Udeblivelser og for sen aflysning

Kvindeansigt

Udeblivelser og for sen aflysning

Hvis du udebliver fra en booket behandling eller aflyser din tid for sent, kan vi blive nødsaget til at opkræve et gebyr. Vi vil dog gøre vores bedste for at finde ny tid til dig, hvis du har brug for det.

Vi vil gøre vores yderste for at finde en ny tid til dig, hvis du har brug for det. Vi har dog svært ved at tilbyde gode behandlingstider uden væsentlig ventetid. Det gør det svært for os at planlægge vores arbejde, hvis du melder fra til konsultation og behandling i sidste øjeblik, eller, endnu værre, hvis du udebliver uden at give os besked.

Frist for ændring / aflysning af booking

Ændringer i bookede tider eller aflysninger skal ske senest 24 timer før din tid starter. Ændring af bookede tider og aflysninger indtil 24 timer før din aftale, kan du gøre selv online på bookingsiden eller du kan ringe til os på tlf. 31 21 64 24.

Visse bookinger kan du dog ikke selv ændre. Det drejer sig om bookninger hos hudlæge (pigment, CO2, Sculptra og Radiesse). Har du brug for at ændre en af disse bookinger, ringer du blot til os på tlf. 31 21 64 24.

Pris for udeblivelse og for sent aflyst booking

Hvis du ændrer tidspunktet eller aflyser din tid senere end 24 timer før din booking, kan vi blive nødt til at opkræve et gebyr:

  • For udeblivelse / for sent aflyst tid hos sygeplejerske: 500 kr.
  • For udeblivelse / for sent aflyst tid hos hudlæge: 1.400 kr.
  • For udeblivelse / for sent aflyst tid hos hudlæge til Sculptra behandling: 50% af prisen for behandling

Skyldige beløb for udeblivelser, hvor betalingsfristen ikke overholdes til trods for rykkerskrivelser, er vi nødsaget til at sende til inkasso.