Foryngelse af hænderne

Kvindeansigt

Foryngelse af hænderne

Hænderne afslører tit vores sande alder. Med tiden mister vores hud elasticitet og fylde og det kommer til udtryk ved rynket og løs hud. Med vores behandlinger kan du opnå en markant foryngelse af huden på dine hænder.

Hvad sker der med hænderne med alderen?

Huden i ansigtet og på hænderne er de områder på kroppen, der gennem livet udsættes for mest sollys, og derfor tydeligst bærer præg af rynker.

Typisk omkring de 40-50 år oplever de fleste af os, at hænderne forandrer sig for alvor. De mister kollagen og dermed volumen, huden bliver mindre elastisk, overfladen er ikke længere glat og knoglerne og vener træder tydeligere frem.

Før og efter hudforyngelse af hænder med Restylane Skinbooster

Hudforyngelse med den ikke-permanente filler Vital Skinbooster

De mest virksomme foryngelseskure til hænderne

Med disse behandlinger af dine hænder genvinder du elasticitet, glathed i hudens overflade og slipper af med evt. pigmentpletter. Samtidig skjules fremtrædende årer og manglende fylde med fillere. Resultatet er en markant foryngelse af dine hænder med et naturligt udtryk.

  • Skinbooster
  • Sunekos
  • Profhilo
  • Radiesse

Mængden af produkt, der kal anvendes for at nå et godt resultat, kommer an på dit udgangspunktet, og aftales ved en individuel og gratis konsultation.

Holdbarheden på behandling af hænder med ikke-permanente fillere er ca. 9-12 måneder. Ved behandling med semi-permanente fillere (ved kraftigt volumentab) er holdbarheden ca. 15-24 mdr.

Foryngelse af hænder via injektionsbehandling tilbydes i vores klinikker i København, Virum og Aalborg.

Hænder før og efter behandling med semi-permanente fillere