Seneste nyt fra DermoCosmetic

Kvindeansigt

Seneste nyt fra DermoCosmetic

Ann Kirkeby: Ekspert i peelinger

Vores erfarne kosmetiske sygeplejerske Ann Kirkeby fra Aalborg klinikken er ekspert i vores mange peelinger. Så døjer du med et specielt problem med din hud kan Ann helt sikkert vejlede og behandle med den helt rigtige peeling.

Læs hele Ann Kirkeby: Ekspert i peelinger


25% rabat på permanent hårfjerning hos Camille

Vi er glade for, at kunne byde søde Camille velkommen til teamet. For at fejre det har vi strikket et yderst godt tilbud sammen til jer! Du kan spare hele 25% på permanent hårfjerning når du bliver behandlet af Camille i København i september eller oktober.

Læs hele 25% rabat på permanent hårfjerning hos Camille


Spar 25% på din første Botox behandling

Skal dit ydre matche din indre alder? Med Botox kan vi udviske tidens tegn og give dig et smukt og naturligt ansigtsudtryk, hvor du bevarer en levende mimik. Vi har Danmarks bedste og mest erfarne behandlere.

Læs hele Spar 25% på din første Botox behandling


Spar minimum 20% på Restylane filler behandling

DermoCosmetic er en af landets førende klinikker indenfor Restylane behandlinger. Fremhæv dine smukke træk, reducer dine rynker eller genskab tabt volumen. Vi tilpasser behandlingen specifikt til dit ansigt og dine ønsker.

Læs hele Spar minimum 20% på Restylane filler behandling


Få flotte former med fedtfrysning - kun 2.500 kr.

Vores behandler Thea har strikket et særligt godt tilbud sammen til jer, der ønsker at slippe af med genstridige områder af ekstra fedt. Med CoolTech kan vi lave en effektiv og permanent fedtreduktion helt uden kirurgi. Du opnår op til 25% reduceret fedt i området!

Læs hele Få flotte former med fedtfrysning - kun 2.500 kr.


Ny laser: Vasculaze til karsprænginger

Mange tyer til concealer og lange bukser fordi de er præget af deres karspræninger. Med Vasculaze kan vi behandle en række forskellige vaskulære læsioner (også kendt som karsprængninger), herunder edderkoppespind, aginomer (blodpletter) og kar på benene.

Læs hele Ny laser: Vasculaze til karsprænginger


Super tilbud til tidligere kunder

DermoCosmetic starter året med en stor udvidelse af vores team. Vi får nemlig æren af hele tre nye kosmetiske sygeplejersker, som alle har flere års erfaring. Du får lige nu et ekstra specielt tilbud som tidligere kunde hos dem.

Læs hele Super tilbud til tidligere kunder


DermoCosmetic byder velkommen til 3 nye sygeplejersker

DermoCosmetic starter året med en stor udvidelse af vores team både i København/Virum men også i Aalborg. Vi får nemlig æren af hele tre nye kosmetiske sygeplejersker, som alle har flere års erfaring.

Læs hele DermoCosmetic byder velkommen til 3 nye sygeplejersker


Køb 3 Retinol peelinger og få en gratis Ansigtscremen

Start det nye år med en glattere og friskere hud med en pænere struktur og øget spændstighed! Lige nu får du en gratis Ansigtscremen fra Beautyspace med når du køber 3 Retinol peelinger. Du sparer 1.320 kr.

Læs hele Køb 3 Retinol peelinger og få en gratis Ansigtscremen


Få 50% på din næste CoolTech behandling

Lige nu får du 50% på din næste fedtfrysning med vores effektive CoolTech teknologi. CoolTech behandlingen udføres med den originale CoolTech maskine, som er en naturlig og sikker måde at foretage en effektiv og permanent fedtreduktion - helt uden kirurgi.

Læs hele Få 50% på din næste CoolTech behandling


Nyhed! Restylane Eyelight

Træt af at se træt ud? Med Restylane Eyelight kan vi genskabe volumen under øjet og dermed hjælpe dig med at se frisk ud igen. Behandlingen kræver ingen restitutionstid og giver et naturligt resultat.

Læs hele Nyhed! Restylane Eyelight


Prøv lykken - Kom ind og drej lykkehjulet (Aalborg)

Kom ind og prøv lykken i DermoCosmetic Aalborg. Vind lækre præmier i form af procenter på din næste behandling eller produkter! Vi glæder os til at se dig. Dette er et kamapgne event - så skynd dig, mens chancen stadig er der.

Læs hele Prøv lykken - Kom ind og drej lykkehjulet (Aalborg)


DermoCosmetic er medstifter af ny brancheforening

Det skal være mere sikkert for danskerne at få foretaget kosmetiske behandlinger. Derfor har DermoCosmetics medejer og speciallæge, Erik René Obitz, sammen med klinikkerne N'Age, AK Nygart og Cosmo Laser startet en brancheforening for kosmetiske klinikker.

Læs hele DermoCosmetic er medstifter af ny brancheforening


Sol og laserbehandlinger i sommerhalvåret

Kan jeg blive behandlet med laser i sommerhalvåret? Dette spørgsmål stiller rigtig mange af vores kunder til os. Svaret er ja, du kan godt blive behandlet i de fleste måneder i sommerperioden perioden.

Læs hele Sol og laserbehandlinger i sommerhalvåret


Ny kosmetiske sygeplejerske: Jannie

Vi byder stort velkommen til vores nye kosmetiske Sygeplejerske, Jannie. Jannie har flere års erfaring fra den kosmetiske branche, og I vil komme til at møde hende i vores klinikker i København og Virum.

Læs hele Ny kosmetiske sygeplejerske: Jannie


Nye retningslijner for genåbning d. 6 april

Ifølge de nyeste meldinger fra Sundhedsministeriet har alle kosmetiske klinikker nu fået lov til at følge retningslinjerne for sundhedsvæsnet. Det betyder at du som kunde ikke behøver vise corona pas eller negativ test.

Læs hele Nye retningslijner for genåbning d. 6 april


COVID-19 opdatering: Vi åbner den 6. april 2021

Ifølge de nyeste meldinger fra Sundhedsstyrelsen har alle kosmetiske klinikker nu fået lov til at åbne igen fra den 6. april 2021. Vores klinikker i Virum, København og Aalborg åbner derfor den 6. april.

Læs hele COVID-19 opdatering: Vi åbner den 6. april 2021


COVID-19 opdatering d. 25/2

Ifølge de nyeste meldinger fra Sundhedsstyrelsen er restriktionerne for kosmetiske klinikker forlænget. Alle vores klinikker holder derfor stadig lukket. Vi kontakter alle kunder med bookinger i nedlukningsperioden.

Læs hele COVID-19 opdatering d. 25/2


Vi går LIVE på Instagram onsdag d. 24/2 kl. 19

Onsdag d. 24/2-21 kl. 19 går klinikchef Helene live og taler om de forskellige behandlinger, som DermoCosmetic tilbyder - så vær klar med dine spørgsmål! Vi får også besøg af søde Sofie Kyneb, som vil fortælle lidt omkring de behandlinger som hun har fået lavet.

Læs hele Vi går LIVE på Instagram onsdag d. 24/2 kl. 19


COVID-19 restriktioner forlænget til d. 28/2

Ifølge de nyeste meldinger fra Sundhedsstyrelsen er alle Covid-19 restriktioner forlænget. Alle kosmetiske klinikker skal derfor holde lukket til og med d. 28/2. Derfor holder vi fortsat lukket, og vi kontakter alle kunder med bookinger i nedlukningsperioden.

Læs hele COVID-19 restriktioner forlænget til d. 28/2


COVID-19 nedlukning 18/1-7/2, 2021

De nye COVID-19 restriktioner omfatter nu også kosmetiske klinikker, ifølge de nyeste meldinger fra Sundhedsstyrelsen. Alle DermoCosmetics klinikker holder foreløbigt åbent til og med 17/1-2021. Fra og med 18/1 og indtil 7/2 - 2021 må vi desværre holde lukket.

Læs hele COVID-19 nedlukning 18/1-7/2, 2021


COVID-19 oplysninger -Retningslinjer, tiltag og vaccine

Alle DermoCosmetic klinikker holder stadig åbent. Læs mere om vores tiltag samt vaccine information i artiklen. Vi har samlet alle vores retningslinjer, så du nemt kan få et overblik over dem, inden din næste behandling.

Læs hele COVID-19 oplysninger -Retningslinjer, tiltag og vaccine