Seneste nyt fra DermoCosmetic

Kvindeansigt

Seneste nyt fra DermoCosmetic

Få 2 gratis hårfjernings-behandlinger!

Starter du på et hårfjerningsforløb hos os inden 30. november 2019, er du garanteret 2 gratis behandlinger. Tilbuddet gælder, hvis du har brug for 2 yderligere behandlinger efter din 6. behandling. Det betyder at du sparer endnu mere på at få fjernet hår permanent.

Læs hele Få 2 gratis hårfjernings-behandlinger!


Nyt DermoCosmetic Akademi er åbnet

DermoCosmetic har nu lanceret DermoCosmetic Akademi, hvor sygeplejersker og læger kan opnå uddannelse og træning i at udføre kosmetiske behandlinger, målrettet registrering hos Styrelsen for Patientsikkerhed.

Læs hele Nyt DermoCosmetic Akademi er åbnet


DC er nu den eneste klinik med to Restylane trænere

Med udnævnelsen fra firmaet Restylane Galderma af Kristoffer Ruvang som Restylane træner, er DermoCosmetic nu den eneste klinik i Danmark med to Restylane trænere: Sygeplejerske Kristoffer Ruvang og hudlæge Erik Obitz.

Læs hele DC er nu den eneste klinik med to Restylane trænere


Kristoffer Aas Ruvang er ny nordisk Restylane træner

DermoCosmetics kosmetisk sygeplejerske Kristoffer Aas Ruvang er blevet udvalgt til at være nordisk træner for Restylane Galderma. Det er en stor anerkendelse af Kristoffers dygtighed og store erfaring som Restylane behandler.

Læs hele Kristoffer Aas Ruvang er ny nordisk Restylane træner


Nyt attraktivt kundeloyalitetsprogram Club Loyal

Nyt attraktivt kundeloyalitetsprogram Club Loyal starter primo oktober 2018. Opnå op til 10% rabat på alle behandlinger, også i tilfælde hvor prisen i forvejen er nedsat pga. kampagner, tilbud mv.

Læs hele Nyt attraktivt kundeloyalitetsprogram Club Loyal


Invitation til Restylane event hos DermoCosmetic

Hvem tager du med til en spændende aften om at opnå et smukt, naturligt udseende med Restylane? Kom til Restylane event onsdag den 12. september kl. 17.00 – 19.30 i København. Eventet er til dig, der ikke er behandlet med Restylane før hos DermoCosmetic.

Læs hele Invitation til Restylane event hos DermoCosmetic


Sculptra Butt-Lift - fyldigere og mere attraktiv bagdel

DermoCosmetic lancerer som den første klinik i Danmark Sculptra Butt-lift behandlingen - den nyeste vej til at opnå en fyldigere og mere attraktiv bagdel. Genvinder effektivt tabt struktur, spændstighed og volumen i bagdelen.

Læs hele Sculptra Butt-Lift - fyldigere og mere attraktiv bagdel


Forårstilbud på fedtfrysning - 3.000 kr pr. område

Drømmer du om at blive slank til sommer de helt rigtige steder på kroppen? Så kan du nu benytte dig af dette super tilbud på Cooltech fedtfrysning. Du betaler kun 3.000 kr. pr. behandlingsområde og du kan opnå yderligere 50% rabat på din 3. behandling.

Læs hele Forårstilbud på fedtfrysning - 3.000 kr pr. område


Nye lavere priser på Restylane og Juvederm behandlinger

Vi udfører stadig flere Restylane behandlinger. Det betyder bl.a., at vi har opnået mere fordelagtige indkøbspriser fra vores leverandører. Dette har vi bestemt skal komme vores kunder til gode med nye lavere priser på Restylane- og Juvederm behandlinger!

Læs hele Nye lavere priser på Restylane og Juvederm behandlinger


Få 2 gratis hårfjernings-behandlinger!

Starter du på et hårfjerningsforløb hos os i efteråret 2017, er du garanteret 2 gratis behandlinger. Tilbuddet gælder, hvis du har brug for 2 yderligere behandlinger efter din 6. behandling. Det betyder at du sparer endnu mere på at få fjernet hår permanent.

Læs hele Få 2 gratis hårfjernings-behandlinger!


Vi søger 3 modeller til gratis behandlinger

Vi søger 3 modeller til gratis behandlinger. 1 model til skinbooster behandling (fugtning af huden, udligning af fine rynker / kreppet hud) og 2 modeller til filler behandling (skulpturering / voluminisering af ansigtet).

Læs hele Vi søger 3 modeller til gratis behandlinger


25% rabat på NeoStrata Enlighten serien i okt/nov 2017

Træt af pigmentpletter og ujævn hudfarve? I resten af oktober og november giver vi dig hele 25% rabat på de super virksomme cremer fra NeoStrata. Produkterne i serien er alle anti-age virkende og reducerer farveforskelle og pigmentpletter i huden.

Læs hele 25% rabat på NeoStrata Enlighten serien i okt/nov 2017


Tatoveringer må snart kun fjernes i hudlægeklinikker

Styrelsen for Patientsikkerhed har sammen med Sundhedsministeren sendt en bekendtgørelse i høring, der vil betyde at fjernelse af tatoveringer ikke længere som i dag er overladt til "jungleloven".

Læs hele Tatoveringer må snart kun fjernes i hudlægeklinikker


Gratis luksus creme fra Restylane, værdi 400,- kr

Få en gratis luksus creme fra Restylane til en værdi af 400 kr., når du køber en IPL hudforyngende behandling i hele ansigtet (photorejuvenation) i september og oktober 2017. IPL styrker din hud og reducerer solskader.

Læs hele Gratis luksus creme fra Restylane, værdi 400,- kr


Risiko ved behandling med permanent makeup

For nylig har DR KONTANT bragt en udsendelse om risikoen ved at få udført permanent makeup. Programmet stiller skarpt på det problematiske i, at der i dag intet krav stilles fra myndighedernes side til behandlerenes uddannelse og til sikkerhed ved behandlingen.

Læs hele Risiko ved behandling med permanent makeup


Hårfjerning og andre IPL/laserbehandlinger om sommeren

Sommeren er over os, selv om det regner og er trist vejr! Måske du ikke er blevet brun og overvejer en behandling for uønsket hårvækst, selv om det er sommer? Eller overvejer du andre behandlinger med laser og IPL? Se her hvad du skal være opmærksom på.

Læs hele Hårfjerning og andre IPL/laserbehandlinger om sommeren


25% rabat på fedtfrysning, nu også i juli og august!

Tilbudsfesten fortsætter, du kan stadig få 25% rabat på din første CoolTech fedtfrysning behandling i juli og august 2017. Dog kun hvis vi har ledige tider, så book gratis konsultation eller behandling allerede nu!

Læs hele 25% rabat på fedtfrysning, nu også i juli og august!


Specialist i Dermaroller behandling er tilbage

En af Danmarks mest erfarne specialister i Dermaroller behandling er tilbage! Elisabeth er en af de absolut mest erfarne Dermaroller behandlere herhjemme. Hun har i mere end 20 år oparbejdet stor ekspertise på området.

Læs hele Specialist i Dermaroller behandling er tilbage


Ny kundeservice – nu kan du benytte dig af venteliste

DermoCosmetic lancerer nu en ny kundeservice, hvor du enten selv kan tilmelde dig venteliste gennem vores online booking service eller du kan blive skrevet op på ventelisten ved at ringe til os på 31 21 64 24.

Læs hele Ny kundeservice – nu kan du benytte dig af venteliste


CoolTech fedtfrysning - nu i DermoCosmetic

Flere af vores kunder har gennem de seneste år efterspurgt behandling for uønsket kropsfedt. Vi har derfor valgt at tilbyde fedtfrysning, som er den nyeste og særdeles veldokumenterede metode til permanent fedtreduktion.

Læs hele CoolTech fedtfrysning - nu i DermoCosmetic


Nina Torres - ny kosmetisk sygeplejerske

Vi er særligt glade for at byde Nina Torres velkommen i DermoCosmetic som vores nye, dygtige kosmetiske sygeplejerske. Nina kommer fra N´Age, hvor hun i mange år har udført Restylane og Botox / Vistabel behandlinger.

Læs hele Nina Torres - ny kosmetisk sygeplejerske


Ny hudlæge hos DermoCosmetic

Vi er glade for at kunne byde hudlæge Marianne Kieffer Elholm velkommen i team DermoCosmetic. Du møder Marianne i vores klinik i København, når du kommer til konsultation for Botox og sclerosering og til behandling af leverpletter og pigment.

Læs hele Ny hudlæge hos DermoCosmetic


Vi flytter til større lokaler i Hammerensgade Kbh.

Den 31. januar flytter vi til større lokaler i Hammerensgade på 4. sal i København. Med de nye lokaler har vi flere faciliteter, bl.a. større loungeområde og en skøn stor terasse på toppen af København, hvor du i sommerhalvåret kan slappe af inden din behandling.

Læs hele Vi flytter til større lokaler i Hammerensgade Kbh.


Nu kan du se behandlingsforløb og før-efter billeder

For nylig åbnede vi en indholdssektion her på websitet ved navn 'Før/efter'. Her kan du se eksempler på behandlingsforløb samt før/efter billeder og videoer, foreløbig af 'Sublim skønhed', tatoveringsfjernelse og 'Specielt for mænd'.

Læs hele Nu kan du se behandlingsforløb og før-efter billeder


Attraktive priser på Restylane Skinbooster kur

Er din hud træt og trænger til et ordentligt gang boost af fugt? Drømmer du om en mere spændstig og elastisk hud? Har du fine linjer og kreppet hud? Eller ønsker du blot at forebygge skader i huden? Så læs mere om vores nye tilbud på Restylane Skinbooster kure.

Læs hele Attraktive priser på Restylane Skinbooster kur


Miss Universe DK 2016 og Dermaroller behandlinger

Vi er glade for og stolte over at kunne hjælpe Miss Universe Denmark 2016 Christina Mikkelsen med vores effektive Dermaroller behandlinger mod strækmærker. Christina skal senere på året stå på podiet ved den internationale Miss Universe konkurrence i Fillipinerne.

Læs hele Miss Universe DK 2016 og Dermaroller behandlinger


Ny receptionist hos DermoCosmetic

Vi er glade for at kunne byde velkommen til Mia Aps, som er vores nye receptionsansvarlige. Mia Asp er specialuddannet til sit arbejde, hun er målrettet uddannet til at servicere kunder i klinikker som vores, idet hun er uddannet sundhedsservicesekretær.

Læs hele Ny receptionist hos DermoCosmetic


DermoCosmetic støtter Copenhagen Pride 2016

DermoCosmetic kosmetiske lægeklinik støtter Copenhagen Pride 2016. Vi er stolte af at være med til at fejre LGBTQ-miljøet. Deltager du i Priden og køber et Copenhagen Pride støttearmbånd, har du adgang til gode rabatter og gaver hos os.

Læs hele DermoCosmetic støtter Copenhagen Pride 2016


Nu kan du selv booke behandlinger online

Stadig flere DermoCosmetic kunder har det sidste års tid efterspurgt muligheden for at booke tid online til behandlinger. Derfor er vi glade for at kunne fortælle, at det nu endelig er en mulighed. Måske det er noget for dig?

Læs hele Nu kan du selv booke behandlinger online


Receptionist søges til ekstraordinær kundeservice!

Vi er på udkig efter en receptionist, der brænder for ekstraordinær kundeservice - vores nye ansigt og førstehåndsindtryk af DermoCosmetic i telefon og reception. Har du har lyst til at bruge dit talent, personlighed og servicegen hos os?

Læs hele Receptionist søges til ekstraordinær kundeservice!


Tatoveringsfjernelse med verdens mest effektive udstyr

DermoCosmetic tilbyder nu at fjerne tatoveringer med den nyeste og mest avancerede teknologi i verden indenfor Pico lasere til tatoveringsfjernelse. Samtidig er vi først i Danmark med den nyeste generation af Pico laseren: Discovery Pico. Du får 50 % introrabat!

Læs hele Tatoveringsfjernelse med verdens mest effektive udstyr


Fup og fakta om uønsket hårvækst (hirsutisme) og PCO

I den seneste omtale i medierne af uønsket unaturlig hårvækst (hirsutisme) grundet PCO, manglede der fokus på muligheden for gratis behandlinger ved henvisning fra egen læge. Fakta er, at du har mulighed for 5 gratis behandlinger, hvis du bor i Region Hovedstaden.

Læs hele Fup og fakta om uønsket hårvækst (hirsutisme) og PCO


Nu også prisgaranti på laserbehandlinger

Vi har nu indført prisgaranti på alle laserbehandlinger udført med vores laserapparat, ICON - Cynosure. Den nye prisgaranti omfatter permanent hårfjerning, reduktion af ar, hudforyngelse og karsprængninger. CO2 laserbehandlinger er ikke omfattet.

Læs hele Nu også prisgaranti på laserbehandlinger


Ny klinikchef i DermoCosmetic - Tine Mouritzen

Vi er utroligt glade for at kunne byde Tine Mouritzen velkommen som vores nye klinikchef. Tine er blandt de 10 mest erfarne og dygtigste kosmetiske sygeplejersker i Danmark. Hun har i 14 år beskæftiget sig med filler, Botox og laserbehandlinger.

Læs hele Ny klinikchef i DermoCosmetic - Tine Mouritzen


Ar efter fjernelse af tatoveringer kan fjernes

Mange vælger efterhånden at få fjernet tatoveringer igen. Desværre er resultatet ofte langt fra tilfredsstillende. Enten står man tilbage med misfarvninger, tatoveringen er ikke fjernet helt eller der er ar i huden.

Læs hele Ar efter fjernelse af tatoveringer kan fjernes


Hudforyngelse med IPL og dermaroller nu i Helsingør

Er du træt af karsprængning og pigmentpletter i ansigtet?, Drømmer du om at få en sundere og stærkere hud? Så tilbyder vi dig nu effektive hudforyngende behandlinger med dermaroller (micro-needling) og IPL – Intens Pulseret lys.

Læs hele Hudforyngelse med IPL og dermaroller nu i Helsingør


Mikropigmentering tilbydes igen i DermoCosmetic

Permanent makeup (mikropigmentering) er tilbage i DermoCosmetic. Slip for at farve øjenbryn, lægge eyeliner eller markere dine læber med læbestift og -blyant hver dag. Vi tilbyder behandlingerne i klinikken i København af en erfaren mikropigmentist.

Læs hele Mikropigmentering tilbydes igen i DermoCosmetic


Ansættelse af ny hudlæge i DermoCosmetic

DermoCosmetic fortsætter sit store fokus på høj faglig ekspertise og patientsikkerhed. Samtidig med at vi er på forkant med udviklingen indenfor kosmetiske behandlinger. Du kan træffe hudlæge Emil Henningsen i vores klinik i København.

Læs hele Ansættelse af ny hudlæge i DermoCosmetic


Ny behandler i DermoCosmetic og 25 % rabat

Vi fejrer vores nye behandler Kristoffer Aas Ruvang med et godt tilbudt til vores kunder. Med Kristoffer på banen får du endnu flere tider at vælge imellem, når du ønsker en behandling med Botox / Vistabel eller med Restylane.

Læs hele Ny behandler i DermoCosmetic og 25 % rabat


Optimale laserbehandlinger tilpasset din hud

Nyt måleinstrument giver endnu sikrere IPL- og ICON laserbehandlinger, tilpasset lige til din hudtype. Apparatet måler tætheden af melanin i din hud, og resultatet bruges som input til vores laserudstyr.

Læs hele Optimale laserbehandlinger tilpasset din hud


Få fjernet karsprængninger på ben i Helsingør

Træt af blå ben? Få smukke ben ved hjælp af sclerosering. Få en gratis konsultation hos hudlæge dr.med. Erik René Obitz og bliv behandlet af vores dygtige sygeplejersker. En effektiv og nænsom behandling, du bliver glad for.

Læs hele Få fjernet karsprængninger på ben i Helsingør


50 % rabat i forbindelse med oplæring af behandlere

Overvejer du en dermaroller behandling? Så er det nu, du skal slå til! Du får hele 50 % rabat på din første behandling. Først-til-mølle tilbud. Tilbuddet gælder kun i København. Ring og book en tid på tlf. 31 21 64 24.

Læs hele 50 % rabat i forbindelse med oplæring af behandlere


Erfaren injektionssygeplejerske til DermoCosmetic

Vi søger en erfaren injektionssygeplejerske, der kan hjælpe med injektionsbehandlinger (Botox / Vistabel og Restylane). Stillingen er på deltid med mulighed for udvidelse. Du skal selvstændigt kunne vejlede og behandle, og være fleksibel mht. arbejdstid og -sted.

Læs hele Erfaren injektionssygeplejerske til DermoCosmetic


Injektionssygeplejerske til DermoCosmetic

Er du nyoplært eller vil du i gang med oplæring som injektionssygeplejerske til behandling med Botox / Vistabel og Restylane behandlinger? Det er en fordel med erfaring fra privat klinik og du skal være fleksibel mht. arbejdstid og -sted.

Læs hele Injektionssygeplejerske til DermoCosmeticMØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Cecilie Østberg
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Mia Asp
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg