Tatoveringsfjernelse - videoer

Kvindeansigt

Tatoveringsfjernelse - videoer

Tatovering i nakke og tatoveringsfjernelse af sort tatovering (1. behandling)

Blogger og vintage model Helga fra Sverige får tatoveringsfjernelse med den nyeste Discovery Pico laser

Christine påbegynder tatoveringsfjernelse af en sort tatovering. Hør hende fortælle hvordan hun oplever behandlingen med det nyeste Discovery Pico laserudstyr

Tatovering på håndled (1. behandling) og bag ørerne (1. behandling)

Tatovering på håndled behandles. Ved behandlingen opstår der en midlertidig hvid farve i huden der kaldes "frosting". Det er en normal reaktion i huden, som forsvinder efter nogle få timer.

Tatovering bag ørerne fjernes med den nye Discovery Pico laser. Dette er første behandling af i alt ca. 6 behandlinger.

Tatoveringsfjernelse i ansigtet

Ansigt forfra før og efter tatoveringsfjernelse

Anders har fået fjernet tatoveringer i ansigtet. Han har fået 7 behandlinger og tatoveringerne er væk flere steder. Der mangler ca. 3-5 behandlinger på højre kind. Denne tatovering skal have lidt ekstra behandlinger, da den fra tatovørens hånd er tegnet op med en såkaldt liner nål, også kaldet en opstregningsnål, som lægger blækken dybt og hårdt i huden.

Ansigt fra siden før og efter tatoveringsfjernelse

Tatoveringen i Anders' ansigt er før forsøgt fjernet på anden klinik, eneste resultat var store ar i det tatoverede område, som ses tydeligt selv om farvepigmentet er forsvundet. Når Anders har fået en ekstra sidste tatoveringsfjernelse med laser, får han reduceret arrene med en anden type laser.

Ansigt skråt forfra før og efter tatoveringsfjernelse

Nærbillede af resultatet efter 7 behandlinger med Discovery Pico laseren. Der ses ar efter at man tidligere har forsøgt fjernet tatoveringen på anden klinik. Disse ar vil efter behandlingsforløbet blive reduceret med en anden type laser.

Sarah om tatoveringsfjernelse:

Sarah om tatoveringsfjernelse:

Sarah Ahle

Jeg fik min første behandling i sidste weekend og jeg kan slet ikke vente med, at jeg skal have den næste behandling. Pico laser kan varmt anbefales her fra. Du får en god og professionel behandling. Man bliver mødt med smil og dejlig velkomst. De er super skønne i klinikken!!

Sarah Ahle