NYHED! 15% i Studierabat i alle vores klinikker

Kvindeansigt

NYHED! 15% i Studierabat i alle vores klinikker

Som studerende kan du nu nyde godt af vores helt nye fordelprogram. Du vil få hele 15% på alle vores kosmetiske behandlinger foretaget af vores dytige sygeplejersker. Alt du skal gøre er at vise dit gyldige studiekort frem ved konsultation eller behandling.

Injektionsbehandling - behandler og kunde

Behandling med Skinbooster udført af kosmetisk sygeplejerske Sandra.

Gode rabatter til studerende

Vi mener at alle skal have mulighed for at nyde vores behandlinger. Derfor har vi skræddersyet et eksklusivt studierabatprogram. Programmet er skabt for at gøre skønhedsbehandlinger mere tilgængelige for studerende. Lad vores team af dygtige kosmetiske sygeplejersker hjælpe dig med at fremhæve din naturlige skønhed! Studierabatprogrammet indeholder: 15% på alle vores behandlinger hos vores kosmetiske sygeplejersker Særlige tilbud og kampagner kun for studerende Adgang til events og arrangementer Sådan får du adgang til programmet: Book en tid hos os Verificer dig ved at fremvise dit gyldige studiekort ved din behandling Vi ser frem til at byde dig velkommen i DermoCosmetic Aldersgrænse 18+ Rabatten gælder ikke lægebehandlinger Rabatten kan ikke kombineres med andre kampagner

Favorit behandlinger

Filler skaber volumen og bruges typisk til at fremhæve features såsom læber, kæbe og hage. Dog er det også populært til at genskabe volumen eller give volumen til steder der aldrig har haft det såsom kinder og kindben.

Botox er et toxin som hjælper ved at minimere mimik. De mest typisk rynker er dem i panden og kan kun forebygges eller udlignes ved hjælp af Botox. Mange ved ikke at Botox også kan hjælpe på andre ting såsom en overlæbe der krøller ind, tandkøssmil, sur mund og nubret hage.

Skinbooster tilfører fugt til huden. Vi plejer at kalde denne behandling for hudpleje indefra. Den giver en sund hud med glød og er specielt god, som man oplever begyndende fine linjer. Den er populær blandt unge, som ønsker at huden ser mere frisk hud.

Laserbehandlinger kommer i mange former. Vi kan både fjerne hår, tatoveringer, ar og karsprængninger/rødme.

De unges fortrukne behandler: Sandra

Med en fantastisk forståelse for æstetik er Sandra din guide til at forfine dine unikke træk. Hendes evne til at skabe harmoni og balance i dine features er det, der adskiller hende som den go-to behandler for unge. Sandra skaber ikke bare behandlinger; hun skaber skønhedseventyr, der er tilpasset til dig. Hendes engagement i at give dig selvtillid og skønhed, der passer til din personlighed, gør hende til den ideelle partner på din skønhedsrejse.

Kontakt os nu for mere information på tlf. 31 21 64 24 eller book din behandling online. Vi ser frem til at hjælpe dig med at stråle endnu mere!

Oplev skønheden ved forandring!