Jørgen 59 år - behandlingsforløb for forfrisket og forynget udseende

Kvindeansigt

Jørgen 59 år - behandlingsforløb for forfrisket og forynget udseende

Jørgen har gennemgået et behandlingsforløb, hvor målet var at opnå at blive den bedste udgave af sig selv og forynge et i forvejen godt udseende. Han er en lidt ældre fyr, som med få behandlinger har opnået et naturligt og tydeligt forfrisket og forynget udseende.

Hvorfor Jørgen kom til DermoCosmetic for at blive behandlet

Jørgen Licht efter behandling, stående

Jørgen efter behandlingsforløbet med et naturligt og tydeligt forfrisket udseende

Jørgen er en lidt ældre fyr med et flot, maskulint udseende. Gennem de sidste par år synes han dog selv, at han er blevet mere træt at se på end han føler sig. Huden begyndte for alvor at vise tydelige alderstegn med f.eks. dybe furer, en kæbelinje der ikke længere er markeret samt misfarvninger i form overfladiske pigmentforandringer.

Jørgen ønsker ikke at komme til at se unaturligt yngre ud end sin alder, men blot at blive "den bedste udgave af sig selv" og slippe af med de mest tydelige alderstegn i ansigtet.

Jørgens behandlingsforløb hører til kategorien "restore" (reparation, genetablering), der sigter på at give hans i forvejen gode maskuline udseende et friskere og mere vitalt udtryk, mens de mest markante aldringstegn reduceres.

Han er et godt eksempel på, at du som mand i 50´erne - eller lidt ældre - sagtens kan opnå et friskere og yngre udseende med respekt for din alder.

Mål med kosmetiske behandlinger, når man som mand har passeret de 50 år

Det handler ikke om at tilstræbe at se 10-20 år yngre ud, når du har passeret de 50, men om at få fremhævet det bedste ved dit udseende og samtidig reducere de mest tydelige aldringstegn i huden, nemlig pigmentpletter, karsprængninger og de dybeste furer. På den måde bliver resultatet flot, maskulint og naturligt at se på.

Grundprincipper i kosmetiske behandlinger af mænd hos DermoCosmetic

Som i tilfældet med Jørgen, sigter vi altid på at reducere linjer, furer og rynker i ansigtet på en sådan måde, at de ikke fjernes fuldstændigt. Vi arbejder ud fra en grundskabelon for det mandlige ansigt, der reflekterer det universelt gældende ideal for et godt, maskulint udseende med en flot ansigtsform.

Her er kendetegnene: Relativt lavtsiddende, kraftige og lige øjenbryn, få linjer i ansigtet, en kraftig og rimelig vinkelret kæbelinje og en markant hage. Læs mere om kosmetiske behandlinger for mænd.

Jørgen Licht før behandling

Før behandlingsforløbet: Jørgen er gennem de sidste par år blevet mere træt at se på, end han føler sig. Huden begynder at vise tydelige alderstegn med dybe furer, en kæbelinje, som ikke længere er markeret, samt misfarvninger i form overfladiske pigmentforandringer.

Jørgen Licht ansigt efter behandling, kollage

Jørgen efter behandlingsforløbet som "den bedste udgave af sig selv". Han har har med få behandlinger opnået et naturligt og tydeligt forfrisket og forynget udseende, uden at se unaturligt yngre ud end sin alder.

Hvad Jørgen har opnået ved behandlinger med Restylane hos DermoCosmetic

Jørgens ansigt er blevet forynget ved brug af forskellige fillere med hver deres specifikke egenskaber. Når man behandler mænd med fillere, er det vigtigt, at man genskaber tabt volumen i ansigtet uden at overdrive effekten. For meget volumen giver nemlig et feminint, blødt og rundt ansigt.

Ved hjælp af Restylane har vi reduceret, men ikke fjernet alle furerne omkring Jørgens mund og området fra munden ned mod hagen. Disse furer er med til at give et lidt træt, ældet og "surt" udtryk. Effekten af behandlingerne er tydelig: Et friskere og mere imødekommende udseende.

Det handler ikke om at fjerne alle rynker og furer, men om at glatte dem lidt ud. Restylane behandlingen har været med til at give Jørgens hud en markant opstramning, blandt andet ved kæbelinjen. Den mere markerede kæbelinje har genetableret et mere ungt og stærkt udtryk i Jørgens ansigt.

Jørgen Licht før og efter Dermaroller og Restylane behandling

Jørgen før og efter Dermaroller og Restylane behandling. Inden behandlingen ses uensartet hudfarve og pigmentpletter samt dybe furer, der giver et lidt træt og "surt" udtryk. Kæbelinjen er strammet op og markeret med Restylane. Efter behandling med Dermaroller og Restylane er effekten et mere friskt og diskret forynget ansigt med et naturligt udtryk.