Brazilian Sculptra Butt-Lift - få en fyldigere, mere attraktiv bagdel

Kvindeansigt

Brazilian Sculptra Butt-Lift - få en fyldigere, mere attraktiv bagdel

Det kan være svært selv at ændre på sin bagdels størrelse og form gennem træning og diæt. Ny Sculptra behandlingsform genvinder effektivt tabt struktur, spændstighed og volumen i bagdelen. Eller du kan få former du måske aldrig har haft, men altid ønsket dig.

Sculptra Butt-lift er den nyeste vej til at opnå en fyldigere og mere attraktiv bagdel

Følger du med i de nyeste muligheder indenfor kropsskulpturering, har du de seneste par år ikke kunnet undgå at høre om de nye trends indenfor numse forstørrelse og -løft.

Kvindebagdel med hvide trusser

Ny Sculptra behandlingsform genvinder effektivt tabt struktur, spændstighed og volumen i bagdelen

Trends som oprindelig er opstået i Brasilien, hvor markant voluminøse bagdele hører hjemme til skønhedsidealet og nu også i USA. Det nyeste er ikke-kirurgisk behandling med Sculptra.

Det geniale ved Sculptra er, at det er en injektionsbehandling, der har vist sig at være effektiv til at genvinder tabt struktur, volumen og spændstighed.

Sculptra er i kyndige hænder særdeles velegnet til at skabe nye former, former som du måske aldrig har haft, men ønsket dig. En kæmpe fordel ved behandlingen er desuden, at man undgår kirurgi.

DermoCosmetic lancerer Brazilian Sculptra Butt-Lift som den første speciallægeklinik i Danmark

Sculptra har gennem flere år bevist sit værd som en effektiv metode til behandling af rynker og til at skulpturere og genvinde volumen i ansigtet.

I Danmark er DermoCosmetics hudlæge, dr. med. Erik Obitz den, der har udført flest Sculptra behandlinger, og han har fungeret som underviser af andre speciallæger i at udføre Sculptra behandlinger.

Umiddelbart kunne Erik Obitz gå direkte i gang med at udføre Brazilian Sculptra Butt-Lift behandlinger, men han har valgt først at gennemgå specialtræning i Florida, hvorefter han er klar til at konsultere og behandle dig.

Når diæt og træning ikke er nok til at ændre bagdelen

Det kan være svært selv at ændre på sin bagdels størrelse og form gennem diæt og træning. Generelt se kan træning desværre ikke ændre dine specifikke former på kroppen. Det er derfor, at stadig flere vælger at få udført numseløft og – forstørrelse for at opnå rundere, mere fyldige og attraktive former.

Butt-lift før, under og efter behandling

Denne kvinde i slutningen af 40'erne ønskede en lidt mere fyldig bagdel end hun havde fra naturens side. I foråret 2018 startede hun på et Sculptra Butt-lift behandlingsforløb hos os. Billederne viser før, efter 2. behandling og efter 3. behandling. Resultatet er overbevisende, og kvinden har fået en mere fyldig bagdel både set bagfra og fra siden.

Metoder til at forstørre, forme og løfte bagdelen

I USA, hvortil trenden boomer (tænk: Kim Kardashian), udfører nogle kirurger og hudlæger ”brasilianske” behandlinger (markant store bagdele), mens andre sværger til mindre dramatiske resultater og i stedet går efter at opnå helhedsbalance i kroppen, foryngelse, løft og en mere diskret skulpturering af bagdelen.

I Danmark går skønhedsidealet efter flere år med små numser også klart i retningen af fyldigere bagdele uden helt at kopiere brasilianske skønhedsidealer, og nu er tiden også kommet til behandling med Sculptra.

Sig farvel til kirurgisk operation for at få en flot bagdel

Metoden til at opnå en fyldigere, løftet bagdel har i lang tid været begrænset til enten kirurgi, med indsættelse af implantater, hvor der er en betydelig downtime (restitutionsperiode) efter behandling. Eller ved hjælp af fedttransplantation, som desværre kun egner sig til personer, som har tilstrækkeligt overskydende fedt andre steder på kroppen.

Hvad er Sculptra? Hvordan virker det ved behandling af bagdelen?

Sculptra er dannet af stoffet mælkesyre, som findes naturligt i kroppen. Produktet er 100% biologisk nedbrydeligt og forsvinder helt fra kroppen i takt med, at virkningsmekanismen er langtidsvirkende og først aftager i løbet af nogle år.

Sculptra kan bedst beskrives som en semi-permanent stimulator, der ved at stimulere dit vævs naturlige produktion af kollagen, resulterer i at din bagdel gradvis over en periode på ca. 3 mdr. (gen)vinder fylde og løftes.

Butt-Lift før og efter 3. behandling

Denne kvinde i starten af 40´erne fik som helt ung balletdanser fedtsugning i bagdelen, og har i flere år været ked af at resultatet blev en flad og hængende bagdel. I slutningen af 2018 startede hun på et Sculptra Butt-lift behandlingsforløb hos os. Billederne viser før og efter 3. behandling, og der er 6 mdr. mellem første og sidste behandling. Resultatet er overbevisende og kunden er særdeles tilfreds.

Butt-Lift før og efter 3. behandling

Samme kvinde før og efter 3. behandling med Sculptra Butt-Lift

Fordelene ved Sculptra til at opnå en flot bagdel
Behandlingen med Sculptra giver ikke en kunstig erstatning af tabt volumen, men reaktiverer derimod dit væv og giver din bagdel et naturligt, smukt og attraktivt udseende. En ekstra fordel er, at Sculptra er med til at forbedre din huds struktur, hvor f.eks. appelsinhud kan reduceres.

Behandlingen med Sculptra på kroppen er relativt ny, men meget lovende. Bivirkninger er langt mindre end ved kirurgi og fedttransplantation. Typisk er der brug for behandling med 4 -6 ampuller ad gangen over 2 – 3 omgange med 8 ugers mellemrum. Effekten begynder tidligst at kunne ses efter et par måneder, og det endelige resultat fremstår 6 måneder efter den sidste behandling.

Fordelene ved Brazilian Sculptra Butt-Lift metoden:

  • Særdeles velegnet til slanke personer, som ønsker en fyldigere, mere velformet bagdel
  • Ingen behov for bedøvelse
  • Kort "down-time"
  • Diskret, med et naturligt udseende som resultat
  • Begrænset forstyrrelse af din hverdag
  • En behandling tager under 1 time
  • Tilfører et diskret løft og volumen til din bagdel

Det er vigtigt at understrege, at Sculptra Butt-Lift ikke kan sammenlignes med fedttransplantation eller et kirurgisk implantat. De sidste typer behandlinger giver et mere voluminøst resultat. Til gengæld giver Sculptra Butt-Lift en bedre hudkvalitet og et mere naturligt udseende.

Hvad koster Brazilian Sculptra Butt-Lift behandling?

Du kan finde prisen på denne behandling her.

Er Brazilian Sculptra Butt-Lift noget for mig?

Brazilian Sculptra Butt-Lift behandlingen egner sig bedst til dig, der ikke har fedt nok på kroppen til at kunne undergå fedtsugning med henblik på omplacering af fedt til transplantation til bagdelen. Eller til dig, der ikke synes om ideen om at sidde på et implantat.

Du hører til gruppen af velegnede kandidater til behandlingen, hvis du er mellem 25-45 år gammel, har en tilnærmelsesvis ideel kropsvægt og ønsker en forøgelse af volumen og forbedring af hudoverflade.

Kombinationsbehandling med Sculptra og fedtfrysning
Du kan med fordel kombinere Sculptra behandling af din bagdel med fedtfrysning i taljen / maveområdet at opnå en flot timeglasfacon.

Bestil tid til en gratis Brazilian Sculptra Butt-Lift konsultation

Kontakt os på tlf. 31 21 64 24 eller via info@dermocosmetic.dk