Specielt for mænd - før/efter billeder

Kvindeansigt

Specielt for mænd - før/efter billeder

Stig 27 år - behandlingsforløb for at opnå et mere maskulint udseende

Stig Andersen før behandlingsforløb, kollage

Stig ønskede sig et mere maskulint udseende og en forstærkning ("enhancement") af et i forvejen godt udseende. Han mangler volumen i ansigtet de steder, der er med til at give et maskulint, attraktivt ansigtsudtryk.

Stig Andersen efter behandlingsforløb, kollage

Efter behandlingsforløbet med "enhance" teknologien har Stig opnået mere attraktive og stærkere maskuline ansigtstræk. Næsen er rettet diskret op, mens den mest markante del af behandlingen ses i kæbelinjen og op mod ørerne. Endelig er der tilføjet Restylane i hagepartiet og lidt under øjnene.

Læs mere om Stigs behandlingsforløb.

Kenneth 39 år - genetablering af et maskulint attraktivt udseende

Kenneth Nilsson efter behandling, kollage

Kenneth før behandlingsforløbet: de sidste par år er hans hud er blevet lidt trist, grå og i det hele taget ældet på en måde, der ikke passer til hvordan han føler sig indeni. Sol og tidens tand har sat sine første tydelige spor. Tab af volumen i ansigtet ses tydeligt i området ved kindbenene.

Kenneth Nilsson før behandling, kollage

Efter behandlingsforløbet: Kenneth ønskede under ingen omstændigheder, at han kom til at se feminin og heller ikke "behandlet" ud. Han har bevaret en naturlig mimik og små rynker ved siden af øjnene er bevarede for at fastholde et maskulint udseende. Kenneths hud er boostet med fugt ved hjælp af en Restylane Skinbooster kur, og tabt volumen er reetableret med Restylane Sub-Q ved kinderne.

Læs mere om Kenneths behandlingsforløb.

Jørgen 59 år - forfrisket og forynget udseende

Jørgen Licht før behandling

Før behandlingsforløbet: Jørgen er gennem de sidste par år blevet mere træt at se på, end han føler sig. Huden begynder at vise tydelige alderstegn med dybe furer, en kæbelinje, som ikke længere er markeret, samt misfarvninger i form overfladiske pigmentforandringer.

Jørgen Licht ansigt efter behandling, kollage

Jørgen efter behandlingsforløbet som "den bedste udgave af sig selv". Han har har med få behandlinger opnået et naturligt og tydeligt forfrisket og forynget udseende, uden at se unaturligt yngre ud end sin alder.

Læs mere om Jørgens behandlingsforløb.