Skinrejuvenation (hudforyngelse)

Kvindeansigt

Skinrejuvenation (hudforyngelse)

Hos DermoCosmetic er det vores behandlingsstrategi at kombinere forskellige typer behandlinger, for at du opnår det optimale behandlingsresultat. Hudforyngelse (skinrejuvenation) handler for os om at hjælpe dig til den bedste hudkvalitet.

Vi råder over mange forskellige typer højkvalitets laser- og injektionsbehandlinger. Hos os tilbydes du skræddersyede skinrejuvenations pakker, for at vi kan sikre, at du får det bedste behandlingsforløb med de bedste resultater til en fornuftig pris. En enkelt behandling er ikke hensigtsmæssigt. Når du har besluttet dig for at gå i gang med at investere i et hudforyngende behandlingsforløb, fortjener du topkvalitet i de mest virksomme og nødvendige antal behandlinger.

Huden forandrer sig med alderen

Sollys har langt den største del af skylden for hudens aldring, som viser sig ved, at huden bliver mere slap, der opstår grove porer, "grumset" hudfarve, pigmentskjolde, rødme og karudvidelser. Skinrejuvenation behandlinger formindsker hudens alderstegn, og du opnår et friskere og yngre udseende.

De mest oplagte behandlingsområder er huden i ansigtet, på halsen og decollete (brystet), men du kan også få behandlet dine arme, hænder og ben.

En kombination af forskellige skinrejuvenation behandlinger giver det bedste resultat

Hvilke behandlinger skal du vælge? Dette kan vi vurdere i forbindelse med en gratis konsultation hos DermoCosmetic. Afhængig af din huds tilstand og din alder findes der både milde og mere kraftige former for hudforyngende behandlinger. Da vi både er hudlæger og specialuddannede sygeplejersker tilbyder vi som en af de få kosmetiske speciallægeklinikker herhjemme alle virksomme typer af hudforyngende behandlinger.

"Nænsom" skinrejuvenation med så godt som ingen eller kort ophelingsperiode:

"Kraftigere" skinrejuvenation behandlinger med op til 3-14 dages downtime:

Behandling af pigmentpletter på øvre brystparti, før og efter

Før-efter behandling af pigmentpletter med IPL


Relaterede sider: