SkinCeuticals - hudprodukter ud over det sædvanlige

Kvindeansigt

SkinCeuticals - hudprodukter ud over det sædvanlige

Med sine synlige og veldokumenterede resultater, hører SkinCeuticals hjemme i den højeste liga af avancerede og effektive hudplejeprodukter. Med de rette produkter kan du derfor optimere din behandling, så du opnår et flottere resultat.

Hos DermoCosmetic er vi specialister i SkinCeuticals, og kan give dig en professionel rådgivning, der kan forbedre din hud, og give dig en fantastisk glød. Vi tager din hud i betragtning, og sammensætter de helt rigtige produkter til netop din hud.

Produkterne er designet til at forhindre fremtidige skader, beskytte sund hud og korrigere tidligere skader. Det betyder, at produkterne ikke kun genopretter en ungdommelig smuk hud, men også medvirker til at forebygge alvorlige hudsygdomme, såsom hudkræft.

SkinCeuticals kvalitetsingredienser har dokumenterede videnskabelige resultater, og hudplejeprogrammet fungerer som et komplet system til maksimal forbedring af hudens sundhed. SkinCeuticals hudplejeprogrammet er bygget op omkring tre grundlæggende elementer: forebyggelse, beskyttelse og korrektion.

Forebyggelse

C E Ferulic
C E Ferulic er en kombination af antioxidanter, der giver beskyttelse mod for tidlig aldring af huden. Serummets mange antioxidanter beskytter din hud mod miljørelateret aldring.
Serummet indeholder L-askorbinsyre, E-vitamin og ferulsyre.

Phloretin CF
Phloretin CF er en forebyggende og korrigerende antioxidantpleje. Serummet kombinerer phloretin med C-vitamin og ferulsyre, og hjælper med at reducere pigmentforandringer for en mere jævn og strålende hudtone.

AOX Eye Gel
AOX Eye Gel medvirker til en beskyttelse af stress omkring øjenområdet, og genopfrisker huden under øjnene samt mindsker hævelser.
Produktet forebygger aldringstegn og korrigerer eksisterende pigmentering. Hvis produktet bruges dagligt, vil det modvirke træthedstegn og genskabe et frisk udtryk i øjenområdet.

Resveratrol B E
Resveratrol B E er en effektiv pleje til brug om natten. Serummet indeholder en sammensætning af tre antioxidanter: resveratrol, baicalin og E-vitamin. Serummet styrker hudens forsvar mod frie radikaler, og giver huden en fornyet glød og spændstighed.

Korrigere

Epidermal Repair
Epidermal Repair er specielt formuleret pleje til sensitiv hud - eller til sensitivitet efter æstetiske behandlinger. Produktet indeholder en unik sammensætning af ingredienserne beta-glucan, ekstrakt af centella asiatica og sodium palmitoyl proline. Cremen virker intenst beroligende og reducerer rødme.

Redness Neutralizer
Redness Neutralizer er udviklet til sensitiv hud med en tendens til rødme. Det er en let creme-gelé, der styrker hudbarrieren og mindsker rødme. Produktet kan anvedes i hele ansigtet.

Triple Lipid Restore 2:4:2
Triple Lipid Restore indeholder en høj koncentration af lipider: 2% ren ceramid, 4% naturligt kolestorol og 2% omega-fedtsyrer. Produktet er specielt formuleret til moden hud for at opnå en fugtet, fyldigere og fastere hud.

A. G. E. Interrupter
A.G.E Interrupter er udarbejdet specifikt til moden hud, da den forebygger og korrigerer typiske tegn på aldring. Ved daglig brug vil produktet synligt forbedre hudoverfladens tekstur, spændstighed og give en mere ensartet hudtone.

A. G. E. Eye Complex
A. G. E. Eye Complex forbedrer tydelige tegn på aldring i øjenområdet markant. De optisk slørende ingredienser i produktet vil med det samme forbedre hudens udstråling - og dermed reducere mørke rander. Hudens spændstighed øges, og giver dermed en markant synlig forbedring af rynker.

HA Intensifier
HA Intensifier indeholder hyaluronsyre, der er en kraftig naturlig fugtbinder, som hjælper med at vedligeholde fugtniveauet i huden. Produktet giver fylde og fasthed, og kan med fordel anvendes i kombination med fillere.

Blemish + Age Defense
Blemish + Age Defense er en målrettet serum til behandling af aldringstegn og urenheder hos voksne. Produktet er specielt udviklet til at forebygge urenheder, mindske pigmentering og reducere udviklingen af ujævn hud, fine linjer og rynker.

Retinol 0,3 / 0,5
Retinol 0,3 og 0,5 er formuleret med fous på en høj koncentration af ren retinol. Produkterne stimulerer cellefornyelsen, og styrker hudens struktur for at gøre fine linjer, rynker og pigmentforandringer mindre synlige. Det høje indhold af Retinol hjælper yderligere med at mindske porestørrelsen og korrigere uregelmæssigheder og rødme.

Clarifying Clay Masque
Clarifying Clay Masque kombinerer en 5 % frugtsyreblanding med naturligt ler fra jorden af højeste kvalitet. Produktet virker mildt eksfolierende, og hjælper med at berolige huden. Tilstoppede porer renses, og urenheder bliver reduceret. Huden efterlades ren og klar.

Retexturing Activator
Retexturing Activator er et revolutionerende og nærende serum, der styrker hudens barriere og giver en sundere, mere strålende hud. Serummet bygger på eksfoliering og fugttilførsel - for at fremme hudens fornyelsesproces, synligt mindske fine linjer og gøre huden smidigere og blødere.

Glycolic 10 Renew Overnight
Glycolic 10 er en korrigerende natcreme med en aktiv glykolsyreværdi på 10%. Cremen eksfoliere huden og booster cellefornyelsen. Den kan anvendes hver aften.

Phyto Corrective Masque
Phyto Corrective Masque er en beroligende gelé-maske, der køler og beroliger sensitiv og midlertidig reaktiv hud. Masken styrker hudens forsvar mod eksterne miljøpåvirkninger, og virker som intenst beroligende pleje.

Phyto Corrective Gel
Phyto Corrective Gel er en let og oliefri gelé, der passer perfekt til sensitiv hud og problemhud. Produktets styrkende egenskaber hjælper med at berolige irrieteret hud, og hjælper med at fremme en mere jævn hudtone.

Fugte

Daily Moisture
Daily Moisture er en let, poreformindskende fugtcreme til normal eller fedtet hud. Cremen fugter, nærer og hjælper med synligt at mindske porerne ved hjælp af en eksklusiv kombination af virksomme ingredienser. Fornyer og beskytter uden at efterlade huden med en fedtet fornemmelse.

Hydrating B5 Gel
Hydrating B5 Gel er en fugtgivende serum beriget med B5-vitamin og hyaluronsyre. Serummet giver huden næring og fugt og efterlader huden blød og smidig. Kan anvendes i kombination med ansigtscremen eller alene som oliefri fugtpleje. Ideel som fugt til uren hud.