Stig 27 år - behandlingsforløb for at opnå et mere maskulint udseende

Kvindeansigt

Stig 27 år - behandlingsforløb for at opnå et mere maskulint udseende

Stig har gennemgået et behandlingsforløb, for at opnå et markant mere maskulint og attraktivt ansigt og forstærkning ("enhancement") af et i forvejen harmonisk ansigt. Han er en ung fyr og har endnu ikke behov for hudforyngende behandlinger ("restoration").

Stig Andersen efter behandlingsforløb

Stig efter behandlingsforløbet med mere attraktive maskuline træk

Stig er en ung fyr, som ikke behøver hudforyngende behandlinger ("restoration"), der ellers sigter på at forandre alderstræk til et yngre udseende. Men, han har det tilfælles med lidt ældre fyre, at han mangler volumen i ansigtet de steder, der er med til at give et maskulint, attraktivt ansigtsudtryk.

Restylane filler behandling til at opnå et tydeligt mere maskulint udseende

På tværs af kulturer opfattes et attraktivt, maskulint ansigt ved bl.a. "firkantede" træk, markante kæbelinjer og fremtrædende hageparti. Dette i modsætning til afrundede, bløde, fine og feminine ansigtsformer. Det er lige præcist disse ansigtstræk, som Stig ønskede at få gjort tydeligere.

Stig har gennemgået et behandlingsforløb hos DermoCosmetic, hvor målet var at opfylde Stigs drømme om et markant mere maskulint udseende og en forstærkning ("enhancement") af et i forvejen godt udseende. Stigs ansigt er blevet skulptureret med "enhance" teknologien.

"Enhance" målet er her at forandre et lidt feminint udseende med fine ansigtstræk til mere attraktive, stærke ansigtstræk. Dette kaldes også "maskulinsering".

I Stigs tilfælde har vi valgt at bruge forskellige fillere fra Restylane produktserien, med hver deres specifikke egenskaber.

Kosmetiske behandlinger af mænd i 20´erne

Det handler selvfølgelig ikke om at forynge udseendet, hvis du er mand og i 20´erne. Det handler derimod om at opnå et endnu mere attraktivt, sexet look.

Det er vigtigt, at du søger en klinik som DermoCosmetic til at behandle dig, der er vant til at behandle mænd. Dvs. har styr på at mænd skal behandles helt anderledes end kvinder, fordi de universelle skønhedsidealer for et godt udseende hos mænd og kvinder er meget forskellige.

Stig Andersen før behandlingsforløb, kollage

Stig ønskede sig et mere maskulint udseende og en forstærkning ("enhancement") af et i forvejen godt udseende. Han mangler volumen i ansigtet de steder, der er med til at give et maskulint, attraktivt ansigtsudtryk.

Stig Andersen efter behandlingsforløb, kollage

Efter behandlingsforløbet med "enhance" teknologien har Stig opnået mere attraktive og stærkere maskuline ansigtstræk. Næsen er rettet diskret op, mens den mest markante del af behandlingen ses i kæbelinjen og op mod ørerne. Endelig er der tilføjet Restylane i hagepartiet og lidt under øjnene.

Tager man ikke højde for det og behandler selv en yngre mand med f.eks. fillere, på samme vis som man behandler en kvinde, bliver resultatet et feminint udtryk. Det er langt de færreste mænd, der ønsker det! Læs mere om kosmetiske behandlinger for mænd.

De fleste mænd i 20´erne er tilstrækkeligt hjulpne med enkle og små filler behandlinger og ofte også med laserbehandlinger, hvis de har haft akne, og dette har efterladt huden med ar.

I Stigs tilfælde er der brugt en større mængde Restylane, fordi ønsket var for alvor at forandre Stigs udseende. Ansigtet er bygget op, maskuline strukturer tilført og skulptureringen er udført efter en universel skønhedsskabelon for et attraktivt, ungt og mandligt udseende.

Stigs behandlingsforløb trin for trin

Vi har behandlet Stig med Restylane, en ikke permanent filler, ved at tilføje lidt under øjnene, hvor huden er løftet forsigtigt for at give et friskere look.

Næsen er rettet diskret op, mens den mest markante del af behandlingen ses i kæbelinjen og op mod ørene, der nu fremtræder tydeligt mere maskulin attraktiv. Endelig er der tilføjet Restylane i hagepartiet.

Der er tale om en større behandlingsforløb over flere behandlinger. Efter behandlingsforløbet nu er afsluttet, kan effekten vedligeholdes ved mindre behandlinger 1-2 gange om året.

Behandlingen er velegnet til dig, som enten oplever du har for "feminine" ansigtstræk eller generelt ønsker et mere sexet, attraktivt og maskulint ansigt.