Tilbud og kampagner

Kvindeansigt

Tilbud og kampagner

Her ser du vores aktuelle tilbud og kampagner på behandlinger, behandlingsforløb og produkter. Disse tilbud og kampagner er tidsbegrænsede og kan ikke kombineres med fordelsprogrammer eller andre rabatter.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 31 21 64 24 og bestil tid til en gratis konsultation eller direkte til behandling. NB: Kampagner og tilbud kan ikke kombineres med hverken Club Loyal rabat, eller med andre tilbud, rabatter eller fordelsprogrammer.

Permanent hårfjerning med laser - køb 6 behandlinger, få 2 behandlinger gratis (alle klinikker)

Når du køber et forløb, betaler du kun for 6 behandlinger, og du får 2 gratis behandlinger oveni.

Du sammensætter selv din egen behandling. Gælder for 2 eller flere områder. Forløbet er en måde for dig at spare ekstra penge på dit forløb.

Gælder i København, Virum og Aalborg fra d. 17 april så længe tider haves.

-----------------------------------------------------

25% på hudforyngende laserbehandlinger (alle klinikker)

Giv din hud lidt ekstra opmærksomhed med dette gode tilbud. Lige nu får du nemlig 25% på al hudforyngende laser hos vores kosmetiske sygeplejerske Camille i København og Virum og hos Lotte og Ann i Aalborg.

Det gælder:

IPL (til kar og solskader)

Fractional (Frax) (1540 og Pico: til forstørrede porer, fine linjer, ar og en pænere hudstruktur)

Photorejuvenation (kombination af IPL og Frax)

Vores laserbehandlinger er designet til at give dig en forynget og sundere hud. Med en laserbehandling kan man bl.a. reducere uønskede pigmentforandringer, fine linjer og rynker, samt forbedre hudens elasticitet, ensartethed og glød. Vi anvender avanceret teknologi og de nyeste metoder for at sikre dig de bedste resultater.

Kan ikke kombineres med andre tilbud eller rabatter. Dette eksklusive sommertilbud gælder så længe tider haves. Sidste behandlingsdag senest 30/9.

-----------------------------------------------------

CoolTech Kampagne - særlig pris 3.000 kr. (København)

Stå helt skarpt i kjolen eller skjorten. Lige nu får du nemlig en helt særlig pris hos vores behandlere Thea og Camille. Få din næste CoolTech behandling til kun 3.000 kr. uanset område*. CoolTech behandlingen er en naturlig og sikker måde at foretage en effektiv og permanent fedtreduktion - helt uden kirurgi. Vi fryser dine genstridige fedtdepoter og reducerer dem med op til 25%.

*Prisen er per område/påsætning

-----------------------------------------------------

30% på hårfjerning (Aalborg)

Du sparer lige nu 30% på alle hårfjerningsbehandlinger i Aalborg. Denne super rabat gælder både nye og gamle kunder så længe vores behandlere har ledige tider. Så skynd dig at booke online eller ring på 31 21 64 24 **)

**) Rabatten kan ikke kombineres med andre rabatter eller tilbud.

-----------------------------------------------------

25% på speciallæge Kristians CO2 & Morpheus8 behandlinger (Aalborg)

For at fejre Kristians ansættelse, tilbyder vi nu 25% rabat på alle CO2 og Morpheus8 behandlinger i april, maj og juni måned!* Dette er en fantastisk mulighed for at få en eftertragtet behandling til en unik pris.

CO2 og Morpheus8 kræver en forudgående konsultation minimum 1 uge før din første behandling.

* gælder ikke folk som allerede er i et forløb. Kan ikke kombineres med andre tilbud, rabatter, fordelsprogrammer eller Club Loyal.

-----------------------------------------------------

Få 50% på din første tatoveringsfjernelse behandling (Aalborg)

Har du fortrudt eller har du bare en tatovering, som ikke længere passer ind i dit liv? Lige nu får du hele 50% på din første laserbehandling med vores nyeste Pico teknologi. Specialuddannede sygeplejersker fjerner din tatovering gennem et tilpasset forløb - så du får det bedste resultat i sikre rammer. Kom ind til en gratis konsultation og få estimeret prisen på din tatovering.

-----------------------------------------------------

-----------------------------------------------------