Tatoveringsfjernelse - videoer

Kvindeansigt

Tatoveringsfjernelse - videoer

Tatovering i nakke (2. behandling) og på arm (1. behandling)

Tatovering i nakken fjernes. Dette er anden behandling af i alt ca. 6 behandlinger. Tatoveringen består kun af 1 farve, hvilket gør den nemmere at fjerne.

Tatovering på arm fjernes med den nye Discovery Pico laser. Dette er første behandling af i alt ca. 6 behandlinger.

Tatovering på håndled (1. behandling) og bag ørerne (1. behandling)

Tatovering på håndled behandles. Ved behandlingen opstår der en midlertidig hvid farve i huden der kaldes "frosting". Det er en normal reaktion i huden, som forsvinder efter nogle få timer.

Tatovering bag ørerne fjernes med den nye Discovery Pico laser. Dette er første behandling af i alt ca. 6 behandlinger.

Tatoveringsfjernelse i ansigtet

Ansigt forfra før og efter tatoveringsfjernelse

Anders har fået fjernet tatoveringer i ansigtet. Han har fået 7 behandlinger og tatoveringerne er væk flere steder. Der mangler ca. 3-5 behandlinger på højre kind. Denne tatovering skal have lidt ekstra behandlinger, da den fra tatovørens hånd er tegnet op med en såkaldt liner nål, også kaldet en opstregningsnål, som lægger blækken dybt og hårdt i huden.

Ansigt fra siden før og efter tatoveringsfjernelse

Tatoveringen i Anders' ansigt er før forsøgt fjernet på anden klinik, eneste resultat var store ar i det tatoverede område, som ses tydeligt selv om farvepigmentet er forsvundet. Når Anders har fået en ekstra sidste tatoveringsfjernelse med laser, får han reduceret arrene med en anden type laser.

Ansigt skråt forfra før og efter tatoveringsfjernelse

Nærbillede af resultatet efter 7 behandlinger med Discovery Pico laseren. Der ses ar efter at man tidligere har forsøgt fjernet tatoveringen på anden klinik. Disse ar vil efter behandlingsforløbet blive reduceret med en anden type laser.

Sarah om tatoveringsfjernelse:

Sarah om tatoveringsfjernelse:

Sarah Ahle

Jeg fik min første behandling i sidste weekend og jeg kan slet ikke vente med, at jeg skal have den næste behandling. Pico laser kan varmt anbefales her fra. Du får en god og professionel behandling. Man bliver mødt med smil og dejlig velkomst. De er super skønne i klinikken!!

Sarah Ahle


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Cecilie Østberg
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Mia Asp
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg