Rynker i panden

Kvindeansigt

Rynker i panden

Få fjernet dine rynker i panden nemt og effektivt

Er du træt af at have rynker i panden? Så er hjælpen nær - med en enkel og effektiv metode.

Rynker i panden kan fjernes

Har du rynker i panden kan disse i de fleste tilfælde reduceres eller fjernes helt. Du vælger selv, hvor markant et behandlingsresultat, du ønsker. Vi anbefaler dog, at du bevarer din naturlige mimik.

Kristoffer Ruvang, en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker, behandler Jens, som længe har været træt af sine panderynker. Jens har også besluttet sig for at få reduceret rynker ved siden af øjnene.

Til reduktion eller fjernelse af rynker i panden er et muskelafslappende toxin den klart mest velegnede metode. Det er dine mimiske rynker, der især ses når du bevæger ansigtet, i dette tilfælde bruger dine muskler i panden, der afslappes og udglattes.

Behandling af rynker i panden, før og efter

Før-efter behandling af panderynker

I DermoCosmetic København og i Virum behandler vi oftest dine rynker i panden med sammen med rynker ved øjnene, f.eks. mellem øjnene ("vredesrynker") eller ved siden af øjnene ("kragetæer"). Hermed undgås den uønskede effekt, at panden risikerer at "sænkes", Læs mere om behandlingsforløbet.

Botox behandling i panden, før/efter

Før-efter behandling af panderynker

Yderligere information om rynkereduktion i panden

Ved en konsultation kan du få yderligere information. Vi kan vurdere og forklare, hvad vi kan gøre for dig.

Kvindeansigt før og efter Botox behandling

Før-efter behandling af rynker og furer i panden

Andre behandlingsområder for rynker

Toxin kan også bruges til rynkereduktion ved øjnene og rynkereduktion i ansigtet samt til visse rynker omkring munden, på hagen og halsen.