Pris og finansiering

Kvindeansigt

Pris og finansiering

Pris for uddannelsen på DermoCosmetic Akademi, hvad prisen inkluderer og betingelser for betaling

Pris for uddannelsen

Prisen for uddannelsesforløbet i Botulinum Toksin og ikke-permanente fillere er 85.000 kr. pr. deltager.

Bemærk det væsentlige forhold, at prisen inkluderer alle anvendte produkter til dine superviserede behandlinger. På mange andre lignende uddannelsesforløb betaler du, udover den angivne pris, selv for produkterne, og beløbet er ofte på mere end 20.000 kr. oveni din uddannelsesudgift. Eller dine modeller bliver bedt om at betale for produkterne.

Hos DermoCosmetic er produkterne inkluderet i prisen, ligesom vi sørger for det nødvendige antal modeller til dine behandlinger. Ønsker du det, er du selvfølgelig velkommen til selv at medbringe dine egne modeller, de skal så blot til konsultation hos vores hudlæge inden første undervisningsmodul starter.

Prisen inkluderer desuden, at hudlæge Erik René Obitz sender dokumentation for dine gennemførte superviserede ind til Styrelsen for Patientsikkerhed sammen med dig, med henblik på registrering.

Betaling for uddannelsen

Du betaler et depositum på 25.000 kr. senest 1 uge efter du har modtaget bekræftelse på at du er optaget. De sidste 60.000 kr. (restbeløbet) betaler du senest 4 uger inden uddannelsesforløbet starter. Hvis du bliver optaget på uddannelsesforløbet senere end 4 uger, før det starter, betaler du hele beløbet på én gang.

Finansiering

DermoCosmetic samarbejder med Sundhedskonto.dk om finansiering. Kontakt Wenche Obitz på wob@dermocosmetic.dk for yderligere information.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Julie Rostholm Toborg
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hilda Olsen
Line Grønvall
Simone
Helene Lindhardt
Ann Schmidt Holleufer