giver ikke en kunstig erstatning af tabt volumen, men reaktiverer derimod dit væv og giver din bagdel et naturligt, smukt og attraktivt udseende. En ekstra fordel er, at Sculptra er med til at forbedre din huds struktur, hvor f.eks. appelsinhud kan reduceres. Bivirkninger er langt mindre end ved kirurgi og fedttransplantation.

Behandlingen foregår over 2-3 omgange med 8 ugers mellemrum. Der startes med minimum 3 ampuller per gang. Antallet af ampuller er afhængigt af mål og ønsker.

Effekten begynder tidligst at kunne ses efter et par måneder, og det endelige resultat fremstår 6 måneder efter den sidste behandling.

Fordelene ved Sculptra Butt-Lift metoden:

 • Særdeles velegnet til slanke personer, som ønsker en fyldigere, mere velformet bagdel
 • Ingen behov for bedøvelse
 • Kort "down-time"
 • Diskret, med et naturligt udseende som resultat
 • Begrænset forstyrrelse af din hverdag
 • En behandling tager under 1 time
 • Tilfører et diskret løft og volumen til din bagdel

Det er vigtigt at understrege, at Sculptra Butt-Lift ikke kan sammenlignes med fedttransplantation eller et kirurgisk implantat. Til gengæld giver Sculptra Butt-Lift en bedre hudkvalitet og et mere naturligt udseende.

Sculptra Butt-Lift

Dr. Erik Obitz optegner området på kunden, hvor Sculptra vil blive injiceret er derved skabe volumen.

Kombinationsbehandling med Sculptra

Du kan med fordel kombinere Sculptra behandling af din bagdel med fedtfrysning i taljen / maveområdet at opnå en flot timeglasfacon.

Behandling med Sculptra kan også kombineres med Morpheus8 for at opstramme huden yderligere.

Bestil tid til en gratis Sculptra Butt-Lift konsultation

Kontakt os på tlf. 31 21 64 24 eller via info@dermocosmetic.dk