Pris og finansiering

Kvindeansigt

Pris og finansiering

Prisen for uddannelsen hos DermoCosmetic Akademi, hvad prisen inkluderer og betingelser for betaling

Pris for uddannelsen

Prisen for uddannelsesforløbet i Botulinum Toksin og ikke-permanente fillere er 89.000 kr. pr. deltager. Prisen for uddannelsesforløbet i laserbehandlinger (kar, hårfjerning og milde rynker) er ligeledes 89.000 kr. pr. deltager.

Hos DermoCosmetic er produkterne inkluderet i prisen, ligesom vi sørger for det nødvendige antal modeller til dine behandlinger. Du selvfølgelig velkommen til selv at medbringe dine egne modeller, de skal så blot til konsultation hos vores hudlæge inden første undervisningsmodul starter.

Der er mulighed for at tilkøbe, at hudlæge Erik René Obitz sender dokumentation for dine gennemførte superviserede behandlinger ind til Styrelsen for Patientsikkerhed sammen med dig - med henblik på registrering.

Betaling for uddannelsen

Du betaler et depositum på 29.000 kr. senest 1 uge efter du har modtaget bekræftelse på at du er optaget. De sidste 60.000 kr. (restbeløbet) betaler du senest 4 uger inden uddannelsesforløbet starter. Hvis du bliver optaget på uddannelsesforløbet senere end 4 uger, før det starter, betaler du hele beløbet på én gang.

Finansiering

DermoCosmetic samarbejder med Sundhedskonto.dk om finansiering. Kontakt Wenche Obitz på wenche@dermocosmetic.dk for yderligere information.