Sublim skønhed

Kvindeansigt

Sublim skønhed

Langsigtet ansigtsdesign og skulpturering

Behandlingskonceptet SUBLIM SKØNHED er målrettet dig, som er særligt ambitiøs med at forbedre dit udseende - uanset din alder.

Nye lavere priser på Restylane og Juvederm behandlinger. Vi udfører stadig flere Restylane behandlinger. Det betyder bl.a., at vi har opnået mere fordelagtige indkøbspriser fra vores leverandører. Se de nye priser her.

Ønsker du at opnå ekstraordinær skønhed?

Hos DermoCosmetic København og i Virum er speciallæge i hudsygdomme dr. med. Erik Obitz og vores specialuddannede sygeplejersker eksperter i at skulpturere ansigtet med udgangspunkt i anerkendt viden om æstetik og skønhed.

Vi tager udgangspunkt i dit naturlige udseende. Vores motto er at alle vil kunne se det, men ingen vil vide det. Med andre ord: Du bliver smukkere, uden du kommer til at se "behandlet" ud.

Kvinde 28 år, ansigt før behandling, 3 vinkler

Kvinde på 28 år før behandlingsforløbet med fillere, Botox / Vistabel, permanent makeup og laser / IPL går i gang. Kvinden ønsker især at fremhæve sine kindben, slippe af med karsprængninger og små ar samt få gjort næsen mindre og slankere.

Kvinde 28 år, ansigt efter behandling, 3 vinkler

Det endelige resultat efter et behandlingsforløb på et halvt år. Et endnu smukkere og endnu mere attraktivt ansigt ved hjælp af filler behandlinger, Botox / Vistabel, permanent makeup og laser / IPL.

Få tilrettelagt et skræddersyet behandlingsforløb for SUBLIM SKØNHED

I DermoCosmetic lægger vi sammen med dig et personligt behandlings program, som revurderes løbende og tilpasses dine behov for hvordan dit ansigt optimalt "skulptureres, "løftes" og gøres markant endnu smukkere.

Samtidig vil det i mange tilfælde være oplagt at supplere skulpturering med at behandle selve hudens struktur og kvalitet, f. eks ved at fjerne karsprængninger eller behandle solskader.

Hageparti kvindeansigt, før og efter behandling

Definering og konturering af hage og kæbeparti med semi-permanente fillere

Markant foryngelse og forskønnelse uden operation

SUBLIM SKØNHED bygger på de meste anerkendte, veldokumenterede og sikre metoder til at opnå markant forskønnelse og foryngelse uden kirurgisk indgreb.

Målet er harmoni og balance i dit ansigt

Vi undgår simple, stereotype og kortsigtede behandlinger med f.eks. alt for voldsomme og ubalancerede volumen behandlinger. I stedet bringer vi gennem måneders lange behandlingsforløb dit ansigtsform og din hud tilbage til en yngre alder.

Vi benytter dit naturlige gode udseende til at gøre det endnu smukkere ved at optimerer din ansigts symmetri, former og ansigtsoverflade. Et yngre udseende, glamourisering, feminisering eller maskulinisering er det optimale, sublime resultat - med bevarelse af mimik og et naturligt udtryk.

Kvindeansigt i profil, før og efter behandling

Før-efter volumen og skulpturering af læber med ikke-permanente fillere ("heart lip metoden")

Skulpturering bruges til at genoprette volumen og definere ansigtet

Behandlingen kan på en naturlig måde give højere og større kindben, fastere kinder og en mere defineret hage. Kombinationen af ikke-permanente fillere og toxin kan med fordel bruges til både at genskabe et mere feminint og ungdommeligt ansigt hos kvinder og skabe et mere markant og maskulint udseende hos mænd.

Karina Byberg før/efter rynkebehandling

Før-efter behandling af rynker og manglende volumen. En markant forskønnelse.

Fillere kan bruges til behandling af store ansigtsområder med henblik på at skulpturere ansigtet, tilføre mere volumen og fylde i ansigtet.

Hele ansigtet behandles med større volumen af fillere, som genskaber fylde i dit ansigt de rette steder. En slags ansigtsløftning uden brug af kniv.

Kontakt DermoCosmetic og hør mere om SUBLIM SKØNHED.

Behandling af rynker og furer, før/efter

Volumen og kontureringsbehandling med ikke-permanente fillere før-efter