Priser for behandlinger hos DermoCosmetic

Kvindeansigt

Priser for behandlinger hos DermoCosmetic

Priser for Botox / Azzalure behandlinger

Botox / Azzalure behandling er verdens mest benyttede metode til rynkebehandling. Resultatet er et smukt og naturligt ansigtsudtryk, hvor du bevarer en levende mimik.

Injektionsbehandling ved pande

Priser for filler behandlinger

Prisen på en filler behandling er afhængig af, hvor stort område der skal behandles, hvilket område der skal behandles og typen af produkt, der anvendes.

Behandler udfører ansigtsbehandling med injektionssprøjte

Priser for Sculptra og Radiesse behandlinger

Priser for Scupltra rynkebehandling til større områder i ansigtet og Radiesse rynkebehandling til mindre og fokuserede områder i ansigtet og på hænderne.

Blond kvinde

Priser for tatoveringsfjernelse

Tatoveringsfjernelse hos DermoCosmetic er med det nyeste og mest effektive laserudstyr i verden, kaldet Discovery Pico, som samtidig giver markant færre risici og gener.

Tatovering fjernes med laser

Priser for hårfjerning

Du får den højeste kvalitet i hårfjerning med laser og samtidig markedets billigste priser med prisgaranti. Behandlingerne foregår med det sikreste og mest effektive udstyr.

Permanent hårfjerning ben

Priser for hudforyngelse

Prisen afhænger af behandlingsmetoden (type af laser- eller IPL behandling) og hvor stort et område, der skal behandles. Mild faktioneret laser, IPL og CO2.

Laserbehandling af ar

Priser for kar på ben

Vi tilbyder to effektive behandlinger til kar på ben. Sklerosering som er en injektionsbehandling og Vasculaze som er en laserbehandling.

Kvindeben

Priser på fedtfrysning

Priser for CoolTech fedtfrysning. Behandlingerne hvor du opnår op til 25% reduktion i uønsket kropsfedt. Behandlingen tager ca. 60-70 minutter og kræver ikke bedøvelse.

Behandler igang med fedtfrysning

Priser for hudopstramning

Priser for hudopstramning. Få reduceret slap og hængende hud med radiofrekvens eller injektionsbehandling og opnå en opstrammet og udglattet hud.

Morpheus8 laser behandling

Priser for peelinger

Prisen afhænger af typen af peeling (mild, medium eller dyb) og områder, peelingen udføres i.

Peeling behandling af kvinde

Priser for Ar

Vi behandler alle slags ar - både efter akne, forbrænding, operation eller tatoveringsfjernelse. Ar kan aldrig fjernes helt, men kan forbedres betydeligt.

Laserbehandling af ar