Fractional Laser Er: Glass 1540 nm metoden til hudforyngelse og mod ar

Kvindeansigt

Fractional Laser Er: Glass 1540 nm metoden til hudforyngelse og mod ar

Fractional non-ablativ laseren Er: Glass 1540 nm er en revolutionerende behandling, hvor du undgår en langvarig ophelingsperiode af huden. Effekten sker ved hudens egen foryngelsesproces. Hudens cellers evne til at producere bindevæv genstartes.

Fractional laser Er: Glass 1540 nm er en nænsom metode (uden skade på overhuden) til hudforyngelse og behandling af ar. Vi tilbyder behandlingen i DermoCosmetic i København og i Virum.

Hudproblemer der kan behandles med Fractional Laser Skinresurfacing

Hvordan virker en Fractional laser Er: Glass 1540 nm behandling?

Ved hjælp af et præcist mønster af mikro-laserstråler laves slanke mikroskopiske kanaler i huden. Disse kontrollerede skader i huden er omgivet af intakt væv, der straks går i gang med at reparere skaderne og kroppen aktiveres derved selv til at danne ny frisk hud. Effekten er cellefornyelse, en kraftig collagen forbedring, hvor huden bliver yngre at se på. Hudporre størrelsen og ar reduceres eller fjernes helt.

Behandling af akne ar med Fractional Laser, før/efter

Før-efter behandling af akne ar med ICON fractional laser Er: Glass 1540 nm

Fractional Laser Er: Glass 1540 nm er en mild og meget sikker behandlingsmetode

Fractional laser Er: Glass 1540 nm laver minimal indgriben i hudoverfladen. Det betyder at behandlingen kan målrettes til præcist det ønskede og afgrænsede område af huden. De små laser huller er mindre end 1/10 mm. At laseren er fraktioneret betyder, at blot en mindre del af din huds overflade behandles i hver passage.

Med Fractional Laser Er: Glass 1540 nm metoden bevares det yderste hudlag intakt og huden er derfor ikke åben, uden sårdannelse og der kræves ingen forbinding eller lignende. Der er tale om en non-ablativ laserbehandling.

Selv ved gentagne behandlinger med høje indstillinger af apparatet, ses alvorlige bivirkninger stort set ikke, hvilket betyder at non-ablativ fraktioneret laserbehandling som Er: Glass 1540 metoden må anses for en meget sikker og en mild form for laserbehandling.

Hvor mange behandlinger har jeg brug for at få med Fractional Laser Er: Glass 1540 nm?

Regn med 3-6 behandlinger med 4 ugers mellemrum. Behandlingen tilbydes hos DermoCosmetic oftest i kombination med peelinger eller vores Pico Discovery laser.

Behandlingen med Fractional Laser Er: Glass 1540 nm kan ved reducering af akne ar ofte med fordel kombineres med vores Pico-laser til hudforyngelse og peelinger. Har du foruden akne ar også aktiv akne, anbefaler vi behandling med Jessner Peeling.

Forbrændingsar på arm, før/efter behandling

Før-efter behandling af ar efter forbrænding med ICON fractional laser Er: Glass 1540 nm

Midlertidige gener og mulige bivirkninger ved Fractional Laser Er: Glass 1540 nm behandling

Fractional metoden gør at din hud rødmer, føles varm og hæver lidt eller føles stram i det behandlede område specielt de første timer efter behandlingen. Sår forekommer sjældent. Enkelte har dog gener i op til en uge efter behandlingen med tørhed af huden og midlertidig udbrud af små "bumser".

Yderst sjældent kan der medføre uskøn arvævsdannelse. I meget sjældne tilfælde kan der i op til måneder ses små bitte prikker i huden og misfarvning svarende til indskudsstedet af laseren, som forsvinder igen.

Hvilke hudproblemer skal helst behandles med andre metoder?

Har du dybere rynker eller ar, og har markant flere forandringer, vil en behandling med fraktioneret CO2 laser, som vi også tilbyder i DermoCosmetic, med stor sandsynlighed være en bedre løsning for dig. Dette kan vi rådgive dig om i forbindelse med en gratis konsultation.

Fractional laser Er: Glass 1540 nm er en behandlingsmetode med overbevisende resultater

Fractional Laser metoden er en særdeles god og mild hudforyngende behandlingsmetode, hvis du har ældet hud eller at du har ar, som du ønsker at få reduceret. Fordelene ved metoden er, at du undgår en langvarig ophelingsperiode af huden.

Operationsar på ben, før/efter behandling

Før-efter behandling af operationsar med fractional laser Er: Glass 1540 nm

Effekten sker ved hudens egen foryngelsesproces. Hudens cellers evne til at producere bindevæv genstartes. Hudens overflade bevares intakt, uden sårdannelse.

Ved første konsultation modtager du mundtlig og mere uddybende skriftlig information. Du har mulighed for at starte direkte med en behandling på samme dag.

Sundhedsstyrelsen har bestemt at behandling kan udføres direkte ifm. første fremmøde på en klinik.

Ring allerede i dag og book tid til en gratis konsultation i København eller i Virum på tlf. 31 21 64 24.

Sigrid siger om behandling med fractional laser: Er: Glass 1540 nm:

Sigrid siger om behandling med fractional laser: Er: Glass 1540 nm:

Sigrid Haugaard

Da jeg hørte, at fraktioneret laser Erbium Glass behandling hjælper med at reducere ar, var jeg meget positiv med at komme igang hos DermoCosmetic. Her fik jeg en gratis og uforpligtende konsultation, hvor der blev lagt en plan for mine behandlinger. I en alder af 29 år har jeg endelig fået den hud og det ansigt, som jeg er tilfreds med, når jeg ser mit eget spejlbillede.

Sigrid Haugaard