Kundeudtalelser

Kvindeansigt

Kundeudtalelser

Behandlingsoplevelser og anbefalinger fra nogle af vores kunder

Robert G.

Robert G.

Takket være DermoCosmetic er jeg slippet af med hår på ryggen. Mine hår er ikke kommet tilbage siden endt forløb! Det har været den bedste investering i mig selv. Jeg kan kun anbefale andre mænd at tage til DermoCosmetic, hvis de også ønsker hårfjerning.

Robert G., 28. marts 2023


Adrian Bervild

Adrian Bervild

Top quality. The very best in Copenhagen. Excellent service from very highly skilled cosmetic nurses. A totally professional experience, from the moment you step into the relaxing atmosphere of the clinic to the warm reception you receive from the receptionists . I can only highly recommend DermoCosmetic.

Adrian Bervild, 28. september 2022


Anita Näsberg

Anita Näsberg

Behandlingen var slet ikke så slem som jeg havde forestillet mig. Jeg følte mig i gode hænder hos min sygeplejerske Rosa. Resultatet er flot og naturligt. Restylanen har udglattet og opløftet min hud på smukkeste vis.

Anita Näsberg, 11. august 2022


Daniel Guldberg

Daniel Guldberg

Overordnet har jeg egentlig altid været nogenlunde tilfreds med mit udseende før hen også, men der var små ting hist og her som virkelig irriterede mig. Efter behandlingen stemte mit udseende mere overens med hvordan jeg gerne ville se ud, hvilket har resulteret i jeg har haft det bedre overordnet.

Daniel Guldberg, 31. maj 2022


Lone T. F.

Lone T. F.

I mit valg af behandlingssted har jeg lagt vægt på, at der er foretaget en god lægefaglig vurdering af hver af de behandlinger klinikken tilbyder sine kunder. Jeg bliver behandlet af de dygtigste og grundigste specialister indenfor området.

Lone T. F., 20. april 2022


Mille Becker

Mille Becker

DermoCosmetic kan meget andet end bare, at få dig til at se yngre og mere velplejet ud. Jeg er kommet hos DermoCosmetic i mange år med forskelligt artede problemer, dels som følge af cancerbehandling i hoved- og halsområdetsamt samt fået fjernet ar efter et fald mm.

Mille Becker, 25. februar 2022


Helga Haak

Helga Haak

My experience with DermoCosmetic has been nothing short of amazing. I have an old tattoo of a large star I've wanted gone for quite some time now. I was surprised at how quick and easy it was to have the tattoo removal laser treatments done.

Helga Haak, 15. januar 2021


Brith Erichsen

Brith Erichsen

Efter en erkendelse af, at det ydre ikke længere matchede min indre energi, kontaktede jeg DermoCosmetic i Aalborg. De tunge træk omkring øjne og mund er nu reduceret betydeligt, og jeg er så glad for resultatet.

Brith Erichsen, 19. november 2020


Jo Marie Sommer

Jo Marie Sommer

Jeg er kommet i DermoCosmetics klinik i en periode nu. Der er altid god stemning og jeg føler mig altid behageligt tilpas. Jeg har modtaget Morpheus8 behandlingen, som har givet mig en pænere og mere ensartet hudtone.

Jo Marie Sommer, 5. oktober 2020


Karolina

Karolina

I have had sculptra and Morpheus 8 treatments at DermoCosmetic. To say that I’m pleased is a definitive understatement. There just is no comparison. It is rare to feel that seen and heard at an appointment.

Karolina, 16. september 2020


Fie Larsen

Fie Larsen

Jeg er SÅ glad for resultatet af mine Restylane behandlinger hos DermoCosmetic. Det har virkelig skabt en fantastisk positiv ændring ved mit ansigt, og jeg har fået mere selvtillid. Jeg har nu et mere harmonisk ansigt med fine symmetrier – tak for det DermoCosmetic!

Fie Larsen, 17. januar 2020


Birgit Schrøder

Birgit Schrøder

Før behandlingen havde jeg dybe rynker på kinderne. Jeg havde det man kalder for "læderhud" og hudens elasticitet var næsten helt forsvundet. Efter bare én TCA syre peeling hos hudlæge Erik Obitz, er min hud nu glat og spændstig igen. Faktisk har jeg ikke bare fået en flot hud - nu kan man også se, at jeg faktisk har fylde i kinderne og har kindben!

Birgit Schrøder, 20. maj 2019


Kim Chronberg

Kim Chronberg

Jeg er i gang med at få fjernet hår i ansigtet hos DermoCosmetic. Det har jeg valgt, fordi jeg er i gang med et kønsskifte fra mand til kvinde. For mig er det vigtigt, at jeg slipper af med alle hårene i ansigtet, så mit udseende fremstår feminint.

Min behandler, Kristoffer, har nu behandlet mig nogle gange, og mange hår er allerede forsvundet! Jeg har fået en rigtig god service, og ser frem til at blive helt hårfri i ansigtet. Når det er overstået, er jeg klar til at gå videre med at få fjernet hår på kroppen.

Jeg kan på det varmeste anbefale at få fjernet hår hos DermoCosmetic.

Kim Chronberg, 10. november 2017


Kenneth Schleimann

Kenneth Schleimann

Jeg får Botox mellem øjnene og i panden hos Kristoffer i DermoCosmetic, og jeg må sige, at det er jeg super tilfreds med. Faktisk er jeg overrasket over, hvor hurtigt og effektivt resultatet kom af min første behandling. Allerede 1 uge efter min første Botox behandling, kunne jeg se en markant forskel: Mine rynker i panden var næsten helt væk!

Kenneth Schleimann, 8. september 2017


Joan Mønster Jørgensen

Joan Mønster Jørgensen

Her har jeg gået rundt i flere år og ikke vist, hvor nemt karsprængninger kan fjernes! Jeg skulle så tage mig sammen, til at få fjernet dem, tænk der skulle gå flere år og nu er jeg bare så glad! Jeg kan på det kraftigste opfordre alle, der har karsprængninger i ansigtet til at blive behandlet hos DermoCosmetic.

Joan Mønster Jørgensen, 12. december 2016


Henriette Dannisøe

Henriette Dannisøe

Jeg har været super tilfreds med min behandling og resultatet. Melaine er meget rolig og behagelig og er god til hele tiden at fortælle, hvad der skal ske under behandlingen, og så er hun dygtig til sit håndværk.

Jeg kan varmt anbefale at få lavet permanent makeup på øjenbryn hos DermoCosmetic, i dygtige og professionelle omgivelser.

Henriette Dannisøe, 2. december 2016


Joan Kristensen

Joan Kristensen

Jeg bliver rost mange steder, jeg kommer, for min meget fine bryn og eyeliner som jer har fået lavet af Melaine hos DermoCosmetic.

Melaine er super prof til sit job, har tidligere fået lavet andre forskellige behandlinger hos DermoCosmetic og altid med et super resultat.

Joan Kristensen, 10. november 2016


Anne Lindfjeld

Anne Lindfjeld

Behandlingen er ikke så slem, dog tog det lige nogle dage før produktet fordelte sig helt, de første par dage så det også lidt ud som om jeg havde fået to myggestik på højre side. Venstre side artede sig fra starten. Men efter at skinboosteren havde jævnet sig ud, har jeg nu en pænere hudstruktur og med et friskt look. Og ikke en eneste har opdaget det ;) heller ikke min familie, det må vel være det optimale når man får en kosmetisk behandling.

Anne Lindfjeld, 4. november 2016


Morgan Madsen

Morgan Madsen

Jeg er sælger og har rigtigt meget kundekontakt til dagligt. Efter at jeg har fået Botox behandlingerne, føler jeg mig mere afslappet og selvsikker. Jeg føler, at min selvtillid har fået et boost, og mit humør er endnu bedre, end det plejer. Jeg anbefaler det altid til andre, og jeg synes ikke, at man skal være bange for at prøve det. Det gør slet ikke ondt. Selv jeg, som er en tøsedreng, synes det er hurtigt overstået.

Morgan Madsen, 2. november 2016


Rikke Jørgensen

Rikke Jørgensen

Jeg blev ret overrasket over resultatet efter behandlingen. Jeg synes det blev bedre, end jeg havde forventet. Jeg lagde mærke til, at jeg blev mere fotogen, og at jeg generelt så gladere ud. Jeg kan mærke en form for velvære over at have fået et nyt look og bedre symetri i ansigtet. Jeg synes, at der er opnået meget i forhold til, hvor lidt der skulle til.

Rikke Jørgensen, 1. november 2016


Jeanette Lund

Jeanette Lund

Hos Kristoffer i DermoCosmetic får jeg simpelthen bare en super behandling og modtagelse hver gang, jeg kommer til behandling! Han er rigtig sød, rolig og en behagelig behandler. For mig er det vigtigt, at der bliver lyttet til mig og at mine behov bliver imødekommet – det gør Kristoffer altid.

Jeanette Lund, 27. oktober 2016


Torben Schæfer

Torben Schæfer

Jeg er i gang med at få fjernet min tatovering på skulderen hos DermoCosmetic, og jeg må sige at jeg på alle måder er rigtig tilfreds med forløbet! Det går heldigvis rigtig godt fremad med at få den væk. Jeg kan på alle måder anbefale at få fjernet tatoveringer hos DermoCosmetic.

Torben Schæfer, 26. oktober 2016


Heidi W.

Heidi W.

Jeg er virkelig glad for resultatet af min TCA behandling, det har rykket meget! Og forskellen er absolut stor! Yes!!! Nu skal jeg snart giftes og jeg har derfor drømt om endelig at få hjælp til at slippe af med mine ar i ansigtet. Det er først efter jeg er blevet behandlet hos DermoCosmetic at der for alvor er sket en positiv og mærkbar ændring, arrene er nu næsten væk!

Heidi W., 25. oktober 2016


Sarah Ahle

Sarah Ahle

Jeg fik min første behandling i sidste weekend og jeg kan slet ikke vente med, at jeg skal have den næste behandling. Pico laser kan varmt anbefales her fra. Du får en god og professionel behandling. Man bliver mødt med smil og dejlig velkomst. De er super skønne i klinikken!!

Sarah Ahle, 11. marts 2016


Laila Billah

Laila Billah

Jeg er kommet i DermoCosmetic i flere år fordi jeg altid får den bedste behandling, lige det, der skal til for at jeg er tilfreds med resultatet. Føler mig helt tryg og sætter pris på deres ærlighed.

Jeg får altid den behandling, der skal til for at jeg er tilfreds, hverken mere eller mindre og Erik (hudlægen) og de andre tager sig god tid til mig. Hos DermoCosmetic gør de ikke forskel på kunderne og sammen med de fine resultater gør det, at jeg bliver ved med at komme igen.

Laila Billah, 2. marts 2016


Susanne Bistrup

Susanne Bistrup

Før skulle jeg bruge meget tid på at tegne mine øjenbryn op, og det så aldrig helt naturligt ud. Nu er jeg helt fri for det – skønt. Mine øjenbryn ser fyldigere ud og matcher mine egne farver i ansigtet perfekt. Flere af mine veninder har bemærket, at jeg ser meget friskere ud.

Susanne Bistrup, 2. februar 2016


Jesper Debel Jackobsen

Jesper Debel Jackobsen

En af grundene til hvorfor jeg anbefaler DermoCosmetic som klinik og Kristoffer Ruvang som behandler er, at de tager sig super godt af en. Jeg følte mig tryg, hørt og varmt varetaget af min behandler. Jeg ligner mig selv bare yngre, og folk skyder mig til at være i trediverne, selvom jeg er 45.

Jesper Debel Jackobsen, 12. januar 2016


Jamal Shafie

Jamal Shafie

Efter behandlingen kunne jeg se resultater efter 4-5 dage, og efter 14 dage var rynkerne helt væk, lige som jeg havde ønsket, så det er jo perfekt! Jeg kan varmt anbefale klinikken og jeg har allerede sendt flere af mine venner, for at prøve det af.

Jamal Shafie, 10. november 2015


Fie Hauge

Fie Hauge

DermoCosmetic er helt igennem en meget professionel klinik med super dygtigt personale. Behandlingerne er helt i top, og jeg føler mig 100 % tryg og i gode hænder. Serviceniveauet er meget højt. Personligt er jeg utrolig glad for et meget flot resultat.

Fie Hauge, 2. november 2015


Sofie Pantmann

Sofie Pantmann

Som 25 årig bestemte jeg mig for at få gjort noget ved mine karsprængninger på lårene. Jeg fandt frem til, at sclerosering var den bedste behandling for mig. Jeg er meget tilfreds med resultatet hos DermoCosmetic og kan varmt anbefale behandlingen til alle andre!

Sofie Pantmann, 1. november 2015


Steffen Ladegaard

Steffen Ladegaard

I DermoCosmetic er de særdeles lydhøre overfor mine ønsker uden at give mig falske forhåbninger. Jeg bliver godt vejledt af behandlerne, og hvis der er noget, de ikke mener vil være den rigtige behandling for mig, fraråder de mig det. Jeg oplever derfor altid, at der bliver tænkt på, hvad der vil være bedst for mig.

Steffen Ladegaard, 17. september 2015


Morten Kaaber

Morten Kaaber

Jeg havde længe gået og set sur og trist ud grundet mine markante rynker og fuger.Jeg er blevet behandlet hos DermoCosmetic, og er super tilfreds med resultatet.

Har gjort at jeg på min vej møder positiv respons om at jeg ser mere frisk og gladere ud. Og det har også gjort mig gladere som person, når man ser hvor meget det har hjulpet mig.

Kan på det varmeste kun anbefalde klinikken og dens søde og fantastiske personale, som tog sig af mig.

Morten Kaaber, 23. juli 2015


Charlotte Nielsen

Charlotte Nielsen

Jeg har haft et super forløb hos DermoCosmetic. Jeg er blevet taget godt imod, fået god behandling og er meget tilfreds med resultatet. Ingen komplikationer i forbindelse med behandlingerne med Botox / Vistabel og Restylane under øjnene og ved kinderne.

Jeg ser friskere ud. Flere har kommenteret, at jeg ser godt ud, og der er jo super dejligt. Så tusind tak for god behandling.

Charlotte Nielsen, 6. juni 2015


Bettina Norling

Bettina Norling

Har kun oplevet et meget venligt og dygtigt personale hos DermoCosmetic. Fik forklaret alt før, undervejs og efter behandling med Botox / Vistabel og Restylane. Jeg er meget tilfreds med resultatet. Tusind tak DermoCosmetic!

Bettina Norling, 23. maj 2015


Karin Eckert

Karin Eckert

Det har været en rigtig god oplevelse at være hos DermoCosmetic. Søde og informerende om, hvad der skulle foregå i forbindelse med behandlingen. Jeg er yderst tilfreds med resultatet og kan kun anbefale DermoCosmetic til andre. Er meget glad for det, jeg har fået lavet, ser meget naturligt ud. Jeg vil helt sikkert vende tilbage og blive behandlet igen!

Karin Eckert, 11. april 2015


Sibel Arslan

Sibel Arslan

Jeg har været til behandling hos DermoCosmetic, hvor Rie har taget godt imod mig. Jeg havde længe overvejet at få mine ”fyldige kinder” tilbage, som med alderen og en stresset hverdag har taget fra mig.

Rie var professionel omkring vejledning, rådgivning og udførelsen af behandlingen. Jeg er rigtig glad for mine ”nye kinder” i dag. Mange tak DermoCosmetic.

Sibel Arslan, 6. marts 2015


Karina Bybjerg

Karina Bybjerg

Jeg kan kun anbefale DermoCosmetic. Personalet er utroligt dygtige og søde, og har på intet tidspunkt tvivlet på deres professionalisme under forløbet. Det er helt sikkert, at jeg kommer igen. Er SÅ glad og imponeret over resultaterne med Botox / Vistabel og Restylane. De varmeste anbefalinger.

Karina Bybjerg, 5. februar 2015


Harald Sarholt

Harald Sarholt

Jeg har fået behandlet akne ar på brystet, og det har hjulpet rigtig meget. Jeg har fået meget mere selvtillid og jeg kan gå på stranden, uden at jeg oplever det er pinligt. Glæder mig til de fremtidige behandlinger hos jer. I gør et fantastisk stykke arbejde! Harald, 20 år.

Harald Sarholt, 20. januar 2015


Birgit Aaby

Birgit Aaby

I mere end 10 år har jeg været kunde hos DermoCosmetic. Jeg har både fået behandlinger med Botox / Vistabel, med filler- og med laser. Jeg kan helt igennem anbefale DermoCosmetic. De er eksperter og kvalificeret helt ud til fingerspidserne og laver flotte og harmoniske behandlinger.

Her er jeg altid i trygge hænder, hos et personale som tager sig tid til at forstå mine ønsker, og sætter mig godt og grundigt ind i hver eneste behandling. Behandlingen skræddersyes altid præcist til mig.

Birgit Aaby, 24. november 2014


Helle Palsbo

Helle Palsbo

Jeg tog kontakt til DermoCosmetic fordi jeg de seneste år har oplevet at jeg så mere og mere sur og træt ud i ansigtet og det passer på ingen måde med den følelse jeg har i min krop. Jeg ser mig selv i spejlet nu og synes det passer rigtig godt til mit indre sind.

Helle Palsbo, 1. september 2014


Anelise Ekelund

Anelise Ekelund

Hos DermoCosmetic har jeg mødt stor viden og faglighed, formidlet i en jordnær og rar atmosfære. Jeg er i gang med et samlet forløb, og resultaterne er virkelig gode. Og det gør godt at se sig selv med en friskere, sundere og mere jævn hud.

Anelise Ekelund, 25. juni 2014


Sarah Bisgaard

Sarah Bisgaard

Efter jeg havde fået de første 3-4 behandlinger for akne ar, begyndte min familie og nærmeste venner at komplimentere min mere ensartede hud, der førhen havde været betydelig mere ujævn i overfladen. Min hud er helt klart blevet pænere og stråler nu af både sundhed og velvære.

Sarah Bisgaard, 28. maj 2014