Botox - før/efter billeder

Kvindeansigt

Botox - før/efter billeder

Hos os er fokus på at skabe balance og vitalitet i ansigtet. Vi udglatter rynker og linjer med Botox

Kvindeansigt før og efter Botox behandling

Her er der blevet behandlet panderynker, kragetæer og bekymringsrynke for et mildere udseende.

Halsområde før og efter behandling

Halsmusklen (også kaldet platysma) kan med alderen blive mere synlig. Den udspiler huden, hver gang vi bruger den og er derfor medvirkende til, at huden på halsen bliver mere løs. Med Botox kan vi svække den lidt, så den bliver mindre synlig, og huden ser mindre rynket og slap ud.

Hageområde før og efter behandling

Nubret hage er en fantastisk Botox behandling, der går ind og afslapper hagens muskler så linjerne udglattes og der forebrygges mod fremtidig kreppet hud på hagen.

Ansigt og pande, før og efter behandling

Glabella, også kaldet bekymringsrynken, får os ofte til at se mere sure ud end vi egentlig er. Få et mildere udtryk med denne behandling.

Ansigt og pande, før og efter behandling

Du kan stadig bevare en levende mimik selvom du får Botox i bekymringsrynken. Den fulde ffekt af Botox indtræder 14 dage efter behandling.

Læber før og efter behandling

En af vores mest populære Botox behandlinger er lip flip, som får din overlæbe til at træde naturligt frem. Botoxen bliver lagt langs læbekanten sådan, at din overlæbe slapper mere af og ikke "krøller" ind.

Botox lip flip før/efter

Et eksempel på Lip flip med Botox, hvor læben får lov til at "slappe af" og derfor ikke krøller ind når man smiler eller taler.

Ansigt og pande, før og efter behandling

Den helt klassiske behandling med botox er mod panderynker. Her ses en fin udglatning af begyndende rynker i panden på en 28 årig kunde.