Sunekos - effektiv mod løs hud, fine linjer og mørke render

Kvindeansigt

Sunekos - effektiv mod løs hud, fine linjer og mørke render

Sunekos er en revolutionerende, effektiv metode til at opstramme og reducere mørke render samt fine linjer. Behandlingen gendanner og opbygger hudkvalitet og balance og er for dig, som trænger til at forbedre hudens elasticitet.

Om Sunekos behandlingsmetoden

Sunekos er en injektionsbehandling, der indeholder aminosyrer og hyaluronsyre, som gendanner og opbygger hudkvalitet og balance. Den unikke formel stimulerer fibroblasterne i huden, der reproducerer kollagen og elastin, som er to vigtige elementer til fornyelsen af hudcellerne. Behandlingen modvirker derfor aldringstegn på bedste vis. Sunekos kommer fra Italien og er CE mærket. Det har været på market i mange år, og har stor effekt samt høj sikkerhed ud fra dokumenterede kliniske test.

Sunekos kan bruges på alle hudtyper og på forskellige steder på kroppen. Det er særligt effektivt for dem, som vil undgå at miste mimik og deres naturlige ansigtsform.

Fordelene ved Sunekos

  • Mindsker tegn på aldring
  • Det mest naturlige produkt
  • Stimulerer kollagen og elastin
  • Gendanner tabt volumen
  • Forbedrer hudens kvalitet

Hvilke områder kan behandles med Sunekos?

Sunekos kan anvendes på alle områder af ansigtet og de fleste steder på kroppen, som kan have gavn af en fornyelse og opstramning. Vi tilbyder bl.a. behandling i følgende områder: ansigt, øjenomgivelser, hals, décolleté, hænder, arme, lår og mave.

Ansigt før og efter Sunekos behandling

Før og efter behandlingsforløb med Sunekos omkring øjenene for et friskere udseende.

Hvordan foregår en behandling med Sunekos?

Din hud desinficeres og med en tynd nål injiceres produktet i det valgte område. Et kurforløb skal gentages 3-4 gange med 1-2 ugers mellemrum. Hver behandling tager i gennemsnit ca. 15 minutter.

Gør behandlingen ondt?

De fleste vil mærke de små prik i huden. Du kan opleve blå mærker og let hævelse efter behandlingen. Det aftager dog hurtigt (24-72- timer) og mærkerne kan let dækkes med make-up.

Efter behandling med Sunekos

Behandlingen har ingen "down-time". Derfor kan man sagtens fortsætte sin normale hverdag umiddelbart efter behandlingen. Det anbefales dog at undgå træning og solbadning til hævelsen har aftaget helt.

Hvor længe varer resultatet?

Sunekos behandlingens effekt virker i gennemsnit 6 måneder, hvorefter man vil skulle have endnu en behandling for at holde det ved lige. Varigheden af resultatet afhænger dog af hudenskvalitet og udgangspunkt.

Book tid til en gratis Sunekos konsultation

Hvis du drømmer om en spændstig, fast og strammere hud, der ser naturlig ud, kontakt os allerede i dag for at booke tid til en gratis konsultation på tlf. 31 21 64 24 eller via info@dermocosmetic.dk

Behandling med Sunekos tilbydes i vores klinikker i København og Aalborg. Se hvordan du sammen med os, bliver den bedste udgave af dig selv, fast, tonet og opstrammet.