Priser for behandlinger hos DermoCosmetic

Kvindeansigt

Priser for behandlinger hos DermoCosmetic

Priser for Botox / Azzalure behandlinger

Stig Andersen ansigt

Botox / Azzalure behandling er verdens mest benyttede metode til rynkebehandling. Resultatet er et smukt og naturligt ansigtsudtryk, hvor du bevarer en levende mimik.

Mere om Botox priser


Priser for Restylane behandlinger

Anne Lindfjeld ansigt

Prisen på en Restylane behandling er afhængig af, hvor stort område der skal behandles, hvilket område der skal behandles og typen af Restylane produkt, der anvendes.

Mere om Restylane priser


Priser for Sculptra og Radiesse behandlinger

Skulpturering af ansigtet, Birgit Aaby

Priser for Scupltra rynkebehandling til større områder i ansigtet og Radiesse rynkebehandling til mindre og fokuserede områder i ansigtet og på hænderne.

Mere om Sculptra og Radiesse priser


Priser for tatoveringsfjernelse

Mangefarvet tatovering på ryg

Tatoveringsfjernelse hos DermoCosmetic er med det nyeste og mest effektive laserudstyr i verden, kaldet Discovery Pico, som samtidig giver markant færre risici og gener.

Mere om priser for tatoveringsfjernelse


Priser for hårfjerning

Kvinde i bikini ved strand

Du får den højeste kvalitet i hårfjerning med laser og samtidig markedets billigste priser med prisgaranti. Behandlingerne foregår med det sikreste og mest effektive udstyr.

Mere om hårfjerning priser


Priser for laser og IPL behandlinger

Ar efter akne på kind

Prisen afhænger af behandlingsmetoden (type af laser- eller IPL behandling) og hvor stort et område, der skal behandles. Du får prisgaranti på IPL og fraktioneret laser ER: Glass.

Mere om laser og IPL priser


Priser på fedtfrysning

Mellemgulv hvid trusse

Priser for CoolTech fedtfrysning. Behandlingerne hvor du opnår op til 25% reduktion i uønsket kropsfedt. Behandlingen tager ca. 60-70 minutter og kræver ikke bedøvelse.

Mere om fedtfrysning priser


Priser for behandling af karpsprængninger på ben

Smukke sommerben

Prisen på fjernelse af blodkarsprængninger på ben med scleroterapi er afhængig af sværhedsgrad. Ved en gratis konsultation får du oplyst den nøjagtige pris på din behandling.

Mere om priser for behandling af karpsprængninger på ben


Priser for peelinger

Smukt kvindeansigt

Prisen afhænger af typen af peeling (mild, medium eller dyb) og områder, peelingen udføres i. Du får rabat på NeoStrata peelinger.

Mere om priser for peelinger