Permanent hårfjerning hos DermoCosmetic

Kvindeansigt

Permanent hårfjerning hos DermoCosmetic

Bliv behandlet med det bedste udstyr til de billigste priser!

Vi tilbyder permanent hårfjerning i København, i Virum og i Aalborg. Kom til en gratis konsultation, hvor du får et skræddersyet tilbud på permanent hårfjerning med IPL eller diode laser. Hos DermoCosmetic får du den højeste kvalitet i hårfjerning med laser og samtidig markedets billigste priser! Kontakt os allerede i dag på tlf. 31 21 64 24.

Her er det Nicoline som får fjernet hår på benene og under armene med IPL. Laseren fanger pigmentet i håret og ødelægger hårsækken. Ca. 50% af hårene kommer tilbage efter en enkelt behandling, derfor skal behandlingen gentages en række gange. Du skal regne med ca. 4-8 behandlinger for det bedste resultat.

Vi står parat til at hjælpe dig, uanset om det er et mindre område, f.eks. overlæben, hår under armene og bikinikant. Eller du ønsker at få fjernet hår på ryggen. Vi tilbyder permanent hårfjerning til både mænd og kvinder.

Hårfjerning på ben, før/efter permanent hårfjerning

Permanent hårfjerning med IPL ben før-efter behandling

Behandling af uønsket hårvækst med IPL og diode laser

Behandling med diode laser og intenst pulseret lys (IPL) anses i dag for at være de mest effektive behandlingsmetoder til at fjerne uønsket hårvækst. Disse metoder tilbydes i DermoCosmetic. Hos os tilbydes du behandling med den højeste kvalitet IPL og Diode lasere på markedet: Palomar Starlux og ICON fra det amerikanske firma Cynosure og Diolaze XL diode laser fra InMode.

Hårfjerning på ben, før og efter behandling

Før-efter behandling af uønsket hårvækst på ben med DiolazeXL

Hårfjernelse med diode laser tilbydes fra marts 2020 hos DermoCosmetic klinikkerne i København og Aalborg

Denne type hårfjernelseslaser har følgende fordele:

  • Velegnet til de fleste typer af lyse hår
  • Egnet til alle hudtyper
  • Kort behandlingstid
  • Hurtige resultater (færrest antal nødvendige behandlinger)
  • Nærmest smertefri behandling

Ved en IPL eller diode laser behandling rettes apparatets stråler mod hårfolliklerne, hvor der sker en opvarmning og en permanent destruktion af disse, som forhindrer ny hårvækst.

Hårfjerning på arm, før og efter behandling

Før-efter behandling af uønsket hårvækst på arm med DiolazeXL

Undgå svage IPL apparater og lasere, der ikke fjerner uønsket hår

Der findes andre typer metoder til fjernelse af hår. Vær opmærksom på, at der findes mange svage IPL apparater og lasere på markedet og hjemmebehandlingsapparater. Disse virker kun ved at "vokse" hårene, der derfor altid vender tilbage.

Hvilket IPL apparat giver den bedste fjernelse af uønsket hårvækst?

For at opnå et mere varigt resultat, er det vigtigt at hårsækkene "smeltes". Dette sker med Palomars og ICONS IPL apparater.

Behandlingen med Palomar Starlux og ICON fra Palomar/Cynosure virker ved, at laseren er specifikt indstillet til at ramme pigmentet i det enkelte hårfollikel. Der sker derefter en varmeudvikling, som destruerer hårstrået præcist og hurtigt.

Hårfjerning armhule, før/efter

Permanent hårfjerning med IPL armhuler før-efter

Kommer hårene igen efter fjernelse med IPL og laser?

Generelt set kommer ca. 50 procent af hårene tilbage efter en behandling. Behandlingen skal derfor gentages en række gange for at opnå det ønskede resultat. Hvor mange behandlinger, der skal til, er afhængig af individuelle forhold og det område, der skal behandles.

Der findes ingen hårfjerningsapparater på markedet, der én gang for alle fjerner uønsket hår. Din garanti for høj kvalitet i behandling er at få det gjort hos en kosmetisk hudlægeklinik, der netop er ekspert i uønsket hårvækst, og som investerer i de bedste apparater.

Manderyg, før og efter hårfjerning

Permanent hårfjerning på ryg med ICON IPL før-efter

Hårfjerning af mørke hår med IPL

En laser eller et IPL-apparat kan anvendes til permanent hårfjerning af mørke hår. Da metoden afhænger af melaninet (farvestoffet) i håret, kan lyse, røde og grå hår ikke fjernes med denne metode.

Hårfjerning hvis du har mørk hud

Har du mørk hud kan behandlingen gennemføres, men lysstyrken vil skulle sættes lavt og du vil derfor have brug for flere behandlinger end gennemsnittet.

Permanent hårfjerning hvor mange behandlinger skal der til?

Hver hårsæk har sin egen vækstcyklus. – Et hår vokser ud, det falder af, og derefter en hvileperiode. Laser og IPL kan kun fjerne hår, der er i vækstfasen. Derfor kræves omkring 4-8 behandlinger med 2-5 måneders mellemrum før man har fået ram på alt håret i det behandlede område.

Permanent hårfjerning med laser og IPL kan være et langvarigt projekt, men de hår der er brændt af er fjernet.

Hårfjerning overlæbe, før/efter

Permanent hårfjerning på overlæbe med ICON IPL før-efter

Præcis hvor mange behandlinger, der skal til, afhænger af mange faktorer. – Køn, alder, etnicitet, diæt, vægt, hormoner og stofskifte er individuelle faktorer, der har betydning.

Der kan være behov for opfølgende behandlinger (touch-up) efter et behandlingsforløb er afsluttet. Hår kan komme igen. Dette kan forekomme uanset hvilken klinik, du bliver behandlet hos, og hvilket laser eller IPL apparat, du behandles med.

Midlertidige bivirkninger og sideeffekter ved permanent hårfjerning med IPL og diode laser

Huden bliver rød og varm lige efter behandlingen, og det kan fornemmes som en slags solskoldning. Hos enkelte kan der opstå nogen hævelse i huden, som kan vare i 2 timer og til 3 døgn.

Hos få kan der komme lidt væske ud fra hårsækkene efter behandlingen. Væsken vil tørre op som en gullig-brun tynd skorpe omkring hårsækkene og vil forsvinde af sig selv i løbet af nogle dage.

Der kan forekomme pigmentforstyrrelser i de behandlede områder, således at områderne kan blive lysere eller mørkere end den omgivende hud. Denne risiko er størst, hvis man i forvejen er mørk i huden og behandles med IPL.

Pigmentforstyrrelser er vanskelige at behandle, men vil oftest svinde efter en periode på måneder til år. Meget sjældent kan der opstå en paradoksalt øget hårvækst i det behandlede område.

I sjældne tilfælde ses en forbrænding med sår efter behandlingen, og i sværeste tilfælde kan der som følge heraf opstå blivende arvæv i det behandlede område – dette er dog yderst sjældent.

Kontakt os allerede i dag på tlf. 31 21 64 24 og book tid til en gratis og uforpligtende konsultation i København, Virum eller Aalborg.

Behandling af uønsket unaturlig kraftig hårvækst (hirsurtisme) f.eks. grundet PCO (polycystisk ovarie syndrom)

I DermoCosmetict tilbyder vi at hjælpe dig med permanent hårfjerning når du har PCO og hirsurtisme (uønsket unaturlig kraftig hårvækst). Indtil fornylig har man kunne benytte sig af vederlagsfrie behandlinger hos hudlæge ved hjælp af en henvisning. Denne mulighed eksisterer ikke længere.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Marie Terese Sandnes
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hilda Olsen
Maria Bobjerg
Simone
Helene Lindhardt
Ann Schmidt Holleufer