Anbefaling fra Sarah Bisgaard

Kvindeansigt

Anbefaling fra Sarah Bisgaard

Sarah Bisgaard

Sarah Bisgaard

Jeg har døjet med sart hud hele mit liv og derfor altid brugt uanet meget tid, energi og penge på diverse mirakelkure, dog uden længerevarende effekt.

Efter at jeg havde døjet med akne i årevis og tilmed ikke blev taget seriøst af flere hudlæger, anbefalede min veninde at jeg opsøgte hudlæge Erik Obitz. Her kom jeg straks i målrettet behandling og efter godt 15 mdr. anbefalede Erik mig at få fjernet mine ar med laserbehandlinger, hvor han ligeledes ville følge mig nøje.

Jeg var drønnervøs inden jeg første gang ankom på klinikken. Allermest for at blotte min hud offentligt, eftersom jeg indtil da kun havde vist min hud til mine nærmeste.

Modtagelsen i klinikken var simpelthen så personlig, venlig og smilende, så min frygt hurtigt blev manet i jorden. Ikke mindst atmosfæren i behandlingsrummet var både rolig og behagelig, således at jeg følte mig helt tryg og hjemmevant fra første øjeblik, jeg trådte ind ad døren.

Efter jeg havde fået de første 3-4 behandlinger med fractional laser, begyndte min familie og nærmeste venner at komplimentere min mere ensartede hud, der førhen havde været betydelig mere ujævn i overfladen. Min hud er helt klart blevet pænere og stråler nu af både sundhed og velvære.

I det store og hele, er min verden blevet vendt fuldstændigt på hovedet, på kun lidt over et år. Tidligere blev min dagligdag nøje planlagt, og jeg følte at der ikke var plads til spontanitet. Alt hvad jeg foretog mig afhang af min hud og om jeg nu også havde fået dækket min akne og utallige ar ordentligt.

I år skal jeg langt om længe på badeferie, hvilket jeg ikke har været i over 10 år, så det glæder jeg mig utrolig meget til.

Sarah Bisgaard, 28. maj 2014


MØD DERMOCOSMETIC

Om DermoCosmetic

DermoCosmetic er en kosmetisk hudlægeklink, der tilbyder dig hudforyngelse og forskønnelse med veldokumenterede og sikre metoder.

Vi er kendte for personlig service, grundig rådgivning og høj lægefaglig ekspertise og etik.

Erik René Obitz
Melaine Ahle
Kristoffer Aas Ruvang
Mia Asp
Nina Torres
Elisabeth Krystina Christensen
Mia Langberg Rasmussen
Wenche Obitz