Tight Radiofrekvens - en sikker, blid og effektiv hudopstramning

Kvindeansigt

Tight Radiofrekvens - en sikker, blid og effektiv hudopstramning

Tight er en sikker, blid og effektiv behandling til hudopstramning. Behandlingen er ikke-invasiv, hvilket betyder at der ikke sker en gennemtrængning af huden i forbindelse med behandlingen. Tight er blevet en særdeles populær "celeb glow" behandling i USA.

I løbet af få år er Tight (også kendt som Forma) blevet en særdeles populær "celeb glow" behandling i USA. Det er de kendtes valg til behandling af rynker, forbedring af collagen og elasticitet i huden. Tight er en hudopstammende behandling uden down-time og med synligt resultat allerede efter første behandling.

Effekten af Tight behandling kan sammenlignes med Ultherapy behandling.

Fordelene ved Tight hudopstrammende behandling

Tight metoden er baseret på bi-polar radiofrekvens energi. Radiofrekvens bølgerne bevæger sig mellem elektroderne og giver en komfortabel, varm oplevelse i huden. Behandlingen er uden fare for forbrænding eller underbehandling. En indbygget temperatur kontrol funktion sikrer den optimale opvarmning af hudvævet.

Hos DermoCosmetic har vi valgt at tilbyde Tight behandling og ikke Ultherapy behandling, fordi Tight er:

 • en mere sikker behandling med markant lavere risiko for bivirkninger
 • en smertefri behandling
 • uden "down-time" - du vil være i stand til at genoptage dine daglige aktiviteter eller arbejde straks efter behandling
 • en væsentligt billigere behandling end Ultherapy

Introduktion til Tight/Forma behandlingsprincippet

Du opnår en effektfuld hudopstramning i de dybe lag af din hud. Energien målretter sig nemlig til de dybere lag af huden, hvorved ingen områder af huden bliver hverken over- eller underbehandlet. Dette sikrer maksimale resultater.

Tight behandlingsmetoden:

 • Remodellerer huden dybt indefra ved at levere en ensartet opvarmning af de dybere hudlag – collagendannelsen forøges og elasticiteten i huden forbedres herved
 • Forbedrer hudens struktur og forynger de forfinede områder af ansigtet
 • Medfører en foryngelse af hudens udseende – vel at mærke med et naturligt resultat til følge

Effekt af Tight behandling

Effekten er en diskret opstrammet hud, hvor der er sket en dannelse af ny collagen og en medførende forbedret hudelasticitet.

Efter Tight behandlingen kan du forvente at opnå en mere ungdommelig og tonet hudkontur ("Glow"), som får dit ansigt og krop til at fremstå sundere og yngre. Huden bliver glattere og mere defineret med en reduktion af rynker og slaphed.

Underansigt før og efter behandling

Før-efter behandlinger med Tight. Bemærk den tydelige foryngelse af huden, hvor de fine linjer og furer fra næse mod mund er reduceret markant. Der er udført 6 behandlinger med 1 uges mellemrum.

Er Tight hudopstramning noget for mig?

Tight kan anvendes til alle hudtyper (I-VI) og er velegnet til dig, som søger en blid, komfortabel og sikker forbedring af hudtone, hudtekstur samt opstramning med et naturligt udseende til følge. Behandlingen er til dig, der vil gøre noget ekstra for din hud og kan anvendes som både forebyggende og reparerende behandlinger.

Hvilke områder kan behandles?

Tight behandling kan benyttes på alle områder i ansigtet og på kroppen, som har brug for opstramning efter effekten af enten vægttab/øgning eller bare generel aldring. De mest almindelige behandlingsområder med Tight inkluderer:

 • Panden
 • "Kragetæer"
 • Øjenlåg
 • Nasolabiale folder
 • Kæbe
 • Smilerynker
 • Hals
Underansigt før og efter behandling

Før-efter behandling med Tight. Bemærk især forbedring af hudens struktur under øjnene, hvor huden efter behandling fremstår tydeligt forynget. De fine rynker og den kreppede hud er udglattet. Der er sket en markant forbedring i collagenet. Mundvigene er løftet og fugen ved siden af munden er reduceret væsentligt.

Hvordan foregår en behandling med Tight og hvad sker der under behandlingen?

Collagen er et varmesensitivt protein, Tight virker ved langsomt at opvarme collagenet i huden til en vedvarende temperatur på 41-43 grader. Ved disse temperaturer oplever man ikke smerte. Apparatet anvender temperatur sensorer og feedback kontrol for at fastholde varmen i huden til præcist disse temperaturer.

Radiofrekvensen i apparatet bevæger sig via elektroder ned i huden og varmen får det varme- sensitive collagen til at "slappe af". Kroppen reagerer ved at danne nyt collagen for at reparere huden. Resultatet er et strammere, tættere udseende i huden, der kan betegnes som et ikke-kirurgisk lettere "ansigtsløft".

Hvordan føles Tight behandlingen og gør det ondt?

De fleste vil under den typiske 30 minutters behandling, opleve en varmefølelse og bagefter have opfattelsen af at være mere stram/fast i huden. Behandlingen er hovedsageligt smertefrie og uden "downtime"; det føles lidt som en "hot stone" massage.

Du kan opleve en smule rødme på det behandlede område som vil aftage indenfor nogle ganske få timer. Du vil være i stand til at genoptage dine daglige aktiviteter eller arbejde straks efter behandling.

Hvor hurtigt kan jeg se resultater?

Mens øjeblikkelige, diskrete resultater viser sig – mere løftet, glattere og strålende hud ("Glow") - vil du over tid typisk bemærke en reduktion af folderne i huden, som fører til en mere jævn kontur af ansigtet og kroppen. Uregelmæssigheder i hudens tekstur vil blive mere ensartet og huden vil være mere opstrammet. Med løbende behandlinger kan disse fordele vedligeholdes.

Hvor mange behandlinger skal der til, for at opnå optimal hudopstrammende effekt?
Du vil umiddelbart se effekt efter første behandlingen, men det er vigtigt at gennemføre en række individuelt tilrettelagt behandlinger, for at opnå en vedvarende og optimale effekt med gennemgribende collagen fornyelse.

I gennemsnit anbefales 3 behandlinger afhængig af hvor rynket og hængende huden er.

Planlægning af dine behandlinger foregår i forbindelse med en gratis konsultation. Forløbet foregår med ugentlige behandlinger. Herefter kan du nøjes med årlige, opfølgende behandlinger.

Kan Tight kombineres med andre kosmetiske behandlinger?
Tight kan anvendes i kombination med de fleste laserbehandlinger, ansigtsbehandlinger, Botox og/eller fillers. Dette kan din behandler vejlede dig om i forbindelse med en gratis konsultation forud for din Tight behandling.

Mange ønsker at kombinere deres Tight behandlinger med Morpheus8 minimal-invansiv hudopstramning og med behandling af solskader med IPL.

Book tid til en gratis Tight konsultation

Hvis du drømmer om en spændstig, fast og strammere hud, der ser naturlig ud, kontakt os allerede i dag for at booke tid til en gratis konsultation på tlf. 31 21 64 24 eller via email info@dermocosmetic.dk.

Behandling tilbydes i vores klinik i København og Aalborg.