Seneste nyt fra DermoCosmetic

Kvindeansigt

Seneste nyt fra DermoCosmetic

Tina Holten Olsen er tilbage i Aalborg!

Kosmetisk sygeplejerske Tina Holten Olsen er tilbage i Aalborg. Du kan booke tider hos Tina den 7. og 14. juli hos DermoCosmetic Aalborg, Møllegade 10. Der er rift om tiderne, så ring allerede i dag. Kontakt DermoCosmetic på tlf. 31 21 64 24 for at booke din tid.

Læs hele Tina Holten Olsen er tilbage i Aalborg!


Forholdsregler ved behandlinger under Covid-19

Vi passer ekstraordinært på dig og DermoCosmetics personale under Corona (Covid-19). Vi følger Sundhedsstyrelsens retningslinjer og vi samlet har en række forholdsregler ifm. behandlinger, som vi vil bede dig om at være opmærksom på.

Læs hele Forholdsregler ved behandlinger under Covid-19


Hvordan du selv kan bedøve hjemmefra under Covid-19

I perioden hvor der er risiko for smitte med Corona (Covid-19), opfordrer vil alle kunder til at bedøve hjemmefra før tatoveringsfjernelse og laserbehandlinger (ar, hudforyngelse, hår i intimområdet etc.). Undtaget er CO2 og Restylane Skinbooster behandlinger.

Læs hele Hvordan du selv kan bedøve hjemmefra under Covid-19


Velkommen tilbage - vi åbner igen mandag den 20. april

Det er nu meldt ud fra myndighederne, at vi kan åbne igen fra mandag den 20. april. Pt. afventer vi blot retningslinjer fra Sundhedsstyrelsen, så vi kan få gang i en forsvarlig åbning af vores klinikker.

Læs hele Velkommen tilbage - vi åbner igen mandag den 20. april


200 gæster til et brag af en åbningsreception i Aalborg

Lørdag 7/3 slog vi dørene op for en ny klinik i Aalborg. Det blev fejret med et brag af en åbningsreception med tæt på 200 gæster. Med åbningen af den nye klinik, kom Danmarks største udvalg af højkvalitets kosmetiske behandlinger for første gang til Nordjylland.

Læs hele 200 gæster til et brag af en åbningsreception i Aalborg


Åbningsreception for DermoCosmetic Aalborg 7/3-2020

Invitation til receptionen den 7. marts 2020, kl. 12.00 - 14.00. Vi glæder os utroligt meget til at lancere DermoCosmetics nyeste klinik i flotte og hyggelige omgivelser midt i Aalborg. Kom forbi og se og hør mere om alle de behandlinger, vi tilbyder.

Læs hele Åbningsreception for DermoCosmetic Aalborg 7/3-2020


Hudopstramning - ny revolutionerende behandling på vej

Nu har vi endelig fundet en hudopstramningsmetode, der har vist overbevisende og veldokumenterede resultater. "Morpheus8" metoden er effektiv i kampen mod slap og hængende hud. Metoden er ny i Danmark, men er allerede meget populær i USA.

Læs hele Hudopstramning - ny revolutionerende behandling på vej


DermoCosmetic udvider med klinik i Aalborg

Vi er så spændte på at åbne dørene for den nyeste generation af DermoCosmetic klinikker. Efter mere end 15 år i branchen, de sidste 8 år i København, er tiden nu kommet til at vi kommer til Jylland!

Læs hele DermoCosmetic udvider med klinik i Aalborg


DC Akademi - første del af uddannelse i laser og IPL

DC Akademi gennemførte i weekenden 1. del af den kosmetisk uddannelse i laser og IPL, målrettet registrering hos Styrelsen for Patientsikkerhed. Er du sygeplejerske eller læge, kan du nu skrive dig op til næste laser og IPL kursus, som gennemføres i efteråret 2020.

Læs hele DC Akademi - første del af uddannelse i laser og IPL


Få 2 gratis hårfjernings-behandlinger!


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Julie Rostholm Toborg
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hilda Olsen
Line Grønvall
Simone
Helene Lindhardt
Ann Schmidt Holleufer