Restylane - reducér rynker og genskab volumen

Kvindeansigt

Restylane - reducér rynker og genskab volumen

Få bugt med rynker, fuger, asymmetri og tabt volumen med vores ikke-permanente filler Restylane. Denne behandling er tilpasset dig og de områder i din hud, du ønsker skal være friskere og endnu smukkere at se på - uanset din alder.

I DermoCosmetic private kosmetiske lægeklinikker i København og i Virum har vi mere end 15 års erfaring med Restylane behandlinger. Vi er certificeret Restylane klinik, og har flere internationale Master behandlere. Hos DermoCosmetic mestrer vi alle typer af Restylane behandlinger - selv de mest avancerede.

Hvad er Restylane?

Huden forandrer sig i takt med, at vi ældes. Når vi bliver ældre, forringes kvaliteten af hyaluronsyren, kollagen og elastinfibre bliver nedbrudte. Alt dette gør, at huden bliver tør og spændstigheden begynder at forsvinde, og så begynder alderstegn som linjer og rynker at kunne ses. Her er det, at Restylane, der ligner kroppens egen hyaluronsyre, kan injiceres og derved tilføre ny og frisk hyaluronsyre.

Restylane består af et sukkerstof (hyaluronsyre), som forekommer naturligt i kroppen og særligt i vores hudvæv. Det er et af de vigtigste stoffer i huden, som binder vand og dermed hjælper med at fugte huden indefra og at skabe fylde og struktur.

Behandling af rynker ved øjnene med Botox / Vistabel og Restylane Skinbooster

Hvad kan Restylane gøre for mig?

Restylane er en oplagt behandlingsform - uanset din alder. Få fremhævet træk i ansigtet og udglattet furer og rynker og derigennem fremstå endnu mere attraktiv.

Vi hjælper bl.a. med:

Restylane og Botox behandling - før og efter

Før og efter behandlingsforløb med bla. Restylane behandlinger.

Udglatning af linjer med Restylane

Linjer og rynker giver dit ansigt karakter og personlighed. Nogle af disse linjer og rynker kan dog også få dig til at se ældre, træt og trist ud. Restylane kan enkelt, hurtigt og sikkert anvendes til udglatning af linjerne – med et naturligt resultat, så du bevarer et friskt, attraktivt og sundt udseende.

Fyldigere læber med Restylane

Læberne er et af ansigtets vigtigste fokusområder, og Restylane ønsker at giver dem ekstra stor opmærksomhed. Restylane Lip Volume og Emervel Lip er specielt udviklede produkter til at give dig fyldigere læber, mere definerede læbekonturer eller en mere markeret amorbue.

Ansigtskonturering og ekstra volumen med Restylane

Med årene mister vi de runde træk i vores ansigt. På en hurtig og enkel måde kan Restylane genskabe mistet volumen i de områder, hvor det synes mest. Du kan opnå en tydeligere defineret hage eller mere markerede kindben ved hjælp af Restylane i disse områder. Det giver et visuelt ansigtsløft, hvor et ungdommeligt V-formet ansigt kan genskabes eller yderligere fremhæves.

Forbedring af hudens kvalitet indefra med Restylane Skinbooster

Restylane Vital, også kaldet Restylane Skinbooster, virker ved at forbedre hudens kvalitet indefra og give huden en naturlig glød. Restylane skinboosters er ikke en filler behandling, et toksin eller et hudpleje produkt. Det er derimod en hydrerende behandlingskur, der fugter og glatter huden indefra. Behandlingsområder med Restylane Skinbooster er: Ansigtet, på halsen, bryst og på hænderne.

Kvindeansigt før og efter Botox behandling

Tina har fået volumenbehandling og løft af kindben med Restylane. Desuden har hun fået en Restylane Skinbooster kur. Tinas hud er nu gennemfugtet, løftet, fine rynker er udglattet og huden fremstår yngre, friskere og mere ensartet. Udover Restylane behandling er Tina også behandlet med Azzalure ("Botox"). Resultatet er en tydelig korrektion af øjenbrynene, der efter behandlingen fremstår symmetriske. Hendes forstørrede tyggemuskler er også reduceret med Azzalure ("Botox") og resultatet er et mere feminint udtryk ved kæberne.

Hvordan forgår en Restylane behandling?

Du skal først og fremmest til en konsultation hos DermoCosmetic, hvor du får en grundig vejledning. Efter 48 timers betænkningstid, kan vi behandle dig.

Er bedøvelse nødvendig ved en Restylane behandling?

Eftersom alle oplever smerte forskelligt, fås der varianter af Restylane uden og med indbygget bedøvelse (lidocain). Vi tilbyder også lokale bedøvelsescremer, der yderligere kan hjælpe med at gøre din behandling så behagelig som muligt.

Hvor hurtigt kan jeg se effekten af Restylane behandlingen og hvor længe holder effekten?

Resultatet af en enkelt behandling kan ses straks, og effekten kan holde i op til et år. Med en genbehandling inden for 9 måneder, efter din første behandling, kan den synlige effekt af Restylane holde i op til 18 måneder.

Efter en læbebehandling kan genbehandling være nødvendig efter 6 måneder. I forbindelse med en konsultation vil vi vejlede dig grundigt om effekten af Restylane.

Før og efter Restylane behandling i kæbelinien

Mand i 30'erne behandlet med Restylane i kæbelinjen for at opnå et mere maskulint look med en mere markeret kæbelinje

Hvordan vil jeg se ud efter en Restylane behandling?

Eftersom behandlingen er nænsom og ikke er et kirurgisk indgreb, kan du uden større gener genoptage dit normale liv straks efter en behandling, Regn alligevel med, at du kan få nogle reaktioner, som er relateret til injektionen.

Det er normalt, hvis du bliver rød, hævet, øm, blå mærker eller får kløe i det behandlede område. Disse reaktioner forsvinder oftest af sig selv i løbet af en dag eller to.

Efter en læbebehandling kan du være hævet noget længere. Andre reaktioner kan i sjældne tilfælde vare i op til to uger. Du bør altid diskutere dine eventuelle tidligere behandlinger og sygdomme med din behandler i forbindelse med rådgivningen inden behandlingen.

Det er kun dine rynker, der påvirkes af behandlingen. Behandlingen giver ikke et mimikløst ansigt. Følelsessansen i det behandlede område er uændret.

Kindben, kæbe og hage - før og efter Restylane behandling

Før og efter behandling med Restylane af kindben, kæbe, hage samt indfald ved underlæben grundet overbid.

Bivirkninger og Helbred

Forbigående bivirkninger af rynkereduktion med Restylane

Forbigående bivirkninger i de behandlede områder er blå mærker, hævelse og rødme. I 1 ud af 2000 behandlinger har man iagttaget bumselignende udslæt. Disse bivirkninger forsvinder i løbet af få dage og indtil få uger uden mén. Infektion ses sjældent.

Enkelte får et bumselignende udslet i området og herpes forkølelsessår kan reaktiveres. I meget sjældne tilfælde kan der ske en dannelse af langvarige granulomer (bindevævsknuder under og i selve huden).

Afhængig af indsprøjtningsteknikken kan der forekomme ujævnheder i deponeringen af filleren og evt en overkorrigering af rynken. Dette svinder helt i takt med at filleren absorberes. I nogle tilfælde kan hyaluronidase bruges til at fjerne for meget injiceret filler.

Restylane og dit helbred

Inden behandling med Restylane er det nødvendigt at du oplyser os om din generelle helbredstilstand inklusiv eventuelle allergier og medicin forbrug.

Hvornår må jeg ikke få foretaget en Restylane behandling?

Hvis du er gravid eller ammer, må du ikke blive behandlet med Restylane.

Jørgen Licht før og efter Dermaroller og Restylane behandling

Jørgen før og efter Dermaroller og Restylane behandling. Inden behandlingen ses uensartet hudfarve og pigmentpletter samt dybe furer, der giver et lidt træt og "surt" udtryk. Kæbelinjen er strammet op og markeret med Restylane. Efter behandling er effekten et mere friskt og diskret forynget ansigt med et naturligt udtryk.

Få en uforpligtende og gratis Restylane konsultation hos sygeplejerske i DermoCosmetic

Undersøgelser har vist, at konsultation ved en certificeret behandler, udarbejdelse af en personlig behandlingsplan samt tid til efterkonsultation, er det absolut vigtigste for æstetiske kunder verden over. Det får dem til at føle sig trygge inden en behandling.

Ved en konsultation kan du blive yderligere informeret om at opnå resultater med Restylane. I DermoCosmetic lægger vi vægt på at kunderne skal være trygge, velinformerede og involverede.

Vi har skarpe priser på Restylane behandlinger
Vi tilbyder attraktive mængderabatter, og som medlem af vores kundeloyalitetsprogram Club Loyal har du mulighed for yderligere rabatter på alle dine behandlinger hos os. Se de nye priser på Restylane behandling.

Mere information om behandling med Restylane

Kontakt DermoCosmetic for mere information om behandling med Restylane på tlf. 31 21 64 24

Sibel siger om Restylane behandling af kindben:

Sibel siger om Restylane behandling af kindben:

Sibel Arslan

Jeg havde længe overvejet at få mine ”fyldige kinder” tilbage, som med alderen og en stresset hverdag har taget fra mig. Derfor har jeg været til behandling hos DermoCosmetic, hvor Rie har taget godt imod mig. Rie var professionel omkring vejledning, rådgivning og udførelsen af behandlingen. Jeg er rigtig glad for mine ”nye kinder” i dag. Mange tak DermoCosmetic!

Sibel Arslan


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Julie Rostholm Toborg
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hilda Olsen
Line Grønvall
Simone
Helene Lindhardt
Ann Schmidt Holleufer