Sublim skønhed

Kvindeansigt

Sublim skønhed

Et behandlingsprogram specielt tilrettelagt dine ønsker med fokus på en smukkere version af dig selv

Behandlingskonceptet SUBLIM SKØNHED er målrettet dig, som er særligt ambitiøs med at forbedre dit udseende - uanset din alder. Vi har fokus på, at du bliver en smukkere version af dig selv med fokus på æstetik og symmetri. Vi har udført behandling med fillere siden 2005 og tilbyder dig stor ekspertise og erfaring i at hjælpe dig til at blive den bedste udgave af dig selv - uden at du kommer til at se "behandlet ud".

Skræddersyet forløb

Vi tager udgangspunkt i dit naturlige udseende. Sammen lægger vi et personligt behandlingsprogram, som revurderes løbende og tilpasses dine behov for, hvordan dit ansigt optimalt "skulptureres, "løftes" og gøres markant smukkere.

Du kommer ikke til at se "behandlet ud" hos DermoCosmetic. Målet er altid harmoni og balance i dit ansigt. Vi undgår, simple, stereotype og kortsigtede behandlinger med f.eks. alt for voldsomme og ubalancerede volumen behandlinger. I stedet bringer vi dit ansigtsform og din hud tilbage til en yngre alder.

Ønsker du at opnå ekstraordinær skønhed?

Hos DermoCosmetic er vi eksperter i at skulpturere ansigtet med udgangspunkt i anerkendt viden om æstetik og skønhed.

Vores motto er at alle vil kunne se det, men ingen vil vide det.

Skulpturering bruges til at genoprette volumen og definere ansigtet (skabe konturer). Du kan f.eks. opnå højere og mere volumen i dine kindben få mere fylde andre steder i ansigtet, rettet mindre næse asymmetrier og få reduceret en vigende hage. Kombinationen af fillere og botox kan med fordel bruges til både at genskabe et mere feminint og ungdommeligt ansigt hos kvinder og skabe et mere markant og maskulint udseende hos mænd.

Behandlingerne udføres typisk med ikke-permanente fillere eller semi-permanente fillere. Efter den enkeltes behov og ønsker suplerer vi ofte behandlingerne med laserbehandlingereller peelinger for også at skabe en smuk og vitalt udseende hudoverflade.

Kvinde 28 år, ansigt før behandling, 3 vinkler

Kvinde på 28 år før behandlingsforløbet med fillere, Botox / Vistabel, permanent makeup og laser / IPL går i gang. Kvinden ønsker især at fremhæve sine kindben, slippe af med karsprængninger og små ar samt få gjort næsen mindre og slankere.

Kvinde 28 år, ansigt efter behandling, 3 vinkler

Det endelige resultat efter et behandlingsforløb på et halvt år. Et endnu smukkere og endnu mere attraktivt ansigt ved hjælp af filler behandlinger, Botox / Vistabel, permanent makeup og laser / IPL.

Markant foryngelse og forskønnelse uden operation

SUBLIM SKØNHED bygger på de meste anerkendte, veldokumenterede og sikre metoder til at opnå markant forskønnelse og foryngelse uden kirurgisk indgreb.

Målet er harmoni og balance i dit ansigt

Vi undgår simple, stereotype og kortsigtede behandlinger med f.eks. alt for voldsomme og ubalancerede volumen behandlinger. I stedet bringer vi gennem måneders lange behandlingsforløb dit ansigtsform og din hud tilbage til en yngre alder.

Vi benytter dit naturlige gode udseende til at gøre det endnu smukkere ved at optimerer din ansigts symmetri, former og ansigtsoverflade. Et yngre udseende, glamourisering, feminisering eller maskulinisering er det optimale, sublime resultat - med bevarelse af mimik og et naturligt udtryk.

Birgit siger om skulpturering af ansigtet:

Birgit siger om skulpturering af ansigtet:

Birgit Aaby

I mere end 10 år har jeg været kunde hos DermoCosmetic. Jeg har både fået skulpturerings behandlinger med Botox / Vistabel, med filler- og med Sculptra og Radiesse. Jeg kan helt igennem anbefale DermoCosmetic. De er eksperter og kvalificeret helt ud til fingerspidserne og laver flotte og harmoniske behandlinger.

Birgit Aaby