Botox / Vistabel er verdens mest benyttede metode til rynkebehandling

Kvindeansigt

Botox / Vistabel er verdens mest benyttede metode til rynkebehandling

Resultatet hos DermoCosmetic er et smukt og naturligt ansigtsudtryk, hvor du bevarer en levende mimik. Vores slogan er: Alle vil lægge mærke til det, ingen vil vide det: Du kommer til at se smukkere ud, uden at se behandlet ud. Konsultation er gratis.

Du kan blive konsulteret og behandlet hos DermoCosmetic i København eller i Virum.

Behandling af rynker ved øjnene med Botox / Vistabel og Restylane Skinbooster

Hvad indeholder Botox / Vistabel og Azzaure?

Disse præparater er varemærkenavne for samme toksin: Botulinum toksin A, der fremstilles fra bakterien Clostridium Botulinum. Stoffet har været benyttet siden 1990 til bl.a, spastiske lammelser, svedpatienter og til migræne og senere til kosmetiske behandlinger. De doser Botulinum toksin A, der anvendes til kosmetiske behandlinger af f.eks. rynker, er ganske små.

Mandeansigt, før og efter behandling af rynker og furer

Kenneth har bevaret en naturlig mimik efter sin Botox / Vistabel behandling. Små rynker ved siden af øjnene ses stadig, de er bevarede for at fastholde et maskulint udseende.

Hos DermoCosmetic behandler vi dine rynker med de i Danmark mest benyttede og særdeles effektfulde Botulinum toksin A præparater: Botox / Vistabel og Azzalure. Når vi foretager medicinsk behandling af overdreven svedtendens anvender vi Botox. Botox er et registreret varemærke, og navnet må i Danmark kun må bruges alene, når det anvendes til medicinsk behandling af sygdomme.

Den mest udbredte kosmetiske behandlingsform i verden

Behandling med det muskelafslappende stof Botox / Vistabel har været kendt igennem mere end 25 år og må derfor betragtes som den mest anerkendte og sikre behandlingsform af rynker. I år 2000 blev der alene i USA udført 3 millioner behandlinger med Botox / Vistabel.

Læs mere om rynker og rynkebehandling. og om behandling af rynker i ansigtet.

Læs også om forskellen imellem Botox behandlinger og Botulinum toksin A behandlinger.

Kvindeansigt før og efter Botox behandling

Tina har fået korrigeret sine øjenbryn, der efter behandlingen fremstår symmetriske og øjnene er "åbnet op" så et træt udtryk er fjernet og erstattet af et friskt udtryk. Hendes forstørrede tyggemuskler er reduceret med Azzalure ("Botox") og resultatet er et mere feminint udtryk ved kæbelinjen.

I DermoCosmetic mestrer vi alle facetter af behandling med Botox / Vistabel og Azzalure

Vi er både eksperter i at behandle rynker, øget svedtendens, for kraftige tyggemuskler og skæren tænder (Masseter Hypertrofi).

Vores behandlingsprocedurer indeholder stor sikkerhedsmargen for at undgå bivirkninger

Vi er som privat, kosmetisk hudlægeklinik og som specialuddannede sygeplejersker registrerede hos Styrelsen for Patientsikkerhed til at kunne foretage behandlinger med Botox / Vistabel. Læs mere om kvalitet og sikkerhed hos DermoCosmetic.

Karina Byberg før/efter rynkebehandling

Før-efter behandling af panderynker med Botulinum toksin A (Azzalure)

Risikoen ved en Botox / Vistabel og Azzalure behandling vurderes i følge Lægemiddelstyrelsen som værende meget lille. Risikoen reduceres yderligere når behandlingerne foretages af en hudlæge eller en specialuddannet sygeplejerske med stor erfaring i kosmetisk behandling med Botox / Vistabel.

Erik Obitz har specialiseret sig i at behandle bivirkninger opstået ved behandling med Botox / Vistabel.

Behandling af synligt tandkød (gummismil) - før og efter

Jeppe er behandlet med Botox for synligt tandkød ("gummy smile")

Tankødssmil behandling, før/efter

Før-efter behandling af for synligt tandkød med Botulinum toksin A (Azzalure)

Hvilke former for behandling kan foretages med Botox / Vistabel eller Azzalure?

Botox / Vistabel præparaterne er særdeles anvendelig til at fjerne eller reducere rynker i panden, mellem øjnene og omkring øjnene og kan også bruges til visse rynker omkring munden, på hagen og halsen.

Botox / Vistabel og Azzalure kan også anvendes i mere avancerede teknikker til f.eks.: behandling af for kraftige tyggemuskler, for synligt tandkød, Til at behandle øget svedtendens i f.eks. i armhuler og ansigt) anvendes også Botox / Vistabel. Her anvender vi i DermoCosmetic præparatet Botox.

Hvordan foregår en behandling med Botox / Vistabel og Azzalure?

Præparatet injiceres i hudmusklerne med en kanyle. Bedøvelse er ikke nødvendig. Selve spidsen af kanylen er meget tynd. De fleste oplever stikkene som små og ubetydelige.

Behandling af rynker ved øjnene, før og efter

Før-efter behandling af rynker mellem øjnene med Botox / Vistabel

Botox / Vistabel forhindrer frigivelse af signalstoffer mellem nerve og muskel

Derved afslappes musklen fuldstændigt. Muskler, som folder huden i ansigtet, bliver forhindret i at trække sig sammen og huden glattes ud. Virkningen kommer gradvist i løbet af en uge til max. 10 dage. Vi tilbyder vores kunder at komme til en opfølgende kontrol når behandlingen har nået sin maksimale effekt.

Hvordan opleves en behandling med Botox / Vistabel eller Azzalure?

De fleste oplever små, nærmest smertefrie stik, og i nogle tilfælde ses små hævelser i de behandlede områder. Hævelserne forsvinder efter få timer. Som regel kan hævelserne kun ses af dig selv.

Hvor lang tid tager en rynkebehandling med Botox / Vistabel eller Azzalure?

En rynkebehandling med disse præparater tager ca. 15 minutter. Umiddelbart efter kan du fortsætte med dine daglige gøremål.

Botox / Vistabel og Azzalure påvirker kun rynkerne

Rynkebehandling med disse Botox / Vistabel præparater hos DermoCosmetic giver ikke et mimikløst ansigt. Følelsessansen i det behandlede område er uændret.

Resultat af behandling med Botox / Vistabel og Azzalure

Resultatet bliver altid et smukt og naturligt ansigtsudtryk med bevarelse af en levende mimik. Holdbarhed af behandlingen forlænges ofte ved regelmæssige behandlinger. Samtidig reduceres behovet for mængden af Botox / Vistabel i de fleste områder af ansigtet.

Før-efter behandling af "tunge" øjenbryn med Botulinum toksin A (Azzalure)

Bivirkninger ved behandling med Botox / Vistabel og Azzalure

Inden behandling udleveres en skriftlig instruks, som redegør i detaljer for behandlingen og evt. risiko for bivirkninger.

Der kan i sjældne tilfælde forekomme en let rødme eller hævelser efter behandlingen. Dette forsvinder efter nogle timer. Nogle patienter oplever en forbigående hovedpine et par dage efter behandlingen. I meget få tilfælde kan musklerne i det øverste øjenlåg svækkes i 1-2 uger.

Der kan i mindre omfang opstå (små) blå mærker omkring injektionsområdet.

Hvornår må der ikke ske rynkebehandling med Botox / Vistabel eller Azzalure?

Hvis du er gravid eller ammer, må du ikke blive behandlet med Botox / Vistabel, uanset hvad varemærke præparatet hedder.

Hudlæge Erik René Obitz´s råd til dig, der søger kosmetisk behandling med Botox / Vistabel og Azzalure:

  • Vær kritisk i forhold til valg af behandler. Hudlæge- og plastikkirurgiske klinikker har et trænet æstetisk øje og kender ansigtets anatomi og musklernes opbygning.
  • Vær prisbevidst. Den sikreste metode er at vælge en behandler, der opgiver prisen i ”enheder”, ikke pr. behandlingsområde. På den måde ved du præcis, hvor meget Botox / Vistabel eller Azzalure, du behandles med og betaler for.
  • Spørg til Botox / Vistabel eller Azzalure blandingsforholdet. Det Botox / Vistabel præparat du får er desværre ikke ens fra klinik til klinik. Den aktive ingrediens skal altid blandes med en saltvandsopløsning. Er der blandet for meget saltvand i, opnår du ikke en god effekt af behandlingen.
  • Vær opmærksom på, hvor længe den Botox / Vistabel eller Azzalure, du behandles med, har stået på køl efter det er opløst med saltvand. Har klinikken få behandlinger, er der større risiko for at Botox / Vistabel er blevet for gammel og effekten af en behandling svækkes dermed. Den rette blanding og opbevaringstid giver det bedste resultat.
  • Den rette dosis. Det er nødvendigt at du får den rette dosis for at opnå det ønskede resultat
  • Underbehandling er spild af din tid og dine penge. Der findes ikke en ens behandling for alle. Den præcise mængde enheder af Botox / Vistabel eller Azzalure skal altid specialtilpasses den enkelte.

Jeanette siger om behandlinger med Botox:

Jeanette siger om behandlinger med Botox:

Jeanette Lund

Hos Kristoffer i DermoCosmetic får jeg simpelthen bare en super behandling og modtagelse hver gang, jeg kommer til behandling! Han er rigtig sød, rolig og en behagelig behandler. For mig er det vigtigt, at der bliver lyttet til mig og at mine behov bliver imødekommet – det gør Kristoffer altid.

Jeanette Lund


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Cecilie Østberg
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Mia Asp
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg