Tilbud og kampagner

Kvindeansigt

Tilbud og kampagner

Aktuelle tilbud og kampagner på behandlinger, behandlingsforløb og produkter. Disse tilbud og kampagner er tidsbegrænsede og er udover vores faste rabatter på behandlingsforløb og vores Club Loyal program.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 31 21 64 24 og bestil tid til en gratis konsultation eller direkte til behandling. NB: Kampagner og tilbud kan ikke kombineres med hverken Club Loyal rabat, eller med andre tilbud, rabatter eller fordelsprogrammer.

25% på din første Botox behandling

Har du aldrig fået Botox hos DermoCosmetic? Så er det måske nu du skal slå til. Lige nu får du nemlig hele 25% i rabat på din første Botox behandling! Det gælder alle typer Botox behandlinger - både små som store! Book din konsultation på en af de følgende datoer og gør en stor besparelse på din behandling - det er først til mølle med tider.

-----------------------------------------------------

CoolTech Kampagne - særlig pris 2.500 kr. hos vores behandler Thea (København)

Stå helt skarpt til sommer. Lige nu får du nemlig en helt særlig pris hos vores behandler Thea. Få din næste CoolTech behandling til kun 2.500 kr. uanset område*. CoolTech behandlingen er en naturlig og sikker måde at foretage en effektiv og permanent fedtreduktion - helt uden kirurgi. Vi fryser dine genstridige fedtdepoter og reducerer dem med op til 25%.

*Prisen er per område/påsætning

-----------------------------------------------------

-20% på Clarifying Clay Masque & Sheer Mineral Defense Solcreme fra SkinCeuticals

CLARIFYING CLAY MASQUE
En maske, der kombinerer en 5% frugtsyreblanding med naturligt ler fra jorden af højeste kvalitet. Virker mildt eksfolierende og hjælper med at berolige huden. Udtørrer ikke, renser tilstoppede porer og reducerer urenheder

SHEER MINERAL UV DEFENSE SUNSCREEN

Sheer Mineral UV Defense SPF50 er en solcreme med høj UVB- og UVA-beskyttelse, der giver en mat finish til alle hudtyper inklusiv sensitiv hud. Den er vandafvisende, og formuleringen indeholder 100% mineralske og bredspektrede filtre, som beskytter din hud med SPF50. Den har en silkeblød, let og gennemsigtig tekstur, der spredes jævnt og tørrer hurtigt.

Tilbuddet kører så længe lager haves.

-----------------------------------------------------

Få 50% på din første tatoveringsfjernelse behandling (Aalborg)

  • Har du fortrudt eller har du bare en tatovering, som ikke længere passer ind i dit liv? Lige nu får du hele 50% på din første laserbehandling med vores nyeste Pico teknologi. Specialuddannede sygeplejerske fjerner din tatovering gennem et tilpasset forløb - så du får det bedste resultat i sikre rammer. Kom ind til en gratis konsultation og få estimeret prisen på din tatovering.
  • Mere om Tatoveringsfjernelse
  • Vores priser på Tatoveringsfjernelse

-----------------------------------------------------

Permanent hårfjernelse kampagne - køb 6 behandlinger, få 2 behandlinger gratis

Gælder i København, Virum og Aalborg. Når du køber et klippekort, betaler du kun for 6 behandlinger, og du får 2 gratis behandlinger oveni.

Du kan vælge mellem 5 forskellige pakker, der alle består af en kombination af vores mest populære hårfjerningsbehandlinger. Nedenfor kan du se alle vores hårfjerningskampagner. Du sparer op til 8.400 kr.!

Armhuler og udvidet bikinikant
Køb 6 behandlinger – få 2 GRATIS!
Pris: 6.900 kr.
Du sparer: 2.300 kr.

Armhuler, udvidet bikinikant og underben
Køb 6 behandlinger – få 2 GRATIS!
Pris: 15.600 kr.
Du sparer: 5.200 kr.

Armhuler, udvidet bikinikant og hele ben
Køb 6 behandlinger – få 2 GRATIS!
Pris: 25.200 kr.
Du sparer: 8.400 kr.

Ryg, skuldre og bryst
Køb 6 behandlinger – få 2 GRATIS!
Pris: 16.800 kr.
Du sparer: 5.600 kr.

Ryg, skuldre og lænd
Køb 6 behandlinger – få 2 GRATIS!
Pris: 14.700 kr.
Du sparer: 4.900 kr.

-----------------------------------------------------