CO2 laserbehandling - en effektiv metode til markant hudforyngelse

Kvindeansigt

CO2 laserbehandling - en effektiv metode til markant hudforyngelse

Resultatet af en CO2 fraktioneret laserbehandling er en hud, der vil se markant yngre ud. Hos DermoCosmetic vil vi tilbyde denne behandling, hvis du har brug for en særlig dybdegående foryngelse og fornyelse af huden.

Hud med rynker vil se 5-10 år yngre ud og hud med ar efter akne vil blive pænere og glattere. Alle CO2 behandlinger foregår i vores klinikker i København og i Aalborg.

CO2 fractioneret laser under øjnene, før og efter 3. behandling

CO2 fraktioneret laser i hele ansigtet, før og efter behandling. Kunden har fået 3 behandlinger over en periode på et år.

Hvilke områder af min hud kan jeg få behandlet med CO2 laser?

Vi behandler gerne hele dit ansigt, men du kan også få behandlet mindre områder, f.eks. under øjnene, om munden og lidt ud på kinderne, kun på overlæben, i panden, på kinderne og på halsen. Har du godartede knopper og andre små uønskede hudforandringer, kan disse også fjernes med en CO2 laserbehandling. Du kan få fjernet knopper med CO2 laser samme dag, som du bliver konsulteret.

Øjenomgivelser før og efter CO2 behandling

Har du løs hud og rynker under øjnene, og synes du selv du kunne trænge til et friskere look? Vores 35 årige model har fået 3 behandlinger.

For mange kan behandling med Pico under øjnene være en bedre løsning end CO2. Læs her hvorfor.

Øjenomgivelser er et område hvor aldringstegn viser sig først. Huden er 3-5 gange tyndende end resten af huden i ansigtet så rynker og slaphed viser sig allerede fra 20-30 års alderen. Behandling med fraktioneret Pico laser er et fantastisk alternativ til dig, som overvejer en CO2 laserbehandling omkring øjnene. Pico laseren giver dig kortere opheling og kan opnå samme resultat på blot få behandlinger. Denne behandling er for dig, som døjer med fine linjer og lettere kreppet hud under øjnene.

Forskel på CO2 fuld ablation laser og CO2 fraktioneret laser

Vi tilbyder to former for CO2 laserbehandlinger:

  1. CO2 fraktioneret laser - kun en lille del af overhuden fjernes ved hver behandling
  2. CO2 fuld ablation laser - her fjernes hele overhuden ved en behandling

Som udgangspunkt tilbyder vi altid først og fremmest fraktioneret CO2 laser behandling. Begge typer CO2 laserbehandlinger er særdeles effektive. Med udgangspunkt i din hud, dine behov og ønsker, vælger vi sammen, hvilken behandlingsform der vil passe bedst til dig. Er du ikke kandidat til CO2 laser vil vi anbefale dig en mildere fraktioneret laser i form af Pico laser.

Belkyra og CO2 laser behandling, før og efter 3. behandling

Kvinde i 40'erne har fået 2 behandlinger i hele ansigtet med CO2 fraktioneret laser samt Belkyra under hagen for fjernelse af dobbelthage

CO2 fraktioneret laser

Ved den fraktionerede CO2 laser behandling er det kun en lille del af overhuden, der fjernes ved hver behandling. Dette har flere fordele: Risikoen for bivirkninger er lav. Tegn efter behandling ses kun i kort tid.

Fraktioneret CO2-laser er en videreudvikling af den traditionelle CO2 laserteknologi, hvor hele overhuden bliver fjernet på én gang. Behandlingen med CO2 fraktioneret laser skal gentages og du skal forvente at blive behandlet 2-3 gange.

CO2 fraktioneret laser er IKKE det samme som en non-ablativ og fraktioneret laser. I DermoCosmestic tilbyder vi f.eks. behandling med fractional laser Er: Glass 1540 nm eller Pico laser. Disse to laserbehandlinger er en meget mildere form for behandling målrettet lettere og mildere former for hudforyngelse og ar reduktion. Det øverste hudlag efterlades intakt efter en behandling, der kommer ingen sårdannelse.

Mundomgivelser før/efter CO2 laserbehandling

CO2 laser behandling før-efter. Der er foretaget 2 behandlinger.

CO2 fuld ablation - "traditionel" CO2

I sjældne tilfælde og ved ønsket om en særdeles potent og "hurtig" metode fjernes fraktioneringen fra laseren og hele overhuden peeles og brændes (fuld ablation). Dette er den traditionelle CO2 laserbehandling. Det er den mest potente behandling, der findes i verden og den er særdeles effektiv.

Ved denne potente CO2 laserbehandling stiger risikoen for bivirkninger i forhold til ved en CO2 fraktioneret laserbehandling. Ophelingstiden øges til 14 dage. Denne behandling gives typisk kun 1 gang modsat den fraktionerede CO2 laser, der alt i alt udføres 2-3 gange.

Hvor mange behandlinger har jeg brug for at få?

Effekten af en fraktioneret CO2 laserbehandling forbedres ved yderligere 1-2 behandlinger i ansigtet, hvor der kan være brug for flere behandlinger på kroppen. Det anbefales at du venter mindst 6 uger mellem behandlingerne.

Hvad er effekten af en CO2 laser behandling?

Hud med rynker vil se 5-10 år yngre ud og hud med ar efter akne vil blive pænere og glattere. Man kan aldrig garantere, at de uønskede hudforandringer forsvinder helt. Det vil under tiden være muligt at se overgangen til den ubehandlede hud.

Generelt kan man sige, at resultatet afhænger af:

  • Dit udgangspunkt før behandlingen
  • Din hudtype og din huds evne til at danne kollagen
  • At du følger de angivne retningslinjer i efterforløbet

Som hudlægeklinik er vi i DermoCosmetic eksperter i at rådgive dig om CO2 laser er den rette behandling for dig. Effekten af CO2 laser behandlinger er en markant foryngelse af huden, hvor din hud bliver opstrammet, mere jævn og glat.

Hvornår er en CO2 laser behandling et godt valg for dig?

Har du tydelig ældet og solskadet hud, er en CO2 laserbehandling ofte oplagt for dig. Behandlingen er effektiv mod alderspletter (leverpletter), ar efter akne, rynker og slap hud bl.a. om øjnene samt kreppet hud og fine linjer og rynker i hele ansigtet.

Du får en grundig vejledning forud for behandling

Du kommer til en konsultation hos hudlæge Erik Obitz, hvor du bliver grundig informeret om hele behandlingsforløbet, hvad der sker før, under og efter behandlingen.

Vores speciallæge Erik fortæller om behandling med CO2 laser samt forskellen på fraktioneret og fuld ablation.

Hvordan virker en CO2 laserbehandling?

Laserens opvarmning af huden går ned i huden og påvirker både overhuden og læderhuden (afhængig af indstilling af laserapparatet). Som et resultat af opvarmningen, trækker huden sig sammen.

Samtidig med at huden trækker sig sammen, sker der en peeling af den øverste del af huden, hvorved der dannes et pænt, nyt hudlag. Den kontrollerede "skade" på huden giver en effektiv hudforyngelse. Rynkerne og arrene glatter sig ud. Hudens elasticitet, kollagen og grundsubstansen i læderhuden forynges.

Hvor lang tid skal jeg forvente der går, før min hud er "normal" igen?

Opheling af huden varer fra 4 til 10 dage (ved fraktioneret CO2 laser) og ved fuld ablation uden fraktionering (traditionel CO2 laser) 14 dage.

Midlertidige bivirkninger og sideeffekter ved behandling med CO2 laser

Ar dannelse og misfarvninger kan forekomme, men dette ses sjældent. Laserbehandlingen er ikke egnet til personer, som har tendens til at danne store, tykke ar (”keloiddannere”).

Birgit siger om behandlinger hos DermoCosmetic, herunder med CO2 laser:

Birgit siger om behandlinger hos DermoCosmetic, herunder med CO2 laser:

Birgit Aaby

I mere end 10 år har jeg været kunde hos DermoCosmetic. Jeg har både fået behandlinger med toxiner, med filler- og med laser. Jeg kan helt igennem anbefale DermoCosmetic. De er eksperter og kvalificeret helt ud til fingerspidserne og laver flotte og harmoniske behandlinger. Her er jeg altid i trygge hænder, hos et personale som tager sig tid til at forstå mine ønsker, og sætter mig godt og grundigt ind i hver eneste behandling. Behandlingen skræddersyes altid præcist til mig.

Birgit Aaby