Medarbejdere i DermoCosmetic

Kvindeansigt

Medarbejdere i DermoCosmetic

Erik Obitz - dr. med, speciallæge i Dermatologi og grundlægger

Erik Obitz er en af de mest erfarne kosmetiske hudlæger i DK. Han træner andre læger og sygeplejersker på masterniveau og udfører både konsultationer og behandlinger i klinikkerne.

Erik Obitz

Wenche Arnevik Obitz - administrerende direktør

Wenche er medejer og ansvarlig for markedsføring, kvalitetssikring og udvikling af klinikkerne. Hun har en lang karriere bag sig indenfor organisations- og kompetenceudvikling.

Wenche Obitz

Jo Marie Sommer - sekretariats chef

Jo er vores kompetente sekretariatsleder. Hun får klinikkernes dagligdag til at hænge sammen og har det overordnede overblik over receptionen og behandlerene.

Jo Marie Sommer

Kristian Bakke Arvesen - speciallæge i Dermatologi

Kristian er speciallæge i klinikken i Aalborg. Han har ansvar for at stille alle lægelige indikationer samt behandle med CO2 og Morpheus8.

Kristian Bakke Arvesen

Kristoffer Aas Ruvang - sygeplejerske

Kristoffer er kosmetisk sygeplejerske samt nordisk træner for Galderma og udfører bl.a. Botox/azzalure og restylane (filler) behandlinger samt IPL og laser behandlinger.

Kristoffer Aas Ruvang

Mia Langberg Rasmussen - sygeplejerske

Mia er specialuddannet sygeplejerske og udfører bl.a. behandlinger med Botox/Azzalure, Restylane (filler), peelinger, karsprængninger på ben, IPL og laserbehandlinger.

Mia Langberg Rasmussen

Hilda Olsen - sygeplejerske

Hilda er en særdeles erfaren kosmetisk sygeplejerske ogudfører bl.a. behandlinger med Botox/Azzalure, Restylane (filler, peelinger, fedtfrysning, IPL og laserbehandlinger.

Hilda Olsen

Rosa Sheikh - sygeplejerske

Rosa er specialuddannet sygeplejerske og udfører bl.a. behandlinger med Botox/Azzalure, Restylane (filler), peelinger, karsprængninger på ben, IPL og laserbehandlinger.

Rosa Sheikh

Camille de Azevedo - sygeplejerske

Camille er specialuddannet sygeplejerske og udfører på nuværende tidspunkt kun IPL og laserbehandlinger til hårfjerning i København og Virum.

Camille De Avezedo

Ann Kirkeby - sygeplejerske

Ann er specialuddannet sygeplejerske og udfører bl.a. behandlinger med Botox/Azzalure, Restylane (filler), peelinger, karsprængninger på ben, IPL og laserbehandlinger.

Ann Kirkeby

Lotte Rune - sygeplejerske & klinikchef

Lotte er specialuddannet sygeplejerske og udfører bl.a. behandlinger med Botox/Azzalure, Restylane (filler), peelinger, karsprængninger på ben, IPL og laserbehandlinger.

Lotte Rune

Julie Rostholm - marketing manager

Julie arbejder med marketing med fokus på sociale medier. Det inkluderer primært annoncering, offline print samt video/billed tagning. Oven i arbejder hun også med vores webside.

Julie Rostholm Toborg

Melisa Jakupovic - receptionist

Melisa er vores søde receptionist i København klinikken. Hun tager sig af bookinger og eventuelle spørgsmål via telefon og giver selvfølgelig også en god kop kaffe ved ankomst.

Melisa Jakupovic

Charlotte Hald - receptionist

Charlotte er en særdeles erfaren kosmetisk koordinator og sekretær, som du vil møde i telefonen og når du kommer på besøg i klinikken i København.

Charlotte Hald

Thea Andresen - kosmetisk behandler

Thea er vores søde kosmetiske behandler i København klinikken. Hun udfører kun tatoveringsfjernelse- samt fedtfrysnings behandlinger.

Thea Andresen

Marie-Louise Thorborg Lowe - receptionist

Marie er receptionist i klinikken i Aalborg. Hun sygeplejerskestuderende på 3. semester og har stor interesse inden for kosmetikken.

Marie-Louise Thorborg Lowe

Celina Michaelsen - studentermedhjælper/receptionist

Celina agerer som både receptionist og studentermedhjælper i klinikken i København. Hun er sygeplejerskestuderende på 6. semester.

Celine Gade MIchaelsen