Rynker ved øjnene

Kvindeansigt

Rynker ved øjnene

Har du rynker ved øjnene kan disse reduceres eller fjernes helt. Resultatet er et yngre og friskere udseende - i balance med dit naturlige udgangspunkt. "Kragetæer" ved siden af øjnene udglattes, bekymringsrynker mellem øjnene forsvinder og øjenbryn løftes.

Konsultation for behandling af rynker ved øjnene er gratis i DermoCosmetic. Du kan vælge at konsultation og behandling i alle vores DermoCosmetic klinikker i København, Virum og Aalborg.

Oplever du at du ser mere træt ud, end du føler dig? Så er en diskret rynkebehandling i øjenomgivelserne sikkert noget for dig.

Behandling med et muskelafslappende toksin er det mest effektive og sikre middel til rynkebehandling. Dette gælder i særdeleshed, hvis du har rynker ved øjnene, mellem øjnene og over øjnene. I dette område er det de mimiske rynker, rynker der træder frem når du bevæger ansigtsmuskulaturen, som behandles effektivt.

Hvis du har mørke rander eller hule rander under øjnene, er behandling med ikke-permanente fillere oftest den bedste behandling.

I DermoCosmetic fjerner vi også rynker ved siden af øjnene med CO2 laser. Denne behandlingsform er særdeles velegnet, hvis du har:

  • statiske rynker (dybere rynker, der ses i huden, også når du ikke bevæger din ansigtsmuskulatur)
  • kreppet og løs hud

Har du overfladiske rynker ved øjnene, er behandling med peelinger og dermaroller ofte en god løsning. Alt dette kan vi vejlede dig om i forbindelse med en gratis og uforpligtende konsultation.

Før/efter behandling af rynker ved øjne

Før-efter behandling af rynker ved øjnene

Resultat af behandling af rynker ved øjnene

Resultatet bliver altid et naturligt ansigtsudtryk med bevarelse af en levende mimik. Du slipper af med et træt, bekymret eller vredt udtryk i området ved øjnene.

Opnå et friskere udseende - undgå at se behandlet ud

Hos DermoCosmetic sørger vi for, at du bevarer din naturlige mimik. Med andre ord: Alle vil bemærke at du ser bedre ud, men ingen vil lægge mærke til, at du har fået en behandling ved øjnene.