Tatoveringsfjernelse

Kvindeansigt

Tatoveringsfjernelse

Tatovering i nakke og tatoveringsfjernelse af sort tatovering (1. behandling)

Blogger og vintage model Helga fra Sverige får tatoveringsfjernelse med den nyeste Discovery Pico laser

Christine påbegynder tatoveringsfjernelse af en sort tatovering. Hør hende fortælle hvordan hun oplever behandlingen med det nyeste Discovery Pico laserudstyr

Tatoveringsfjernelse før og efter

Christines resultat efter tatoveringfjernelse. Hun har lidt arvæv fra da tatoveringen blev lavet, men da hun skal have en ny tatovering lavet over området har hun valgt ikke at gå videre med fjernelse af arret.

Tatoveringsfjernelse i ansigtet

Ansigt forfra før og efter tatoveringsfjernelse

Anders har fået fjernet tatoveringer i ansigtet. Han har fået 7 behandlinger og tatoveringerne er væk flere steder. Der mangler ca. 3-5 behandlinger på højre kind. Denne tatovering skal have lidt ekstra behandlinger, da den fra tatovørens hånd er tegnet op med en såkaldt liner nål, også kaldet en opstregningsnål, som lægger blækken dybt og hårdt i huden.

Ansigt fra siden før og efter tatoveringsfjernelse

Tatoveringen i Anders' ansigt er før forsøgt fjernet på anden klinik, eneste resultat var store ar i det tatoverede område, som ses tydeligt selv om farvepigmentet er forsvundet. Når Anders har fået en ekstra sidste tatoveringsfjernelse med laser, får han reduceret arrene med en anden type laser.

Ansigt skråt forfra før og efter tatoveringsfjernelse

Nærbillede af resultatet efter 7 behandlinger med Discovery Pico laseren. Der ses ar efter at man tidligere har forsøgt fjernet tatoveringen på anden klinik. Disse ar vil efter behandlingsforløbet blive reduceret med en anden type laser.

Tatovering før og efter behandling

Resultatet efter 7 behandlinger - seneste billede er taget før kundens (ottende) sidste behandling, hvor vi fjerner den resterende skygge.

Tatoveringsfjernelse før og efter

Denne tatovering er blevet fjernet på kun fem behandlinger med vores effektive Pico laser. Huden er hvid omkring tatoveringen da kunden har beskyttet den med solcreme, så vi kunne behandle over sommeren.

Tatoveringsfjernelse før og efter

Magnus Carl har modtaget 6 behandlinger på denne tatovering. Der mangler kun et par gange før denne tatovering er helt væk.

Sarah om tatoveringsfjernelse:

Sarah om tatoveringsfjernelse:

Sarah Ahle

Jeg fik min første behandling i sidste weekend og jeg kan slet ikke vente med, at jeg skal have den næste behandling. Pico laser kan varmt anbefales her fra. Du får en god og professionel behandling. Man bliver mødt med smil og dejlig velkomst. De er super skønne i klinikken!!

Sarah Ahle