Seneste nyt fra DermoCosmetic

Kvindeansigt

Seneste nyt fra DermoCosmetic

Nyhed! Restylane Eyelight

Træt af at se træt ud? Med Restylane Eyelight kan vi genskabe volumen under øjet og dermed hjælpe dig med at se frisk ud igen. Behandlingen kræver ingen restitutionstid og giver et naturligt resultat.

Læs hele Nyhed! Restylane Eyelight


Prøv lykken - Kom ind og drej lykkehjulet (Aalborg)

Kom ind og prøv lykken i DermoCosmetic Aalborg. Vind lækre præmier i form af procenter på din næste behandling eller produkter! Vi glæder os til at se dig. Dette er et kamapgne event - så skynd dig, mens chancen stadig er der.

Læs hele Prøv lykken - Kom ind og drej lykkehjulet (Aalborg)


DermoCosmetic er medstifter af ny brancheforening

Det skal være mere sikkert for danskerne at få foretaget kosmetiske behandlinger. Derfor har DermoCosmetics medejer og speciallæge, Erik René Obitz, sammen med klinikkerne N'Age, AK Nygart og Cosmo Laser startet en brancheforening for kosmetiske klinikker.

Læs hele DermoCosmetic er medstifter af ny brancheforening


Sol og laserbehandlinger i sommerhalvåret

Kan jeg blive behandlet med laser i sommerhalvåret? Dette spørgsmål stiller rigtig mange af vores kunder til os. Svaret er ja, du kan godt blive behandlet i de fleste måneder i sommerperioden perioden.

Læs hele Sol og laserbehandlinger i sommerhalvåret


Ny kosmetiske sygeplejerske: Jannie

Vi byder stort velkommen til vores nye kosmetiske Sygeplejerske, Jannie. Jannie har flere års erfaring fra den kosmetiske branche, og I vil komme til at møde hende i vores klinikker i København og Virum.

Læs hele Ny kosmetiske sygeplejerske: Jannie


Nye retningslijner for genåbning d. 6 april

Ifølge de nyeste meldinger fra Sundhedsministeriet har alle kosmetiske klinikker nu fået lov til at følge retningslinjerne for sundhedsvæsnet. Det betyder at du som kunde ikke behøver vise corona pas eller negativ test.

Læs hele Nye retningslijner for genåbning d. 6 april


COVID-19 opdatering: Vi åbner den 6. april 2021

Ifølge de nyeste meldinger fra Sundhedsstyrelsen har alle kosmetiske klinikker nu fået lov til at åbne igen fra den 6. april 2021. Vores klinikker i Virum, København og Aalborg åbner derfor den 6. april.

Læs hele COVID-19 opdatering: Vi åbner den 6. april 2021


COVID-19 opdatering d. 25/2

Ifølge de nyeste meldinger fra Sundhedsstyrelsen er restriktionerne for kosmetiske klinikker forlænget. Alle vores klinikker holder derfor stadig lukket. Vi kontakter alle kunder med bookinger i nedlukningsperioden.

Læs hele COVID-19 opdatering d. 25/2


Vi går LIVE på Instagram onsdag d. 24/2 kl. 19

Onsdag d. 24/2-21 kl. 19 går klinikchef Helene live og taler om de forskellige behandlinger, som DermoCosmetic tilbyder - så vær klar med dine spørgsmål! Vi får også besøg af søde Sofie Kyneb, som vil fortælle lidt omkring de behandlinger som hun har fået lavet.

Læs hele Vi går LIVE på Instagram onsdag d. 24/2 kl. 19


COVID-19 restriktioner forlænget til d. 28/2

Ifølge de nyeste meldinger fra Sundhedsstyrelsen er alle Covid-19 restriktioner forlænget. Alle kosmetiske klinikker skal derfor holde lukket til og med d. 28/2. Derfor holder vi fortsat lukket, og vi kontakter alle kunder med bookinger i nedlukningsperioden.

Læs hele COVID-19 restriktioner forlænget til d. 28/2


COVID-19 nedlukning 18/1-7/2, 2021

De nye COVID-19 restriktioner omfatter nu også kosmetiske klinikker, ifølge de nyeste meldinger fra Sundhedsstyrelsen. Alle DermoCosmetics klinikker holder foreløbigt åbent til og med 17/1-2021. Fra og med 18/1 og indtil 7/2 - 2021 må vi desværre holde lukket.

Læs hele COVID-19 nedlukning 18/1-7/2, 2021


COVID-19 oplysninger -Retningslinjer, tiltag og vaccine

Alle DermoCosmetic klinikker holder stadig åbent. Læs mere om vores tiltag samt vaccine information i artiklen. Vi har samlet alle vores retningslinjer, så du nemt kan få et overblik over dem, inden din næste behandling.

Læs hele COVID-19 oplysninger -Retningslinjer, tiltag og vaccine


Covid-19 opdatering - vi åbner fortsat den 4. januar

Den 4. januar åbner vi igen op for behandlinger. Vi går ekstraordinært op i, at du føler dig tryg, når du besøger vores faciliteter. Vi har samlet alle vores retningslinjer, så du nemt kan få et overblik over dem, inden din næste behandling.

Læs hele Covid-19 opdatering - vi åbner fortsat den 4. januar


Ekstraordinært åbent 19/12-20/12, lukket fra 21/12-3/1

Grundet de nye restriktioner, som også omfatter skønhedsklinikker, lukker vi desværre ned for i år mandag 21/12 2020. MEN! Vi har valgt at åbne vores kalender yderligere op for behandlinger og konsultationer både lørdag den 19. december og søndag den 20. december.

Læs hele Ekstraordinært åbent 19/12-20/12, lukket fra 21/12-3/1


Forholdsregler ved behandlinger - Covid-19 (Opdateret)

Føl dig tryg når du besøger vores klinikker. Vi følger Sundhedsstyrelsens nye retningslinjer for at stoppe smittespredningen af Corona (Covid-19). Læs mere om retningslinjer og forholdsregler i denne artikel.

Læs hele Forholdsregler ved behandlinger - Covid-19 (Opdateret)


Morpheus 8 hudforyngelse - til dig der vil strammes op

Morpheus8 er vores banebrydende hudforyngelses behandling. Med denne nye teknologi opstrammer vi huden og bringer gløden tilbage. Du får utrolige resultater med denne nye behandling. DermoCosmetic er de eneste i Danmark, som tilbyder denne unikke hudopstramning.

Læs hele Morpheus 8 hudforyngelse - til dig der vil strammes op


Forholdsregler ved behandlinger under Covid-19

Vi passer ekstraordinært på dig og DermoCosmetics personale under Corona (Covid-19). Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer og vi samlet har en række forholdsregler ifm. behandlinger, som vi vil bede dig om at være opmærksom på.

Læs hele Forholdsregler ved behandlinger under Covid-19


Hvordan du selv kan bedøve hjemmefra under Covid-19

I perioden hvor der er risiko for smitte med Corona (Covid-19), opfordrer vil alle kunder til at bedøve hjemmefra før tatoveringsfjernelse og laserbehandlinger (ar, hudforyngelse, hår i intimområdet etc.). Undtaget er CO2 og Restylane Skinbooster behandlinger.

Læs hele Hvordan du selv kan bedøve hjemmefra under Covid-19


Velkommen tilbage - vi åbner igen mandag den 20. april

Det er nu meldt ud fra myndighederne, at vi kan åbne igen fra mandag den 20. april. Pt. afventer vi blot retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, så vi kan få gang i en forsvarlig åbning af vores klinikker.

Læs hele Velkommen tilbage - vi åbner igen mandag den 20. april


200 gæster til et brag af en åbningsreception i Aalborg

Lørdag 7/3 slog vi dørene op for en ny klinik i Aalborg. Det blev fejret med et brag af en åbningsreception med tæt på 200 gæster. Med åbningen af den nye klinik, kom Danmarks største udvalg af højkvalitets kosmetiske behandlinger for første gang til Nordjylland.

Læs hele 200 gæster til et brag af en åbningsreception i Aalborg


Åbningsreception for DermoCosmetic Aalborg 7/3-2020

Invitation til receptionen den 7. marts 2020, kl. 12.00 - 14.00. Vi glæder os utroligt meget til at lancere DermoCosmetics nyeste klinik i flotte og hyggelige omgivelser midt i Aalborg. Kom forbi og se og hør mere om alle de behandlinger, vi tilbyder.

Læs hele Åbningsreception for DermoCosmetic Aalborg 7/3-2020


Hudopstramning - ny revolutionerende behandling på vej

Nu har vi endelig fundet en hudopstramningsmetode, der har vist overbevisende og veldokumenterede resultater. "Morpheus8" metoden er effektiv i kampen mod slap og hængende hud. Metoden er ny i Danmark, men er allerede meget populær i USA.

Læs hele Hudopstramning - ny revolutionerende behandling på vej


DermoCosmetic udvider med klinik i Aalborg

Vi er så spændte på at åbne dørene for den nyeste generation af DermoCosmetic klinikker. Efter mere end 15 år i branchen, de sidste 8 år i København, er tiden nu kommet til at vi kommer til Jylland!

Læs hele DermoCosmetic udvider med klinik i Aalborg


DC Akademi - første del af uddannelse i laser og IPL

DC Akademi gennemførte i weekenden 1. del af den kosmetisk uddannelse i laser og IPL, målrettet registrering hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Er du sygeplejerske eller læge, kan du nu skrive dig op til næste laser og IPL kursus, som gennemføres i efteråret 2020.

Læs hele DC Akademi - første del af uddannelse i laser og IPL