Anne 35 år - behandlingsforløb for at forstærke et godt udseende

Kvindeansigt

Anne 35 år - behandlingsforløb for at forstærke et godt udseende

Anne har gennemgået et behandlingsforløb, hvor målet både var at forstærke ("enhance") et i forvejen godt udseende og at reparere skader i huden ("restore"). Der er behandlet med Restylane, Restylane Skinbooster og Botox/Azzalure

Anne Lindfjeld forfra

Anne 35 år, model, vært og mor til to

Anne 35 år, hun er model, vært og mor til to. De sidste 16 år af hendes liv har hun arbejdet som professionel model, både på billeder og på runways, herhjemme men hovedsageligt i udlandet.

Hun har også lavet en del TV og live hosting til en del større events. I kraft af Annes karriere har hendes udseende naturligt nok altid været meget vigtigt for hende.

Som Anne selv udtrykker det: "Som model, og TV personlighed, har man et ansvar for at passe på sig selv, og altid sørge for, at se præsentabel ud."

Et naturligt godt udgangspunkt

Fra naturens side er Anne udstyret med en god hud og et symmetrisk udseende, som hun blot ønsker skal bibeholdes og understreges.

Det har altid været relativt nemt for Anne at pleje sit udseende. Men hun oplever, at der med årene er opstået nogle udfordringer med hendes udseende, som kan være svære eller helt umulige at gøre noget ved igennem cremer, kost og træning.

Anne har ellers altid passet på sin kost og trænet meget, men hendes graviditeter ændrede balancen i hendes krop en smule, så alt nu kræver lidt mere arbejde:

"Jeg føler at mit ansigt svandt meget ind, og min hud blev mere rynket end jeg var ok med efter mine graviditeter. Mine læber svandt også markant ind, og det fik mig til at se 10 år ældre ud".

Anne Lindfjeld, før og efter behandlingsforløb, forfra

Før og efter behandling med Restylane, Skinbooster og Azzalure, Botox / Vistabel. Annes flotte ansigtstræk er blevet fremhævet med Restylane og skader i huden repareret med Skinbooster og Azzalure.

I lang tid har hun haft en tydelig fordybning mellem øjenbrynene og hun synes selv hun fik rynker omkring øjnene tidligt. Ved hjælp af behandlinger med Botox, er hun sluppet af med rynker og furer i øjenomgivelserne.

En "bivirkning" ved behandlingerne er, at hun nu også slipper for at knibe øjnene sammen grundet hovedpine spændinger. Anne lider nemlig af migræne, som normalt ellers får hende til at spænde de små muskler om øjnene.

"Nu letter min spændingshovedpine", siger Anne. "Jeg får min Botox lagt, så jeg stadig har bevægelse i ansigtet, hvilket for mig er ret vigtigt."

Anne Lindfjeld, før og efter behandlingsforløb, skråt forfra

Før og efter behandling med Restylane, Skinbooster og Azzalure, Botox / Vistabel. Restylane har tilført volumen, resultatet er et friskere og yngre udseende.

Restylane læbebehandling og Botox mod begyndende rynker i øjenområdet

Anne får nu behandlinger med Restylane i læberne ca. 1 gang om året hos DermoCosmetic, og hun oplever, at det virkelig gør en positiv forskel for hendes ansigt.

Tilført volumen i ansigtet/kindbenene med Restylane behandlinger

Anne oplever, at hun altid har haft problemer med at hun meget hurtigt bliver meget slank i ansigtet, for slank, efter hendes egen mening. Derfor får hun Restylane behandlinger, for at få tilført mistet volumen i ansigtet, først og fremmest i kindbenene.

Forebyggende behandlinger med Restylane Skinbooster

Endeligt får Anne behandlinger med Restylane Skinbooster, en fugtgivende kur, der forebygger linjer og rynker i huden samt skaber en opretning af de begyndende tegn på rynker og furer.

Anne Lindfjeld siddende ved bord

Anne fanget i en pause mellem modeljobs

Anne siger:

"Jeg er stor fan af mit Skinbooster resultat, skinbooster er lagt ved mine kinder ved siden af munden.

Skinboosteren hjælper mig til at se både friskere og sundere ud.

Jeg er 35 år gammel, og har det helt fint med min alder, men jeg vil gerne undgå at se ældre ud end jeg er.

Jeg er glad for at have muligheden for at bibeholde og understrege mine naturlige træk, som jeg sætter meget pris på.

Jeg har endelig fået lavet en mindre Restylane behandling af mine kindben, der giver en yderlige konturering af mit ansigt og et diskret løft. Denne behandling tilsammen med Skinbooster kuren modvirker klart min tendens til at se lidt udhulet ud."

Målet med Annes behandlinger er, at hun ikke kommer til at se "behandlet" ud, men blot bliver den bedste udgave af sig selv – med lidt hjælp fra Restylane fillere, Skinbooster og Botox.

Annes behandlinger det sidste år:

  • 2 ml. Restylane Skinbooster
  • 1 ml Restylane Lyft til markering af kindben
  • 1ml Restylane Emervel Lip til volumen i læberne
  • Botox/Azzalure behandling ved siden af øjnene, mellem øjenbryn og i pande hver 4. mdr.