Hudforyngelse - en oversigt over behandlinger og metoder

Kvindeansigt

Hudforyngelse - en oversigt over behandlinger og metoder

Rynket og solskadet hud kan behandles effektivt gennem livet. Læs mere her om de forskellige behandlinger, der egner sig både til dig der er ung, voksen og ældre. I DermoCosmetic tilbyder vi de mest sikre og effektive behandlingsmetoder.

Rynket, løs, solskadet og kreppet, slap hud ses hyppigt i ansigtet, øverst på brystet og på hænderne. Pigmentskjolder, fregner og karsprængninger er også ofte et resultat af solen.

Sol og laserbehandlinger

Kan jeg blive behandlet med laser og IPL fra april till oktober? Dette spørgsmål stilles af rigtig mange kunder til os for tiden. Svaret er ja, du kan godt blive behandlet i de fleste måneder i denne periode.

Mange tror, at de ikke kan opholde sig ude overhovedet, hvis solen skinner og de har fået en IPL - eller laserbehandling. Efter en behandling kan du sagtens opholde dig ude i det nordlige Europa i sommerhalvåret med en høj solfaktor og hvis du ikke vælger decideret at solbade. Det tager ca. 1 mdr. efter du er stoppet med at solbade til du kan blive behandlet igen.

Behandling af solskadet hud på hænder med IPL og ikke-permanente fillere, før/efter

Før-efter behandling af solskadet og løs hud på hænder med IPL og ikke-permanente fillere

Kombination af IPL og filler behandling af rynket og solskadet hud

Især på hænderne er kombination af IPL og fillerbehandlinger af løs og solskadet hud særdeles velegnet. Samtidig med at hudens farve og struktur forbedres, genskabes tabt fylde med et mere ungdommeligt udseende som resultat.

Alle disse aldringstegn kan effektivt behandles enten med Fractional Laser Er: Glass 1540 nm, CO2 laser eller Vital Skinbooster og peelinger. Ofte opnår du det bedste resultat ved en kombination af to eller flere af disse behandlingsformer.

Hudopstramning og rynkebehandling ved øjnene med CO2 laser, før/efter

Før-efter behandling af rynker rundt øjnene med CO2 laser (efter kun 1 behandling)

Afhængning af din huds tilstand og din alder, findes der både mildere og mere kraftige former for hudforyngende behandlinger. Læs mere om mildere former for hudforyngende behandlinger (rejuvenation).

Behandling af rynket og kreppet hud med Vital Skinbooster

Vital Skinbooster består af en specielt udformet langtidsholdbar hyaluronsyre, som injiceres i huden. Midlet forbedrer hudens fugtbalance og gør den blød og elastisk. Hudens struktur og spændstighed forbedres inde fra. Huden fyldes op, og dine mindre rynker bliver udglattet. Der er tale om en naturlig skønhedskur, der gives over typisk 3 behandlingssessioner.

Behandling af pigmentpletter på øvre brystparti, før og efter

Før-efter behandling af pigment, solskadet hud med IPL

Hvilken behandling egner sig bedst til min hud?

Dette kan vi vurdere i forbindelse med en gratis konsultation hos DermoCosmetic.

Forskel på behandling af Rynket og kreppet hud med forskellige IPL og lasermetoder

I DermoCosmetic behandler vi rynket og kreppet hud med præcis den IPL og lasermetode, der er mest velegnet til netop din hud og dine forventninger til behandlingsresultatet.

Behandling af pigment i ansigt med IPL, før/efter

Før-efter behandling af pigmentpletter i ansigtet med IPL

Fractional Laser Er: Glass 1540nm. fra Palomar / Cynosure) er den "nænsomste" laser behandlingsform

Fractional Laser Resurfacing ikke-ablativ (Erbium Glass 1540 nm) er en revolutionerende behandling, fordi du undgår en langvarig ophelingsperiode af huden. Ved hjælp af et præcist mønster af mikro-laserstråler laves slanke mikroskopiske kanaler i huden. Disse kontrollerede skader i huden undlader at skabe sår og er omgivet af intakt væv, der straks går i gang med at reparere skaderne og kroppen aktiveres derved til at danne ny frisk hud.

Fractional Laser ER: Glass 1540 nm behandling gives hos DermoCosmetic ofte i kombination med peelinger eller Dermaroller behandlinger. Metoden anvendes også ofte i kombination med IPL ved fjernelse af solskader ("photo-damage").

Reduktion af forstørrede porer i huden med fractional laser Er: Glass 1540 nm

Nogle mennesker (særlig akne patienter) har meget tydelige mærker i huden efter talgkirtlers udførselsgange, kaldet porer. Disse kan effektivt mindskes med fraktioneret non-ablativ laser, f.eks. Er: Glass 1540 nm.

CO2 fraktioneret laser er en meget effektfuld laserbehandling til kreppet og rynket hud

CO2 fraktioneret laser brænder små huller i hudoverfladen og er derfor en mere potent behandling end Fractional Laser ER: Glass 1540 nm metoden. Valget mellem de to laser behandlingsformer er afhængig af om du har lettere rynker og svagt kreppet hud, eller om du har middelsvære rynker og tydelig kreppet hud.

Ved en gratis konsultation kan vi se, om en laserbehandling i ansigtet vil være en god løsning for dig.

CO2 laser med fuld ablation er den mest effektfulde laser til behandling til kreppet og rynket hud

Har du brug for en meget potent behandling med markant behandlingseffekt, tilbyder vi behandling med CO2 med fuld ablation. Her brændes hele overhuden og ophelingsperioden er mere end 1 uge.

Behandling af solskader, pigmentpletter og leverpletter

I DermoCosmetid anvender vi IPL- og laserudstyr: Palomar / Cynosure. IPL fra dette firma er foruden at være specialudviklet til at fjerne pigmentforandringer som mørke skjolder også målrettet fjernelse af fregner og leverpletter.

Hos DermoCosmetic tilbyder vi de mest virksomme og veldokumenterede metoder til hudopstramning, rynkereduktion og behandling af solskadet hud. Uanset din huds situation og din ønsker finder vi den behandlingsform, der passer bedst til dig.

Anelise siger om hudforyngelse og hudopstramning hos DermoCosmetic:

Anelise siger om hudforyngelse og hudopstramning hos DermoCosmetic:

Anelise Ekelund

Hos DermoCosmetic har jeg mødt stor viden og faglighed, formidlet i en jordnær og rar atmosfære. Jeg er i gang med et samlet forløb, og resultaterne er virkelig gode. Og det gør godt at se sig selv med en friskere, sundere og mere jævn hud.

Anelise Ekelund


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Helene Lindhardt
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Julie Rostholm Toborg
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hilda Olsen
Line Grønvall
Simone
Ann Schmidt Holleufer