Ansigtscremen

Kvindeansigt

Ansigtscremen

En A-vitamin creme - eminent til akne og pigment for en seriøst bedre hud. Fordi al hud fortjener selskab af det udglattende, kollagen-opbyggende og farveudjævnende A-vitamin, der også afhjælper forstørrede porer.

ANSIGTSCREMEN med A-vitamin er seriøst bedre hud på tube: En ikke-irriterende A-vitamin duo, for fuld styrke, men pakket ind i ro fra niacinamid, squalane, hyaluronsyre og ceramider. Konsistensen er en let cremelotion uden parfume til dig, der vil have en stærk barriere og en fugtstruttende, glattere, mere ensfarvet og – selvfølgelig – mere kollagenrig hud.

Cremer i æsker på bord

A-vitamin creme - fordi din hud er din rutine

Det enkleste er at bruge Ansigtscremen om aftenen. På ren og renset hud, der gerne må være en anelse fugtig. Brug en mængde, der svarer til størrelsen på en ært - snyd ikke hals og håndryg.

Nybegynder i A-vitamin? Så glæd dig over, at vi har blandet de to varianter af A-vitamin, der dokumenteret virker uden at irritere. Vil du være på den oversikre side, så bland en halv portion med en tilsvarede mængde almindelig fugtserum eller creme de første par uger.

Til den tørre side? Så kan du tilsætte din dagsportion af Ansigtscremen en ekstra oliedråbe. F.eks. squalane, jojoba- eller abrikoskerneolie.

Sarthudet? Selvom det her er en hudstyrkende A-vitamincreme fyldt med beroligende ingredienser, kan du tilsætte endnu mere ro. Brug mist eller sera med ekstra niacinamid, allantoin eller lakridsrod (og/ eller arganolie, hvis din hud er OK med fedtstof). Fungerer både under, i eller oven på Ansigtscremen.

Den avancerede type? Du kan agtens bruge peeling und Ansigtscremen. Alt fra BHA til AHA. Du kan også være fan af vækstfaktorproteinet EGF, som skal på først og altså under din A-vitamin.