Seneste nyt fra DermoCosmetic

Kvindeansigt

Seneste nyt fra DermoCosmetic

NYHED! 15% i Studierabat i alle vores klinikker

Som studerende kan du nu nyde godt af vores helt nye fordelsprogram. Du vil få hele 15% på alle vores kosmetiske behandlinger foretaget af vores dytige sygeplejersker. Alt du skal gøre er at vise dit gyldige studiekort frem ved konsultation eller behandling.

Læs hele NYHED! 15% i Studierabat i alle vores klinikker


Få 30% som ny kunde hos Sandra

Til og med april kører vi et eksklusivt tilbud hos kosmetisk sygeplejerske Sandra for nye kunder, som ønsker behandling med filler, botox eller skinbooster. Du finder hende i København eller Virum klinikkerne.

Læs hele Få 30% som ny kunde hos Sandra


Nye lave priser på tattoo og hår!

Vi tror på at tilbyde kvalitetsservice til rimelige priser, så du kan nyde fordelene ved vores avancerede skønhedsbehandlinger uden at bekymre dig om prisen. Disse nye priser er gældende fra i dag.

Læs hele Nye lave priser på tattoo og hår!


Velkommen til Patricia Marie Møller

Patricia Marie Møller er DermoCosmetics seneste kosmetiske sygeplejerske - med flere år på bagen er hun en stærk profil og en populær behandler. Patricia tilbyder et bredt udvalg af behandlinger - mød hende i klinikken i København.

Læs hele Velkommen til Patricia Marie Møller


Erfarne kosmetiske sygeplejersker søges til København

Vi søger to nye kollegaer til vores klinik i København K., en fuldtids- og en deltidsstilling. Måske er du en af dem? Vi har travlt og har derfor brug for hjælp asap med jobstart 1. september 2023 eller før.

Læs hele Erfarne kosmetiske sygeplejersker søges til København


Nyt behandlingssystem - HIT

Vi i DermoCosmetic stræber efter at være de første, dem der tænker nyt og er fagligt dygtigst. Derfor introducerer vi nu HIT - vores nye behandlingssystem. For smukke resultater så unikke som dig.

Læs hele Nyt behandlingssystem - HIT


Få frosset dit fedt med CoolTech

Vi tilbyder nu CoolTech fedtfrysning til den laveste pris i branchen for at gøre behandlingen mere tilgængelig for dig. Vi ønsker at give alle muligheden for at opnå deres ønskede krop og øge deres selvtillid.

Læs hele Få frosset dit fedt med CoolTech


Spar 30% på hårfjerning med laser i Aalborg

For rigtig mange er uønsket hårvækst et vedvarende problem. Hos DermoCosmetic tager vi din hud samt hår i betragning. Lige nu får du 30% på din hårfjerningsbehandling når du booker i Aalborg. Gælder så længe tider haves.

Læs hele Spar 30% på hårfjerning med laser i Aalborg


Spar 25% på din første Botox eller filler behandling

Skal dit ydre matche din indre alder? Med Botox og filler kan vi udviske tidens tegn og give dig et smukt og naturligt resultat, hvor du bevarer en levende mimik. Vi har Danmarks bedste og mest erfarne behandlere.

Læs hele Spar 25% på din første Botox eller filler behandling


Vores nyeste behandling: FraxTight!

Vores nye behandling FraxTight er til dig, som ønsker en flot forynget og opstrammet hud. Behandlingen kombinerer Fractional laser og radiofrekvens - det bedste fra begge verdener. Udføres i Aalborg og København.

Læs hele Vores nyeste behandling: FraxTight!