Udeblivelser og for sen aflysning

Kvindeansigt

Udeblivelser og for sen aflysning

Hvis du udebliver fra en booket behandling eller aflyser senere end 24 timer før behandlingen, kan vi blive nødsaget til at opkræve et gebyr. Vi vil dog gøre vores bedste for at finde ny tid til dig, hvis du har brug for det.

Vi vil gøre vores yderste for at finde en ny tid til dig, hvis du har brug for det. Vi har dog svært ved at tilbyde gode behandlingstider uden væsentlig ventetid. Det gør det svært for os at planlægge vores arbejde, hvis du melder fra til konsultation og behandling i sidste øjeblik, eller, endnu værre, hvis du udebliver uden at give os besked.

Pris for udeblivelser og for sent aflyst aftale hos DermoCosmetic

For udeblivelse fra en konsultation eller en behandling uden telefonisk besked, opkræver vi 500 kr. Tidsfristen for aflysning og ændring af aftaler er 24 timer. Husk, vi modtager ikke beskeder om aftale ændring eller aflysning pr. email eller SMS, kun pr. telefonopkald til DermoCosmetic på tlf. 31 21 64 24.

Skyldige beløb for udeblivelser, hvor betalingsfristen ikke overholdes til trods for rykkerskrivelser, er vi nødsaget til at sende til inkasso.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Marie Terese Sandnes
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg
Simone
Helene Lindhardt
Ann Schmidt Holleufer