Tilbud og kampagner

Kvindeansigt

Tilbud og kampagner

Her ser du vores aktuelle tilbud og kampagner på behandlinger, behandlingsforløb og produkter. Disse tilbud og kampagner er tidsbegrænsede og kan ikke kombineres med fordelsprogrammer eller andre rabatter.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 31 21 64 24 og bestil tid til en gratis konsultation eller direkte til behandling. NB: Kampagner og tilbud kan ikke kombineres med hverken Club Loyal rabat, eller med andre tilbud, rabatter eller fordelsprogrammer.

Ny behandling: FraxTight (Aalborg)

Intro tilbud: Spar 6.000 kr. på et forløb + få en gratis behandling oveni.

FraxTight behandlingen giver dig to af vores bedste behandlinger i en pakke. Første del af behandlingen vil være stimulering af det dybe lag med radiobølger. Her bliver kollagenet stimuleret, hvilket forbedrer fastheden og elasticiteten. Anden del af behandlingen er med vores Fractional laser, som arbejder på overfladen ved at udjævne ar, fine linjer, solskader og mindskning af porer.

Sammen udgør de den ultimative kombinationsbehandling behandling for dig, som ønsker en flot forynget hudtekstur og opstramning med kort downtime.

Lige nu får du én gratis ekstra behandling når du køber 3 behandlinger FraxTight i Aalborg.

-----------------------------------------------------

25% på permanent hårfjerning med laser hos Camille (København)

I hele september og oktober 2022 får du hele 25% rabat på permanent hårfjerning hvis du booker tid til behandling hos Camille i København. Det gælder både små og store behandlinger, og er du hurtig, kan du ofte nå at få 2 behandlinger med 25% rabat inden udgangen af oktober.

Hos DermoCosmetic får du i forvejen altid 50% rabat på hårfjerning på alle områder efter det dyreste område, når du vælger behandling i mere end 1 område, hver gang du kommer til behandling. Vi beregner din rabat på hårfjernelse hos Camille oveni denne standard rabat.

-----------------------------------------------------

CoolTech Kampagne - særlig pris 2.500 kr. (København)

Stå helt skarpt i kjolen eller skjorten. Lige nu får du nemlig en helt særlig pris hos vores behandlere Thea og Camille. Få din næste CoolTech behandling til kun 2.500 kr. uanset område*. CoolTech behandlingen er en naturlig og sikker måde at foretage en effektiv og permanent fedtreduktion - helt uden kirurgi. Vi fryser dine genstridige fedtdepoter og reducerer dem med op til 25%.

*Prisen er per område/påsætning

-----------------------------------------------------

-20% på Sheer Mineral Defense Solcreme fra SkinCeuticals

SHEER MINERAL UV DEFENSE SUNSCREEN
Sheer Mineral UV Defense SPF50 er en solcreme med høj UVB- og UVA-beskyttelse, der giver en mat finish til alle hudtyper inklusiv sensitiv hud. Den er vandafvisende, og formuleringen indeholder 100% mineralske og bredspektrede filtre, som beskytter din hud med SPF50. Den har en silkeblød, let og gennemsigtig tekstur, der spredes jævnt og tørrer hurtigt.

Tilbuddet kører så længe lager haves.

-----------------------------------------------------

Få 50% på din første tatoveringsfjernelse behandling (Aalborg)

Har du fortrudt eller har du bare en tatovering, som ikke længere passer ind i dit liv? Lige nu får du hele 50% på din første laserbehandling med vores nyeste Pico teknologi. Specialuddannede sygeplejersker fjerner din tatovering gennem et tilpasset forløb - så du får det bedste resultat i sikre rammer. Kom ind til en gratis konsultation og få estimeret prisen på din tatovering.

-----------------------------------------------------

Permanent hårfjernelse kampagne - køb 6 behandlinger, få 2 behandlinger gratis

Gælder i København, Virum og Aalborg. Når du køber et klippekort, betaler du kun for 6 behandlinger, og du får 2 gratis behandlinger oveni.

Du kan vælge mellem 5 forskellige pakker, der alle består af en kombination af vores mest populære hårfjerningsbehandlinger. Nedenfor kan du se alle vores hårfjerningskampagner. Du sparer op til 8.400 kr.!

Armhuler og udvidet bikinikant
Køb 6 behandlinger – få 2 GRATIS!
Pris: 6.900 kr.
Du sparer: 2.300 kr.

Armhuler, udvidet bikinikant og underben
Køb 6 behandlinger – få 2 GRATIS!
Pris: 15.600 kr.
Du sparer: 5.200 kr.

Armhuler, udvidet bikinikant og hele ben
Køb 6 behandlinger – få 2 GRATIS!
Pris: 25.200 kr.
Du sparer: 8.400 kr.

Ryg, skuldre og bryst
Køb 6 behandlinger – få 2 GRATIS!
Pris: 16.800 kr.
Du sparer: 5.600 kr.

Ryg, skuldre og lænd
Køb 6 behandlinger – få 2 GRATIS!
Pris: 14.700 kr.
Du sparer: 4.900 kr.

-----------------------------------------------------