Om os

Kvindeansigt

Om os

DermoCosmetic er blandt Danmarks største kosmetiske hudlægeklinikker. Klinikkerne tilbyder højkvalitetsbehandlinger af de absolut mest erfarne og dygtige kosmetiske hudlæger, sygeplejersker og kosmetiske behandlere.

Vi er til for at tilfredsstille dine behov for kosmetiske behandlinger i et trygt og lægefagligt miljø. Vi lægger vægt på tillid, ærlighed og høj etik i alt vi foretager os. Som behandlere er vi konstant optaget af at yde den højeste kvalitet af ikke-kirurgiske kosmetiske behandlinger.

Behandlingerne i DermoCosmetic sigter altid på at understøtte din selvtillid og livskvalitet på en måde, der ikke skader sundheden. Vi lytter til dine forventninger og tilbyder dig en grundig vejledning, behandling og opfølgning.

DermoCosmetic er en dermatologisk (hudlæge) privatklinik med mange års erfaringer i dermo-kosmetiske behandlinger. Vi er glade for, at kunderne kommer igen og igen, f.eks. er der flere kunder, som har været med os siden vi startede tilbage i 2005.

Indgang med træer, Hammerensgade København

DermoCosmetic i hjertet af København - Hammerensgade 6 ved Esplanaden

Om Erik René Obitz, hudlægen bag DermoCosmetic

Hudlægen bag DermoCosmetic, dr. med. Erik Obitz, er en af de absolut mest erfarne kosmetiske hudlæger i Danmark. Han er en af de første danske dermatologer, der for alvor slog sig ind på udvikling af den kosmetiske dermatologi i Danmark.

Foruden at være virksomhedsansvarlig læge i DermoCosmetic, udfører Erik både konsultationer og behandlinger i klinikkerne.

På forkant med udviklingen indenfor den kosmetiske dermatologi

I mere end 12 år har DermoCosmetic været på forkant med udviklingen indenfor den kosmetiske dermatologi og er kendte for høj etik og kundeservice, og med et skarpt fokus på at tilbyde den ultimative kvalitet og sikkerhed for kunderne.

DermoCosmetic tilbyder den største palet af specialiserede kosmetiske hudbehandlinger i Danmark ved hjælp af de mest avancerede og veldokumenterede æstetiske behandlinger.

Erik Obitz udfører laserbehandling for kunde

Laserbehandling i DermoCosmetic i Virum

DermoCosmetics historie går tilbage til 2005, hvor grundlæggerne og ejerne, hudlæge dr.med. Erik René Obitz og Wenche Arnevik Obitz, åbnede den første DermoCosmetic klinik i Virum, dør-om-dør med Erik Obitz `s hudlægeklinik.

I 2012 slog DermoCosmetic dørene op til endnu en klinik, DermoCosmetic København, placeret i det eksklusive kvarter omkring Esplanaden.

Sidst, men ikke mindst, er DermoCosmetic København i februar 2017 flyttet til større lokaler (med 7 behandlerrum og med en skøn udendørs terrasse med loungemiljø) et par etager oppe på samme adresse som hidtil.

Behandlinger og metoder

DermoCosmetic tilbyder ikke-kirurgiske behandlinger for følgende situationer og med disse metoder:

  • Botox/Vistabel og Azzalure til rynkebehandling
  • Ikke-permanente og semi-permanente fillere (Restylane, Juvederm, Sculptra og Radiesse) mod furer og til hudforyngelse og volumentilførsel / skulpturering
  • IPL behandling af kar og pigment (samt Q-Switch laser behandling af sidstnævnte)
  • Hudforyngelse med laser, IPL og dermaroller (lasere: fractional laser 1540 nm, IPL, CO2)
  • Behandling af alle former for ar (akne ar, ar efter operation og brandsår, strækmærker) med fraktioneret laser, dermaroller, CO2 laser, TCA cross og subcission
  • Peelinger til behandling af akne, lettere hudforyngelse, dybe akne ar (Glycolsyre salicylsyre, Jessner-og TCA syre peelinger)
  • Tatoveringsfjernelse med markedets mest powerfulde Pico laser fra Quanta
  • Kar på ben (sklerosering)
  • Permanent makeup
  • Fedtfrysning

Kvalitetssikring med kontinuerlig supervision og træning

Da DermoCosmetic er en hudlægedrevet klinik findes alle former for lasere til brug for kosmetiske lasere, som medarbejderne er specialister i at betjene.

Høj kvalitet i de kosmetiske behandlinger sikres i DermoCosmetics ved at alle behandlere kontinuerligt gennemgår supervision og træning af hudlæge Erik Obitz i klinikkerne og gennem deltagelse i kosmetiske kurser og kongresser i udlandet.

Foruden at behandle og supervisere behandlinger i DermoCosmetic klinikkerne, er Erik Obitz træner af andre læger og sygeplejersker på masterniveau i behandling med fillere og med Botulinum toksin A (Botox / Vistabel og Azzalure). Han er for nylig blevet bedt om at fungere som træner af trænere for Galderma (firmaet bag Restylane og Azzalure), ligesom der forhandles dermo-kosmetiske cosmeceuticals fra NeoStrata og Skinceuticals.

Klinikkerne administreres af Wenche Arnevik Obitz, uddannet antropolog og med en lang karriere bag sig indenfor organisationsudvikling og HRD / HRM (Human Ressources Development and Management).


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Denise Jacobsen
Marie Terese Sandnes
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz
Hamsah Ashir
Maria Bobjerg
Simone
Helene Lindhardt
Ann Schmidt Holleufer