Medarbejdere i DermoCosmetic

Kvindeansigt

Medarbejdere i DermoCosmetic

Erik Obitz - dr. med, speciallæge i Dermatologi og grundlægger

Erik Obitz er en af de mest erfarne kosmetiske hudlæger i DK. Han træner andre læger og sygeplejersker på masterniveau og udfører både konsultationer og behandlinger i klinikkerne.

Erik Obitz

Mia Langberg Rasmussen - sygeplejerske

Mia er specialuddannet kosmetisk sygeplejerske og udfører bl.a. behandlinger med Botox / Vistabel, Restylane, peelinger, karsprængninger på ben, IPL og laserbehandlinger.

Mia Langberg Rasmussen

Jannie Wentorf - sygeplejerske

Jannie er kosmetisk sygeplejerske, og har mange års erfaring fra branchen. Hun er perfektionistisk omkring sit arbejde og går op i et naturligt resultat i dialog med kunden.

Jannie Wentorf

Simone Åkerstrøm Hansen - COO

Simone Åkerstrøm Hansen er DermoCosmetics COO og dygtige Klinikchef. Hun har været ansat i DermoCosmetic siden februar 2020 og har de sidste 10 år arbejdet med kundeservice.

Simone Åkerstrøm Hansen

Kristoffer Aas Ruvang - sygeplejerske

Kristoffer Aas Ruvang er sygeplejerske og udfører bl.a. Botox / Vistabel / Azzalure og Restylane (filler) behandlinger samt IPL og laserbehandlinger.

Kristoffer Aas Ruvang

Denise Jacobsen - sygeplejerske (på barsel)

Denise er en faglig, dygtig kosmetisk sygeplejerske, og er særdeles erfaren inden for ikke-permanente filler, Botolinum toksin (Botox) og laserbehandlinger.

Denise Jacobsen

Hilda Olsen - sygeplejerske

Hilda Olsen er en særdeles erfaren kosmetisk sygeplejerske og er et naturtalent hvad angår et æstetisk blik for, hvordan den enkelte kunde kan hjælpes til at blive endnu smukkere.

Hilda Olsen

Julie Rostholm - marketing manager

Hos DermoCosmetic i København arbejder Julie Rostholm med marketing, men tager sig også af bookinger og eventuelle spørgsmål via telefon.

Julie Rostholm Toborg

Wenche Obitz - ansvarlig for klinikudvikling og markedsføring

Wenche er medejer og ansvarlig for markedsføring, kvalitetssikring og udvikling af klinikkerne. Hun har en lang karriere bag sig indenfor organisations- og kompetenceudvikling.

Wenche Obitz

Melisa Jakupovic - receptionist

Hos DermoCosmetic i København arbejder Melisa Jakupovic i receptionen med bookinger og eventuelle spørgsmål via telefon - hun giver selvfølgelig også en god kop kaffe ved ankomst

Melissa Jakupovic

Ann Schmidt Holleufer - sygeplejerske

Ann er kendt som en meget tillidsvækkende og omsorgsfuld behandler. Hos DermoCosmetic i Aalborg udfører Ann bl.a. behandlinger med Botox / Azzalure, Restylane, Belotero og peelinger.

Ann Holleufer

Helene Lindhardt - klinikchef og sygeplejerske

Helene har en baggrund som kosmetisk sygeplejerske og er trods sin unge alder erfaren indenfor ledelse af klinik og personale.

Helene Lindhardt

Charlotte Hald - receptionist

Hos DermoCosmetic i København arbejder Charlotte Hald i receptionen med bookinger og eventuelle spørgsmål via telefon - hun giver selvfølgelig også en god kop kaffe ved ankomst

Charlotte Hald