Betalingsformer og lån til din behandling

Kvindeansigt

Betalingsformer og lån til din behandling

Du kan betale med Dankort eller kontant i DermoCosmetic. Senere også med øvrige betalingskort samt via mobil. Det er muligt at låne til dine behandlinger hos Sundhedskonto, hvis behandlingsforløbet koster over 5.000 kr.

Priserne er vejledende og er inklusiv moms. Konsultation er gratis. Du kan enten betale for din behandling med Dankort eller kontant. I løbet 2016 vil du også kunne betale med øvrige betalingskort og via mobil.

Du betaler som regel kun for den enkelte behandling og altså ikke på én gang for et samlet behandlingsforløb (flere behandlinger over en periode). Undtagelser herfor er pakketilbud, hvor du tilbydes en særlig favorabel pris på et samlet behandlingsforløb.

Brug for at låne til din behandling hos DermoCosmetic?

Hos Sundhedskonto kan du låne til dine behandlinger hos os. Det er et tilbud til dig, der ønsker en større behandling eller et behandlingsforløb, der koster minimum 5.000 kr.

Forud for ansøgningen om lån skal du have et prisoverslag fra DermoCosmetic. Det er dig selv, der dernæst ansøger om lån hos Sundhedskonto.

Bliver du godkendt, kan du selv vælge afbetalingstiden samt hvor stort et månedligt afdrag, du vil betale. Vi anbefaler at du starter med en låneberegning på www.sundhedskonto.dk, så du kan se hvad det kommer til at koste dig at låne penge til behandling.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Mia Asp
Nina Torres
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz