Medarbejdere i DermoCosmetic

Kvindeansigt

Medarbejdere i DermoCosmetic

Erik Obitz - dr. med, speciallæge i Dermatologi og grundlægger

Erik Obitz

Erik Obitz er en af de mest erfarne kosmetiske hudlæger i DK. Han træner andre læger og sygeplejersker på masterniveau og udfører både konsultationer og behandlinger i klinikkerne.

Mere om Erik Obitz


Mia Langberg Rasmussen - sygeplejerske

Mia Langberg Rasmussen

Mia er specialuddannet kosmetisk sygeplejerske og udfører bl.a. behandlinger med Botox / Vistabel, Restylane, peelinger, karsprængninger på ben, IPL og laserbehandlinger.

Mere om Mia Langberg Rasmussen


Jannie Wentorf - sygeplejerske

Jannie Wentorf

Jannie er kosmetisk sygeplejerske, og har mange års erfaring fra branchen. Hun er perfektionistisk omkring sit arbejde og går op i et naturligt resultat i dialog med kunden.

Mere om Jannie Wentorf


Simone Åkerstrøm Hansen - COO

Simone Åkerstrøm Hansen

Simone Åkerstrøm Hansen er DermoCosmetics COO og dygtige Klinikchef. Hun har været ansat i DermoCosmetic siden februar 2020 og har de sidste 10 år arbejdet med kundeservice.

Mere om Simone Åkerstrøm Hansen


Kristoffer Aas Ruvang - sygeplejerske

Kristoffer Aas Ruvang

Kristoffer Aas Ruvang er sygeplejerske og udfører bl.a. Botox / Vistabel / Azzalure og Restylane (filler) behandlinger samt IPL og laserbehandlinger.

Mere om Kristoffer Aas Ruvang


Denise Jacobsen - sygeplejerske (på barsel)

Denise Jacobsen

Denise er en faglig, dygtig kosmetisk sygeplejerske, og er særdeles erfaren inden for ikke-permanente filler, Botolinum toksin (Botox) og laserbehandlinger.

Mere om Denise Jacobsen


Hilda Olsen - sygeplejerske

Hilda Olsen

Hilda Olsen er en særdeles erfaren kosmetisk sygeplejerske og er et naturtalent hvad angår et æstetisk blik for, hvordan den enkelte kunde kan hjælpes til at blive endnu smukkere.

Mere om Hilda Olsen


Julie Rostholm - marketing manager

Julie Rostholm Toborg

Hos DermoCosmetic i København arbejder Julie Rostholm med marketing, men tager sig også af bookinger og eventuelle spørgsmål via telefon.

Mere om Julie Rostholm


Wenche Obitz - ansvarlig for klinikudvikling og markedsføring

Wenche Obitz

Wenche er medejer og ansvarlig for markedsføring, kvalitetssikring og udvikling af klinikkerne. Hun har en lang karriere bag sig indenfor organisations- og kompetenceudvikling.

Mere om Wenche Obitz


Line Grønvall - marketing og kundeservice

Line Grønvall

Hos DermoCosmetic i København arbejder Line Grønvall med marketing, men tager sig også af bookinger og eventuelle spørgsmål via telefon

Mere om Line Grønvall


Ann Schmidt Holleufer - sygeplejerske

Ann Holleufer

Ann er kendt som en meget tillidsvækkende og omsorgsfuld behandler. Hos DermoCosmetic i Aalborg udfører Ann bl.a. behandlinger med Botox / Azzalure, Restylane, Belotero og peelinger.

Mere om Ann Schmidt Holleufer


Helene Lindhardt - klinikchef og sygeplejerske

Helene Lindhardt

Helene har en baggrund som kosmetisk sygeplejerske og er trods sin unge alder erfaren indenfor ledelse af klinik og personale.

Mere om Helene Lindhardt