Seneste nyt fra DermoCosmetic

Kvindeansigt

Seneste nyt fra DermoCosmetic

Nye lave priser på tattoo og hår!

Vi tror på at tilbyde kvalitetsservice til rimelige priser, så du kan nyde fordelene ved vores avancerede skønhedsbehandlinger uden at bekymre dig om prisen. Disse nye priser er gældende fra i dag.

Læs hele Nye lave priser på tattoo og hår!


Velkommen til Patricia Marie Møller

Patricia Marie Møller er DermoCosmetics seneste kosmetiske sygeplejerske - med flere år på bagen er hun en stærk profil og en populær behandler. Patricia tilbyder et bredt udvalg af behandlinger - mød hende i klinikken i København.

Læs hele Velkommen til Patricia Marie Møller


Erfarne kosmetiske sygeplejersker søges til København

Vi søger to nye kollegaer til vores klinik i København K., en fuldtids- og en deltidsstilling. Måske er du en af dem? Vi har travlt og har derfor brug for hjælp asap med jobstart 1. september 2023 eller før.

Læs hele Erfarne kosmetiske sygeplejersker søges til København


Nyt behandlingssystem - HIT

Vi i DermoCosmetic stræber efter at være de første, dem der tænker nyt og er fagligt dygtigst. Derfor introducerer vi nu HIT - vores nye behandlingssystem. For smukke resultater så unikke som dig.

Læs hele Nyt behandlingssystem - HIT


Få frosset dit fedt med CoolTech

Vi tilbyder nu CoolTech fedtfrysning til den laveste pris i branchen for at gøre behandlingen mere tilgængelig for dig. Vi ønsker at give alle muligheden for at opnå deres ønskede krop og øge deres selvtillid.

Læs hele Få frosset dit fedt med CoolTech


Spar 30% på hårfjerning med laser i Aalborg

For rigtig mange er uønsket hårvækst et vedvarende problem. Hos DermoCosmetic tager vi din hud samt hår i betragning. Lige nu får du 30% på din hårfjerningsbehandling når du booker i Aalborg. Gælder så længe tider haves.

Læs hele Spar 30% på hårfjerning med laser i Aalborg


Spar 25% på din første Botox eller filler behandling

Skal dit ydre matche din indre alder? Med Botox og filler kan vi udviske tidens tegn og give dig et smukt og naturligt resultat, hvor du bevarer en levende mimik. Vi har Danmarks bedste og mest erfarne behandlere.

Læs hele Spar 25% på din første Botox eller filler behandling


Vores nyeste behandling: FraxTight!

Vores nye behandling FraxTight er til dig, som ønsker en flot forynget og opstrammet hud. Behandlingen kombinerer Fractional laser og radiofrekvens - det bedste fra begge verdener. Udføres i Aalborg og København.

Læs hele Vores nyeste behandling: FraxTight!


Opspar penge til brug på behandlinger!

Vores erfarne kosmetiske sygeplejerske Ann Kirkeby fra Aalborg klinikken er ekspert i vores mange peelinger. Så døjer du med et specielt problem med din hud kan Ann helt sikkert vejlede og behandle med den helt rigtige peeling.

Læs hele Opspar penge til brug på behandlinger!


Ny måling: branchens højeste kundetilfredshed!

I en NPS (Net Promotor Score) kundetilfredshedsmåling over de sidste par måneder, blev målt en samlet score på 79% for alle behandlinger i DermoCosmetic. For Botox og Restylane behandlinger blev målt en score på 92%.

Læs hele Ny måling: branchens højeste kundetilfredshed!


Ann Kirkeby: Ekspert i peelinger

Vores erfarne kosmetiske sygeplejerske Ann Kirkeby fra Aalborg klinikken er ekspert i vores mange peelinger. Så døjer du med et specielt problem med din hud kan Ann helt sikkert vejlede og behandle med den helt rigtige peeling.

Læs hele Ann Kirkeby: Ekspert i peelinger


25% rabat på permanent hårfjerning hos Camille

Vi er glade for, at kunne byde søde Camille velkommen til teamet. For at fejre det har vi strikket et yderst godt tilbud sammen til jer! Du kan spare hele 25% på permanent hårfjerning når du bliver behandlet af Camille i september, oktober og november.

Læs hele 25% rabat på permanent hårfjerning hos Camille


Spar 25% på din første Botox behandling

Skal dit ydre matche din indre alder? Med Botox kan vi udviske tidens tegn og give dig et smukt og naturligt ansigtsudtryk, hvor du bevarer en levende mimik. Vi har Danmarks bedste og mest erfarne behandlere.

Læs hele Spar 25% på din første Botox behandling


Spar minimum 20% på Restylane filler behandling

DermoCosmetic er en af landets førende klinikker indenfor Restylane behandlinger. Fremhæv dine smukke træk, reducer dine rynker eller genskab tabt volumen. Vi tilpasser behandlingen specifikt til dit ansigt og dine ønsker.

Læs hele Spar minimum 20% på Restylane filler behandling


Få flotte former med fedtfrysning - kun 2.500 kr.

Vores behandler Thea har strikket et særligt godt tilbud sammen til jer, der ønsker at slippe af med genstridige områder af ekstra fedt. Med CoolTech kan vi lave en effektiv og permanent fedtreduktion helt uden kirurgi. Du opnår op til 25% reduceret fedt i området!

Læs hele Få flotte former med fedtfrysning - kun 2.500 kr.


Ny laser: Vasculaze til karsprænginger

Mange tyer til concealer og lange bukser fordi de er præget af deres karspræninger. Med Vasculaze kan vi behandle en række forskellige vaskulære læsioner (også kendt som karsprængninger), herunder edderkoppespind, aginomer (blodpletter) og kar på benene.

Læs hele Ny laser: Vasculaze til karsprænginger


Super tilbud til tidligere kunder

DermoCosmetic starter året med en stor udvidelse af vores team. Vi får nemlig æren af hele tre nye kosmetiske sygeplejersker, som alle har flere års erfaring. Du får lige nu et ekstra specielt tilbud som tidligere kunde hos dem.

Læs hele Super tilbud til tidligere kunder


DermoCosmetic byder velkommen til 3 nye sygeplejersker

DermoCosmetic starter året med en stor udvidelse af vores team både i København/Virum men også i Aalborg. Vi får nemlig æren af hele tre nye kosmetiske sygeplejersker, som alle har flere års erfaring.

Læs hele DermoCosmetic byder velkommen til 3 nye sygeplejersker