Fraktioneret Pico laser - Mod porer, ar, fine linjer og solskader

Kvindeansigt

Fraktioneret Pico laser - Mod porer, ar, fine linjer og solskader

Discovery Pico laseren er den kraftigste og mest effektive laser til hudforyngelse på markedet. Denne behandling er til dig, som ønsker en mere ensartet hud i form af både struktur og tone samt udglatning.

Årene sætter efterhånden sit præg på vores hud. Discovery Pico laseren repræsenterer den nyeste teknologi inden for hudforyngelse. Det er en ny og innovativ metode til behandling af hud i ansigt, hals, bryst og hænder. Behandlingen er særligt effektiv til at forbedre fine linjer, ar, forstørrede porer og solskader.

Hvad er Pico hudforyngelse?

Pico laseren arbejder så hurtigt at hastigheden bliver målt i pico sekunder. Det mere end halverer, det tager laseren at aflevere sin energi og dette med langt større sikkerhed og med minimale bivirkninger. Med Pico teknologien opstår der mindre varme, mindre ubehag og mindre potentiale for bivirkninger.

Discovery Pico bruger ultra korte udbrud af laserenergi. Disse ultrakorte energiudbrud fremkalder en vævsreaktion i huden, der fører til en stigning i kollagen og elastin. Dens højfrekvente lysbølger optages i særlige kollagenmål i huden og får derefter kollagenomdannelse til at forbedre hudens linjer og ruhed. Dette resulterer i lysere, glattere og yngre hud.

Vores kunder ser resultater efter hver session, men der er brug for mindst 3-6 behandlinger for et optimalt resultat.

Afhængigt af hvad der behandles samt hudtype, vil de fleste kræve mindst tre behandlinger fordelt med 4-6 ugers intervaller.

Hvad kan Pico hudforyngelse gøre for mig?

Hver kunde, der kan drage fordel af hudforyngelse, har et unikt sæt behov. Men med Discovery Pico kan næsten alle hudforyngelseskunder forbedres.

Vi anvender Pico hudforyngelse til:

  • At mindske forstørrede porer
  • Reducere ar
  • Afhjælpe fine linjer
  • Solskader - få en mere ensartet hudtone

Øjenomgivelser er et område hvor aldringstegn viser sig først. Huden er 3-5 gange tyndende end resten af huden i ansigtet så rynker og slaphed viser sig allerede fra 20-30 års alderen. Behandling med fraktioneret Pico laser er et fantastisk alternativ til dig, som overvejer en CO2 laserbehandling omkring øjnene. Pico laseren giver dig kortere opheling og kan opnå samme resultat på blot få behandlinger. Denne behandling er for dig, som døjer med fine linjer og lettere kreppet hud under øjnene.

Før behandlingen

Det er vigtigt, at man ikke er brun, når man møder tilbehandlingen. Derfor skal man undgå solbadning og solarium mindst 1 måned før start af behandling. Dette gælder også alle former for selvbruner.

Desuden skal du møde op med et renset ansigt uden make-up da denne behandling oftest kræver bedøvelse med creme.

Selve Pico hudforyngelse behandlingen

Du skal først og fremmest til en konsultation hos os. Til konsultationen vil du få en grundig vejledning af en af vores kosmetiske sygeplejersker, og du får mulighed for at stille alle de spørgsmål, du måtte have. Herefter kan du behandles samme dag. Der er ingen betænkningstid på vores Pico Hudforyngelses behandling.

Behandlingen er ikke smertefri, og hver lyspuls føles nærmest som en prikkende varme, som brænder lidt i de efterfølgende minutter.

Individuel tilpasset behandlingsplan
Hos DermoCosmetic lægger vi vægt på at du skal føle dig tryg, velinformeret og involveret. Vi tilbyder derfor i samarbejde med dig at udarbejde en individuel og skræddersyet behandlingsplan, som passer til dine forventninger, ønsker og behov.

Hvordan foregår en Pico Huforyngelses behandling?

Selve behandlingen tager ca. 10-35 minutter, afhængig af hvilket område, du skal have behandlet. Din behandler desinficerer din hud, og giver dig altid et prøveskud. Behandlingen foregår, mens du ligger eller sidder på et behandlingsleje.

Er bedøvelse nødvendig?
Vi anbefaler bedøvelse til denne behandling.

Efter behandlingen

Direkte efter behandlingen afkøles huden, hvilket både lindrer evt. ubehag og smerte. Afkølingen virker også ved at begrænse hævelse samt reducere rødme. Du vil opleve at du vil være rød efter behandlingen. Dette er helt normalt og vil aftage indenfor de næste 1-3 dage.

Din hud vil nu hele over de næste 3-5 dage, hvor du vil opleve tørhed, kløe og let rødme.

Det er vigtigt at bruge solcreme efter behandlingen, hvis du skal opholde dig i solen. Ellers skal du undgå al sol de næste 3-4 uger.

Få en uforpligtende og gratis Pico hudforyngelses konsultation

Vil du vide mere om, hvad Pico laser kan gøre for dig? Ved en konsultation kan du blive yderligere informeret om alt, hvad du skal vide om en Pico laserbehandling, samt hvordan vi kan hjælpe dig til at opnå dit ønskede resultat. I DermoCosmetic lægger vi vægt på, at du skal være tryg og velinformeret.

Book en gratis konsultation hos en af vores kosmetiske sygeplejersker allerede i dag på tlf. 31 21 64 24, og lad os hjælpe dig med at blive en endnu smukkere udgave af dig selv.