Restylane er velegnet til at fjerne rynker og genskabe volumen

Kvindeansigt

Restylane er velegnet til at fjerne rynker og genskabe volumen

Restylane er en af verdens mest anvendte ikke-permanente fillere med en række produkter tilpasset dig og de områder i din hud, du ønsker skal være friskere og endnu smukkere at se på - uanset din alder.

I DermoCosmetic private kosmetiske lægeklinikker i København og i Virum har vi mere end 15 års erfaring med Restylane behandlinger og behandlinger med andre ikke-permanente og semi-permanente fillere. Vi er certificeret Restylane klinik, og vi har flere Master behandlere: Vi har udført rigtig mange behandlinger, og vi mestrer alle typer af Restylane behandlinger - selv de mest avancerede.

Restylane består af et sukkerstof, som forekommer naturligt i kroppen og særligt i vores hudvæv: Hyaluronsyre. Det er et af de vigtigste stoffer i huden, som binder vand og dermed hjælper med at fugte huden indefra og at skabe fylde og struktur. Restylane er et meget effektfuldt middel til behandling af rynker og furer i ansigtet.

Behandling af rynker ved øjnene med Botox / Vistabel og Restylane Skinbooster

Restylane består af en serie af produkter, der er skræddersyet til netop dit behov

Restylane består af en serie forskellige produkter. Restylane anvendes til at udglatte rynker og furer, forme læber og fremhæve ansigtets konturer og genskabe volumen. Restylane er også i visse tilfælde særdeles velegnet til behandling af rynker og furer i øjenomgivelserne og til foryngelse af hænder.

Restylane og Botox behandling - før og efter

Før og efter behandlingsforløb med bla. Restylane behandlinger.

Der findes også en Restylane produkt variant, som fugter huden og forbedrer spændstigheden og tonen i huden. De forskellige Restylane varianter kan således på forskellige vis fremhæve eller forbedre dit udseende.

Kvindeansigt før og efter Botox behandling

Tina har fået volumenbehandling og løft af kindben med Restylane. Desuden har hun fået en Restylane Skinbooster kur. Tinas hud er nu gennemfugtet, løftet, fine rynker er udglattet og huden fremstår yngre, friskere og mere ensartet. Udover Restylane behandling er Tina også behandlet med Azzalure ("Botox"). Resultatet er en tydelig korrektion af øjenbrynene, der efter behandlingen fremstår symmetriske. Hendes forstørrede tyggemuskler er også reduceret med Azzalure ("Botox") og resultatet er et mere feminint udtryk ved kæberne.

Restylane tilfører din hud ny og frisk hyaluronsyre

Huden forandres sig i takt med, at vi ældes. Når vi bliver ældre, forringes kvaliteten af hyaluronsyren, kollagen og elastinfibre bliver nedbrudte. Alt dette gør, at huden bliver tør og spændstigheden begynder at forsvinde, og så begynder alderstegn som linjer og rynker at kunne ses. Her er det, at Restylane, der ligner kroppens egen hyaluronsyre, kan injiceres og derved tilføre ny og frisk hyaluronsyre.

Ansigtsfurer før og efter behandling

Jessie har fået reduceret furer fra næse til mund med Restylane

Hvornår er en Restylane behandling et godt valg for dig?

Restylane er en oplagt behandlingsform - uanset din alder.

Er du i 20´erne eller 30´erne kan du med fordel få fremhævet træk i ansigtet og forebygge furer og rynker og derigennem fremstå endnu mere attraktive. F.eks. gennem:

Du kan også få en smukkere hud gennem fugtning med Restylane Skinbooster Vital.

Stig Andersen før og efter Restylane behandling

Efter behandlingsforløbet med "enhance" teknologien har Stig opnået mere attraktive og stærkere maskuline ansigtstræk. Næsen er rettet diskret op, mens den mest markante del af behandlingen ses i kæbelinjen og op mod ørerne.

Er du i 40´erne eller 50´erne - eller ældre, har du endnu flere fordele af en Restylane behandling. Restylane er velegnet til dig hvis du ønsker:

  • Behandling af mellemdybe furer/rynker
  • At få fjernet fugerne mellem næsen og mundvigene
  • En kombinationsbehandling med Botox / Vistabel til f.eks. rynker mellem brynene
  • At få fjernet (mindre) rynker ved munden
  • At få yngre udseende hænder, mere volumen og spændstighed i huden på håndens overside og mindre tydelige årer

Restylane er også velegnet til:

  • At udglatte furer og fylder udhuling ud ved de mørke rander under øjnene (”Tear Trough")
  • At behandle læberne for at opnå fylde og en pæn læbekant
  • At behandle kreppet, slap hud med skinboosteren Restylane Vital som bruges til hudforyngelse
  • At opnå en markant forskønnelse og foryngelse af ansigtet i et behandlingsforløb efter DermoCosmetics koncept SUBLIM SKØNHED

Udglatning af linjer med Restylane

Linjer og rynker giver dit ansigt karakter og personlighed. Nogle af disse linjer og rynker kan dog også få dig til at se ældre, træt og trist ud. Restylane kan enkelt, hurtigt og sikkert anvendes til udglatning af linjerne – med et naturligt resultat, så du bevarer et friskt, attraktivt og sundt udseende.

Før og efter Restylane behandling i kæbelinien

Mand i 30'erne behandlet med Restylane i kæbelinjen for at opnå et mere maskulint look med en mere markeret kæbelinje

Fyldigere læber med Restylane

Læberne er et af ansigtets vigtigste fokusområder, og Restylane ønsker at giver dem ekstra stor opmærksomhed. Restylane Lip Volume og Emervel Lip er specielt udviklede produkter til at give dig fyldigere læber, mere definerede læbekonturer eller en mere markeret amorbue.

Ansigtskonturering og ekstra volumen med Restylane

Med årene mister vi de runde træk i vores ansigt. På en hurtig og enkel måde kan Restylane genskabe mistet volumen i de områder, hvor det synes mest. Du kan opnå en tydeligere defineret hage eller mere markerede kindben ved hjælp af Restylane i disse områder. Det giver et visuelt ansigtsløft, hvor et ungdommeligt V-formet ansigt kan genskabes eller yderligere fremhæves.

Forbedring af hudens kvalitet indefra med Restylane Skinbooster

Restylane Vital, også kaldet Restylane Skinbooster, virker ved at forbedre hudens kvalitet indefra og give huden en naturlig glød. Restylane skinboosters er ikke en filler behandling, et toksin eller et hudpleje produkt. Det er derimod en hydrerende behandlingskur, der fugter og glatter huden indefra. Behandlingsområder med Restylane Skinbooster er: Ansigtet, på halsen, bryst og på hænderne.

Hvad kræves der, for at jeg kan få en Restylane behandling?

Du skal først og fremmest til en konsultation hos DermoCosmetic i København eller i Virum, hvor du får en grundig vejledning. Efter 48 timers betænkningstid, kan vi behandle dig.

Er bedøvelse nødvendig ved en Restylane behandling?

Eftersom alle oplever smerte forskelligt, fås der varianter af Restylane uden og med indbygget bedøvelse (loidocain). Vi tilbyder også lokale bedøvelsescremer, der yderligere kan hjælpe med at gøre din behandling så behagelig som muligt.

Hvor hurtigt kan jeg se effekten af Restylane behandlingen og hvor længe holder effekten?

Resultatet af en enkelt behandling kan ses straks, og effekten kan holde i op til et år. Med en genbehandling inden for 9 måneder, efter din første behandling, kan den synlige effekt af Restylane holde i op til 18 måneder.

Efter en læbebehandling kan genbehandling være nødvendig efter 6 måneder. I forbindelse med en konsultation vil vi vejlede dig grundigt om effekten af Restylane.

Hvordan vil jeg se ud lige efter en Restylane behandling?

Eftersom behandlingen er nænsom og ikke er et kirurgisk indgreb, kan du uden større gener genoptage dit normale liv straks efter en behandling, Regn alligevel med, at du kan få nogle reaktioner, som er relateret til injektionen.

Det er normalt, hvis du bliver rød, hævet, øm eller får kløe i det behandlede område. Disse reaktioner forsvinder oftest af sig selv i løbet af en dag eller to.

Efter en læbebehandling kan du være hævet noget længere. Andre reaktioner kan i sjældne tilfælde vare i op til to uger. Du bør altid diskutere dine eventuelle tidligere behandlinger og sygdomme med din behandler i forbindelse med rådgivningen inden behandlingen.

Din behandler vil i forbindelse med konsultationen i enten DermoCosmetic København eller DermoCosmetic Virum give dig mere information om eventuelle reaktioner.

Som et supplement til heling af huden og øget velvære efter en Restylane behandling kan du i DermoCosmetic købe Restylane Recover Cream.

Få en uforpligtende og gratis Restylane konsultation hos sygeplejerske i DermoCosmetic

Ved en konsultation kan du blive yderligere informeret om at opnå rynkereduktion med Restylane. Vi starter med at vurdere og forklare, hvad vi kan gøre for dig.

En behandling med Restylane resulterer kun i rynkereduktion

Det er kun dine rynker, der påvirkes af behandlingen. Behandlingen giver ikke et mimikløst ansigt. Følelsessansen i det behandlede område er uændret.

Restylane er et naturligt stof til rynkereduktion

Restylane er et stof, som findes naturligt i den menneskelige krop. Restylane nedbrydes med tiden til vand og kuldioxid.

Kindben, kæbe og hage - før og efter Restylane behandling

Før og efter behandling med Restylane af kindben, kæbe, hage samt indfald ved underlæben grundet overbid.

Forbigående bivirkninger af rynkereduktion med Restylane

Forbigående bivirkninger i de behandlede områder er blå mærker, hævelse og rødme. I 1 ud af 2000 behandlinger har man iagttaget bumselignende udslæt. Disse bivirkninger forsvinder i løbet af få dage og indtil få uger uden mén. Infektion ses sjældent.

Enkelte får et bumselignende udslet i området og herpes forkølelsessår kan reaktiveres. I meget sjældne tilfælde kan der ske en dannelse af langvarige granulomer (bindevævsknuder under og i selve huden). Afhængig af indsprøjtningsteknikken kan der forekomme ujævnheder i deponeringen af filleren og evt en overkorrigering af rynken. Dette svinder helt i takt med at filleren absorberes. I nogle tilfælde kan hyaluronidase bruges til at fjerne for meget injiceret filler.

Restylane og dit helbred

Inden behandling med Restylane er det nødvendigt at du oplyser os om din generelle helbredstilstand inklusiv eventuelle allergier og medicin forbrug.

Hvornår må jeg ikke få foretaget en Restylane behandling?

Hvis du er gravid eller ammer, må du ikke blive behandlet med Restylane.

Få en individuel Restylane behandlingsplan

Undersøgelser har vist, at konsultation ved en certificeret behandler, udarbejdelse af en personlig behandlingsplan samt tid til efterkonsultation, er det absolut vigtigste for æstetiske kunder verden over,. Det får dem til at føle sig trygge inden en behandling.

I DermoCosmetic lægger vi vægt på at kunderne skal være trygge, velinformerede og involverede.

Jørgen Licht før og efter Dermaroller og Restylane behandling

Jørgen før og efter Dermaroller og Restylane behandling. Inden behandlingen ses uensartet hudfarve og pigmentpletter samt dybe furer, der giver et lidt træt og "surt" udtryk. Kæbelinjen er strammet op og markeret med Restylane. Efter behandling er effekten et mere friskt og diskret forynget ansigt med et naturligt udtryk.

Vi har derfor været med til at teste og give erfaringsinput til Restylanes nyudviklede "Harmony Program". Programmet er målrettet certificerede læger og sygeplejersker. Formålet er, at de i samarbejde med dig kan udarbejde en skræddersyet plan, som passer til dine forventninger, ønsker og behov.

Programmet vil give dig en individuel behandlingsplan med flere fordele, hvad enten du ønsker at reducere specifikke rynker, forskønne dine læber, fremhæve ansigtets konturer, eller blot fugte din hud indefra.

Spørg din DermoCosmetic behandler om "Harmony Programmet" og bliv medlem af den store gruppe af tilfredse Restylane kunder. Indtil dato kan Restylane dokumentere mere end 20 mio. behandlinger, udført på verdensplan.

Vi har skarpe priser på Restylane behandlinger
Vi tilbyder attraktive mængderabatter, og som medlem af vores kundeloyalitetsprogram Club Loyal har du mulighed for yderligere rabatter på alle dine behandlinger hos os. Se de nye priser på Restylane behandling.

Mere information om behandling med Restylane

Kontakt DermoCosmetic for mere information om behandling med Restylane.

Uanset om du ønsker at forynge din hud, udglatte rynker, genvinde mistet fylde i ansigtet, skabe konturer eller definere læberne, kan Restylane gøre noget for dig.

Sibel siger om Restylane behandling af kindben:

Sibel siger om Restylane behandling af kindben:

Sibel Arslan

Jeg havde længe overvejet at få mine ”fyldige kinder” tilbage, som med alderen og en stresset hverdag har taget fra mig. Derfor har jeg været til behandling hos DermoCosmetic, hvor Rie har taget godt imod mig. Rie var professionel omkring vejledning, rådgivning og udførelsen af behandlingen. Jeg er rigtig glad for mine ”nye kinder” i dag. Mange tak DermoCosmetic!

Sibel Arslan


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Marie Terese Sandnes
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg
Simone
Helene Lindhardt
Ann Schmidt Holleufer