Tilbud, rabatter og Club Loyal

Kvindeansigt

Tilbud, rabatter og Club Loyal

DermoCosmetic har løbende tilbud og rabatter på udvalgte behandlinger og produkter. Derudover kan du med Club Loyal programmet opspare point på visse typer behandlinger, som du kan bruge til betaling af fremtidige behandlinger.

Oversigt over rabatter der tilbydes:

Behandlingstype Rabat Bemærkninger
Botox / Vistabel og Azzalure Loft på pris hvis du vælger at blive behandlet i 3 områder (ved siden af øjnene, mellem øjnene og i panden) i samme behandlingssession Typisk opnås en rabat på mellem 600 - 1.600 kr. Læs mere om rabatten.
Restylane behandlinger Rabat ved flere sprøjter / behandling af flere områder i en behandlingssession Læs mere om rabatten
Permanent hårfjerning 50% rabat på alle områder efter det dyreste område Læs mere om rabatten
NeoStrata peeling Hver 6. NeoStrata peeling er gratis Læs mere om rabatten
IPL og Dermaroller behandlinger Spar fra 2.000 kr op til 5.000 kr på pakker af IPL og Dermaroller behandlinger i Virum Læs mere om pakkerne og rabatten på IPL prissiden og Dermaroller prissiden.

Prisgaranti på en række behandlinger

Vi tilbyder også prisgaranti for en længere række behandlinger. Læs mere om vores prisgaranti og hvilke behandlinger den dækker.

Club Loyal - opnå op til 10% rabat på alle behandlinger

Vi ved, at prisen er vigtig for vores kunder, og at det særligt kan betale sig af være loyal kunde. Hos DermoCosmetic sætter vi stor pris på loyale kunder, der vælger at komme tilbage til behandling hos os, og det ønsker vi at belønne med vores attraktive kundeloyalitetsprogram Club Loyal.

Ny Club Loyal med op til 10% rabat på alle behandlinger er trådt i kraft primo oktober 2018.

DermoCosmetic Club Loyal er et endnu mere attraktivt kunde loyalitetsprogram, end vi før har kunnet tilbyde dig. Vi tilbyder dig nemlig faste rabatter på alle behandlinger. Det gælder også for behandlinger, hvor prisen i forvejen er nedsat pga. kampagner, tilbud mv.

Der er 3 grupper i Club Loyal:

  • Club Loyal Bronze: 5% rabat på alle behandlinger
  • Club Loyal Sølv: 7% rabat på alle behandlinger
  • Club Loyal Guld: 10% rabat på alle behandlinger

Indplacering i de 3 forskellige grupper er baseret på det samlede beløb, du har købt behandlinger for hos DermoCosmetic siden efteråret 2015. Du kan kun rykke opad i grupperne, aldrig ned. Du vil automatisk få en email fra os, når du rykker ind i en gruppe og op i næste gruppe. Opdatering sker hver 2. måned.

Vi glæder os til at se dig til en gratis konsultation og til behandling hos DermoCosmetic i vores klinikker i København og Virum.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Mia Asp
Nina Torres
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz