Tilbud, rabatter og Club Loyal

Kvindeansigt

Tilbud, rabatter og Club Loyal

DermoCosmetic har løbende tilbud og rabatter på udvalgte behandlinger og produkter. Derudover kan du med Club Loyal programmet opspare point, på visse typer behandlinger som du kan bruge til betaling af fremtidige behandlinger.

Oversigt over rabatter der tilbydes:

Behandlingstype Rabat Bemærkninger
Botox / Vistabel og Azzalure Loft på pris hvis du vælger at blive behandlet i 3 områder (ved siden af øjnene, mellem øjnene og i panden) i samme behandlingssession Typisk opnås en rabat på mellem 600 - 1.600 kr. Læs mere om rabatten.
Restylane behandlinger Rabat ved flere sprøjter / behandling af flere områder i en behandlingssession Læs mere om rabatten
Permanent hårfjerning 50% rabat på alle områder efter det dyreste område Læs mere om rabatten
NeoStrata peeling Hver 6. NeoStrata peeling er gratis Læs mere om rabatten
IPL og Dermaroller behandlinger Spar fra 2.000 kr op til 5.000 kr på pakker af IPL og Dermaroller behandlinger i Virum Læs mere om pakkerne og rabatten på IPL prissiden og Dermaroller prissiden.

Prisgaranti på en række behandlinger

Vi tilbyder også prisgaranti for en længere række behandlinger. Læs mere om vores prisgaranti og hvilke behandlinger den dækker.

Club Loyal - opspar point til behandlinger

Vi lancerer snart et opdateret og forbedret Club Loyal program til glæde for vores loyale kunder. Vi skriver til vores kunder når det er klart, nok i løbet af november 2017.

Husk: Vi har også prisgaranti på en lang række behandlinger.


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Mia Asp
Nina Torres
Elisabeth Krystina Christensen
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz