Rynker giver ansigtet karakter, men kan også give et træt udseende

Kvindeansigt

Rynker giver ansigtet karakter, men kan også give et træt udseende

Få et friskere udseende, hvor du bevarer et naturligt udtryk

Ønsker du at få gjort noget ved dine rynker? I de fleste tilfælde kan du opnå en rigtig god effekt af en behandling af rynker med enten laser og IPL, muskelafslappende toxiner eller ikke-permanente fillere hos DermoCosmetic i København, Virum og Aalborg.

Hvad er rynker?

Rynker er et naturligt led i den naturlige aldring af huden. Huden bliver tyndere og mister efterhånden sin elasticitet. Nogle mennesker udvikler dog rynker tidligere end andre. Det kan bl.a. skyldes livsstil, men kan også skyldes arv.

Næsten alle rynker kan enten fjernes eller reduceres kraftigt. Uanset om der er tale om rynker opstået som følge af mimik, solskader, rygning eller almindelig aldring.

Injektionsbehandlinger for rynker

Hos DermoCosmetic bliver du behandlet således, at resultatet altid bliver et smukt, naturligt ansigtsudtryk. Vores filosofi er: Ingen vil vide det - alle vil bemærke det. Med andre ord: Du kommer til at se friskere og kønnere ud, uden at du ser behandlet ud.

Botulinum toxin:
Botox (Botulinum Toksin) er et toksin, som forhindrer frigivelsen af signalstoffer mellem nerve og muskel, hvilket forårsager en afslapning af musklen. Folder og rynker bliver derfor forhindret i at trække sig sammen og resulterer i at huden udglattes. Følesansen i det behandlede område bevares og du ender ud med et mere friskt, smukt og naturligt udseende.

Ikke-permanente filler:
Restylane er en ikke-permanent filler, der bruges til at give ekstra volumen i ansigtet samt til rynkereduktion. Restylane er deruodver også eminent til at skulturere hage, kæbelinje eller kindben. En Restylane behandling kan her tilføre ny, frisk hyaluronsyre i huden, så linjer og fuger bliver reduceret, samt at der genskabes mere volumen.

Sunekos:
Sunekos er en injektionsbehandling, der gendanner og opbygger hudkvalitet og balance. Dens unikke formel er effektiv til at opstramme og reducere mørke render samt fine linjer. Behandlingen modvirker derfor aldringstegn på bedste vis og er særligt effektivt for dem, som vil undgå at miste mimik og deres naturlige ansigtsform.

Profhilo:
Profhilo er den første injicerbare anti-ageing behandling til løs hud. Behandlingen indeholder en høj koncentration af hyaloronsyre, som tilfører ekstra fugt og volumen til huden. Denne behandling er ideel mod kreppet og løs hud.

Hvordan undgår jeg at forværre rynker?

Det er vigtigt at bruge en god spf hver dag. Vi anbefaler mærket SkinCeuticals, som tilbyder solcreme til alle hudtyper samt med eller uden farve. Du skal derudover undgå tobaksrygning.

Optimér dine behandling med en god hudpleje rutine. Til rynker anbefaler vi en a-vitamin creme (Ansigtscremen) eller en retinol creme (SkinCeuticals).

Kvindeansigt før og efter behandling af rynker og furer

Jeanette siger om behandling af rynker:

Jeanette siger om behandling af rynker:

Jeanette Lund

Hos DermoCosmetic får jeg simpelthen bare en super behandling og modtagelse hver gang, jeg kommer til behandling! Søde, rolige og behagelige behandlere. For mig er det vigtigt, at der bliver lyttet til mig og at mine behov bliver imødekommet.

Jeanette Lund