Profhilo - mod kreppet og hængende hud

Kvindeansigt

Profhilo - mod kreppet og hængende hud

Bliv en yngre version af dig selv mens du bevarer dit naturlige udseende. Med Profhilo kan du komme kreppet og hængende hud til livs. Få et ekstra boost af kollagen og opnå den ultimative foryngelse samt udglatning af din hud.

Om Profhilo behandlingsmetoden

Mange af os mister elasticitet og fedtvæv i huden med alderen. Profhilo er den første injicerbare anti-ageing behandling til løs hud. Behandlingen indeholder en høj koncentration af hyaloronsyre, som tilfører ekstra fugt og volumen til huden. Produktet stimulerer hudens egen produktion af hyaloronsyre, kollagen og elastin, som giver en effektiv opstrammende virkning på huden.

Profhilo indeholder ikke BDDE, som er et stof, der kryds-binder traditionelle filler, hvilket gør den fri for syntetiske stoffer.

Injektion i hals

Behandling af kreppet hud på halsen med Profhilo. Produktet sprædes i vævet over de næste par uger. Vi anbefaler 2 behandlinger med 4 ugers mellemrum for et optimalt resultat.

Profhilo kan bruges på alle hudtyper og på forskellige steder på kroppen. Produktet er bioremodelerende, hvilket betyder at produktet forynger alle celletyper - det siges at have lignene effekt som stamcellebehandling.

Fordelene ved Profhilo

  • Mindsker tegn på aldring
  • Stimulerer kollagen og elastin
  • Opstrammer kreppet hud
  • Forbedrer hudens kvalitet

Hvilke områder kan behandles med Profhilo?

Profhilo kan anvendes på de mere vansklige steder på kroppen, som trænger til en opstramning. Vi tilbyder bl.a. behandling i følgende områder: hals, décolleté og arme.

Behandlingen er eminent til det vi kalder "kalkun hals" og bruges som et alternativ til kirurgisk indgreb.

Ansigt før og efter behandling med Profhilo

Denne kunde har fået Profhilo omkring øjnene samt kinder og nasolabiale folder. Læg mærke til at rynkerne er mere "udviskede" og kunden har fået en fin fylde tilbage i huden, hvilket giver hende en bedre glød.

Hvordan foregår en behandling med Profhilo?

Din hud desinficeres og med en tynd nål injiceres produktet i det valgte område. Produktet injiceres i punkter (der bruges en bestemt 5-punkts teknik og fordeler sig herefter jævnt ud i vævet i de efterfølgende uger. De fleste vil mærke de små prik i huden. Der kan anvendes bedøvelsescreme inden behandlingen.

Vi anbefaler 2 behandlinger med 4 ugers mellemrum.

Efter behandling med Profhilo
Behandlingen har ingen "down-time". Derfor kan man sagtens fortsætte sin normale hverdag umiddelbart efter behandlingen. Du vil opleve små buler i huden, hvor produktet er blevet injiceret. Andre bivirkning kan være opleve rødme, let hævelse, ømhed og blå mærker. Disse bivirkninger er normalt milde og aftager indenfor 1-2 dage.

Det anbefales dog at undgå træning 48-72 timer efter behandlingen samt al generel solbadning.

De fleste vil opleve et resultat allerede efter første behandling. Det endelig resultat ses dog først omkring en måned efter endt behandlingsforløb. Profhilo behandlingens effekt virker i gennemsnit 6 måneder, hvorefter man vil skulle have endnu en behandling for at holde det ved lige. Varigheden af resultatet afhænger dog af hudenskvalitet og udgangspunkt.

Ansigt før og efter behandling med Profhilo

Denne kunde har fået Profhilo omkring øjnene samt kinder og nasolabiale folder. Læg mærke til at rynkerne er mere "udviskede" på efter billedet efter kun 2 behandlinger.

Book tid til en gratis Profhilo konsultation

Hvis du drømmer om en spændstig, fast og strammere hud, der ser naturlig ud, kontakt os allerede i dag for at booke tid til en gratis konsultation på tlf. 31 21 64 24 eller via info@dermocosmetic.dk

Behandling med Profhilo tilbydes i vores klinikker i København og Aalborg. Se hvordan du sammen med os, bliver den bedste udgave af dig selv.