Om Botox (Azzalure) behandling

Kvindeansigt

Om Botox (Azzalure) behandling

Resultatet af en Botox behandling hos DermoCosmetic er et smukt og naturligt ansigtsudtryk, hvor du bevarer en levende mimik. Du kommer til at se friskere og smukkere ud, uden at se behandlet ud.

Med alderen får vi alle mimiske rynker. Og selv om de kan være klædelige, så er mange af os helst foruden de rynker, der får os til at se vrede, trætte eller bekymrede ud. Det gode er, at denne type rynker kan reduceres med Botox - og vel at mærke med et naturligt resultat.

Kristoffer Ruvang, en af vores dygtige kosmetiske sygeplejersker, giver Jens behandling mod panderynker med Botox (Azzalure)

Hvad er Botox og hvordan virker det?

Botox (Botulinum Toksin) er et toksin, der virker ved at give dig et friskt, smukt og naturligt udseende, hvor huden fremstår med udglattede rynker. Præparatet injiceres i huden i meget små mængder.

Botox er det mest udbredte og gennemtestede af alle rynkebehandlingsmetoder i verden. Det er et sikkert præparat, som har været benyttet i snart 50 år til bl.a. spastiske lammelser, til svedpatienter og til behandling af migræne og senere til kosmetiske behandlinger.

Mandeansigt, før og efter behandling af rynker og furer

Kenneth har bevaret en naturlig mimik efter sin Botox / Vistabel behandling. Små rynker ved siden af øjnene ses stadig, de er bevarede for at fastholde et maskulint udseende.

De doser Botulinum Toxin, der anvendes til kosmetiske behandlinger af f.eks. rynker, er ganske små. Botox virker ved at det forhindrer frigivelsen af signalstoffer mellem nerve og muskel i det behandlede område.

Derved afslappes musklen fuldstændig. Muskler, som folder og rynker huden i ansigtet, bliver forhindret i at trække sig sammen og huden glattes ud. Virkningen indtræder gradvist i løbet af en uge til max. 14 dage, hvor du kan se det endelige resultat.

Læs mere om hvordan en Botox (Azzalure) behandling foregår trin for trin.

Vedligehold et smukt udseende uden rynker med Botox (Azzalure)

Karina Byberg før/efter rynkebehandling

Før-efter behandling af panderynker med Botulinum toksin A (Azzalure)

Du kan med fordel vedligeholde effekten af din Botox (Azzalure) behandling ved at gentage behandlingen, når effekten er ved at aftager i huden, men inden Botox (Azzalure) er helt forsvundet igen.

Så vil du nemlig som oftest opleve, at der skal mindre mængde af præparatet til for at bevare et smukt og friskt resultat.

Hvilke områder af mit ansigt og andre områder kan jeg få behandlet med Botox?

Det nok mest kendte område at få behandling i med Botox (Azzalure), er i den øverste del af ansigtet: I panden, mellem øjnene og omkring øjnene. Botox kan også bruges til visse rynker omkring munden, på hagen og halsen. Til de mere avancerede Botox behandlinger hører reduktion af kraftige tyggemuskler og behandling for synligt tandkød.

Tankødssmil behandling, før/efter

Før-efter behandling af for synligt tandkød med Botulinum toksin A (Azzalure)

Botox (Azzalure) i kombination med Restylane

Botox kan med stor fordel kombineret med behandling med ikke-permanente fillere som Restylane.

Ved en kombinationsbehandling opnår du både en reduktion af dine mimiske rynker, samtidig med at huden tilføres fylde i dybere furer samt skulptureres til et smukt resultat.

Behandling af rynker ved øjnene, før og efter

Før-efter behandling af rynker mellem øjnene med Botox / Vistabel

Baby-Botox - en lav-dosis Botox behandling til yngre personer

Baby-Botox er behandling med mindre dosis Botox end ved en klassisk Botox behandling. Baby-Botox er især velegnet til yngre mennesker, typisk i aldersgruppen 20-35 år. På dette tidspunkt i livet har man ofte kun fine linjer og små, overfladiske rynker i ansigtet.

Behandlingen er ikke velegnet til alle. Har man allerede tydelige rynker, linjer og folder i ansigtet, er der brug for en "klassisk" Botox behandling - en decideret afslapning af de muskler, som ellers får rynkerne til at ses tydeligt i ansigtet.

Baby Botox kan også bruges til at behandle områder i ansigtet på personer over 35 år, hvor man normalt vil fraråde Botox behandling pga. risiko for hængende øjenlåg og tunge øjenbryn.

Ofte kan mindre doser Botox (mikro-doser) også anvendes forebyggende, dvs. for at undgå dannelse af markante rynker og sikre mere bevægelse i ansigtet end ved en "klassisk" Botox behandling.

Meso-Botox til hudforyngelse og opstramning af huden

Det nyeste er, at Botox anvendes i små doser i et større område af huden til hudforyngelse, herunder til at opnå hudopstramning og reduktion af forstørrede hudporer.

Denne behandlingsmetode kaldes Meso-Botox. Med Meso-Botox får du opstrammet hele din hud i et større område og den bliver mere glat og sund at se på. Huden får en bedre struktur og tone, og du opnår harmoni mellem dit øvre og nedre ansigt. Alt i alt opnår du en generel hudforyngelse.

Når kun den bedste Botox behandling er god nok for dig

Hos DermoCosmetic mestrer vi alle facetter af kosmetiske behandlinger med Botox. Vi er din garanti for topkvalitet og sikkerhed ved din Botox behandling.

DermoCosmetic:

  • hører til i toppen af de absolut mest erfarne Botox behandlere i Danmark (vi har udført flere tusinde behandlinger siden 2005)
  • har flere certificerede Botox (Azzalure) behandlere på Masterniveau
  • er den eneste klinik, som har hele to internationale trænere i Botox (Azzalure)
  • står for det højeste niveau i behandlingskvalitet og flest gennemførte Botox (Azzalure) behandlinger
  • er den eneste store klinik i DK, hvor ejeren er hudlæge og er kontinuerligt tilstede i klinikkerne – det er din garanti for sikkerhed og tryghed

Hos DermoCosmetic har vores dygtige behandlere stor viden om æstetik og om hvordan man reducerer rynker på smukkeste vis med Botox, så resultatet altid er et forynget og naturligt ansigt med en velbevaret mimik.

Azzalure er DermoCosmetic første valg af Botox præparat siden 2005
I mere end 17 år har vi været en dedikeret Botox (Azzalure) klinik. Vi anvender Botox (Botulinum Toksin) af mærket Azzalure fra Galderma, fordi det er et veldokumenteret og meget sikkert Botulinum Toxin præparat.

Jeanette siger om behandlinger med Botox:

Jeanette siger om behandlinger med Botox:

Jeanette Lund

Hos Kristoffer i DermoCosmetic får jeg simpelthen bare en super behandling og modtagelse hver gang, jeg kommer til behandling! Han er rigtig sød, rolig og en behagelig behandler. For mig er det vigtigt, at der bliver lyttet til mig og at mine behov bliver imødekommet – det gør Kristoffer altid.

Jeanette Lund


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Julie Rostholm Toborg
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hilda Olsen
Line Grønvall
Simone
Helene Lindhardt
Ann Schmidt Holleufer