Særlig virksom hudpleje (cosmeceuticals og skin home devices)

Kvindeansigt

Særlig virksom hudpleje (cosmeceuticals og skin home devices)

Hvordan du selv kan forbedre din huds udseende og kvalitet

Stadig flere er interesseret i særligt virksomme hudplejeprodukter og produkter og- redskaber til selv at udføre behandler hjemme. I DermoCosmetic har vi derfor valgt at forhandler et begrænset række særligt virksomme hudplejeprodukter og - apparater, der kan optimere effekten af de behandlinger, du får udført i klinikken.

Særligt virksomme hudplejeprodukter kaldes for cosmeceuticals. Det er hudplejeprodukter, som er mere effektfulde end de gængse hudplejeprodukter, man kan købe i forretninger. Redskaber til at behandler huden med hjemme har ikke et dansk navn endnu, ofte bruges det amerikanske: Skin home devises.

Home devises findes i alle kvalitetsudgaver. Fælles for apparaterne af den højeste kvalitet gælder dog, at du aldrig kan nå samme høje resultat som ved en klinikbehandling. Home devises er i bedste tilfælde et supplement til behandling i klinikken.

I DermoCosmetic forhandler vi:

NeoStratas særligt virksomme hudplejeprodukter

Der er tale om avancerede og klinisk gennemprøvede hudplejeprodukter fra NeoStrata, der kun forhandles i lægeklinikker. Hudplejeprodukter kan anvendes alene og med fordel i kombination med NeoStratas peelinger.

DermaRoller Homecare

Dermaroller homecare er en blid og smertefri behandling, der forbedrer hudens udseende og struktur, Med dette home device har du en rigtig god metode til at forberede din hud til behandling med DermaRoller i klinikken og til at holde din hud smuk med en frisk glød. Se vores priser på Dermaroller homecare.

A-Vitamin cremer

Som privat hudlægeklinik kan vi tilbyde dig behandling med særdeles virksomme A-vitamin cremer.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Helene Lindhardt
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Julie Rostholm Toborg
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hilda Olsen
Line Grønvall
Simone
Ann Schmidt Holleufer