Foryngelse af hænderne

Kvindeansigt

Foryngelse af hænderne

Hænderne afslører vores sande alder. Med IPL og fillere får du en markant foryngelse af din hænder.

Hænderne er efter ansigtet den meste synlige del af din krop. Ligesom ansigtet, afslører hænderne din sande alder.

Opnå balance mellem dit ansigts og dine hænders aldermsæssige udseende

Med skønhedsbehandling af ansigtet opnår du et friskere og yngre udseende. Får du også behandlet dine hænder opnår du, at dit ansigt og dine hænder aldersmæssigt matcher hinanden.

Behandling af solskadet hud på hænder med IPL og ikke-permanente fillere, før/efter

Hudforyngelse med den ikke-permanente filler Vital Skinbooster

Hvad sker der med hænderne med alderen?

Huden i ansigtet og på hænderne er de områder på kroppen, der gennem livet udsættes for mest sollys, og derfor tydeligst bærer præg af solskader i form af pigmentpletter og rynker.

Typisk omkring de 40-50 år oplever de fleste af os, at hænderne forandrer sig for alvor. De mister kollagen og dermed volumen, huden bliver mindre elastisk og overfladen er ikke længere glat, undertiden træder knoglerne tydeligere frem.

Hænder før og efter behandling med semi-permanente fillere

Før-efter behandling med semi-permanente fillere (stimulationer). Anvendelse ved behov for markant volumenforøgelse

Den mest virksomme foryngelseskur til hænderne

Den mest populære og virksomme metode til at forynge hænder med er en kombinationsbehandling med (IPL) og ikke-permanente fillere. En særlig semi-permanent filler kan være det rette valg, hvis du har brug for kraftigere volumen i håndoverfladen. Disse fillere kan med fordel kombineres med peeling og Dermaroller homekit.

Med kombinationsbehandlingen af dine hænder genvinder du elasticitet, glathed i hudens overflade og slipper af med evt. pigmentpletter. Samtidig skjules fremtrædende årer og manglende fylde med fillere. Resultatet er en markant foryngelse af dine hænder med et naturligt udtryk.

I DermoCosmetic har vi sammensat en behandlingspakke til foryngelse af dine hænder. Ved køb af den samlede pakke opnår du en væsentlig rabat. Du kan selvfølgelig også vælge udelukkende at blive behandlet med f.eks. fillere eller med laser.

Mængden af filler, der kal anvendes for at nå et godt resultat, kommer an på dit udgangspunktet, og aftales ved en individuel og gratis konsultation.

Holdbarheden på behandling af hænder med ikke-permanente fillere er ca. 9-12 måneder. Ved behandling med semi-permanente fillere (ved kraftigt volumentab) er holdbarheden ca. 15-24 mdr.

Ved at få behandlet dine hænder med fillere og / eller med IPL, opnår du balance mellem dit ansigts og dine hænders aldermsæssige udseende.

Både foryngelse af hænder med fillere og IPL tilbydes i vores klinikker i København og Virum.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Marie Terese Sandnes
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg
Simone
Helene Lindhardt
Ann Schmidt Holleufer